C.I.C pe card
Raspunsuri - Pagina 7
Francesca-Anais spune:
quote:
Originally posted by teodraghici
Tot bantui pe forum si aflu cu intaryiere ce si cum cu banii pe card...mai bine mai taryiu decat niciodata.
Am o intrebare: Contul de card tre sa fie deschis musai pe numele meu? Ca as putea sa trec banii pe un card al sotului ca si asa are muuulte, si stiu o treaba?...Voi ce stiti?
Mersi
Teo si BB Fulvia
Teo ai aflat daca se poate si la noi in sibiu? Saptamana trecuta vecina mea a fost la primarie, acolo unde se depun dosarele si au trimis-o sa-si faca card la banca Transilvania si apoi sa le aduca extrasul de cont, eu am dat insa telefon la Ministerul muncii si am intrebat daca este corecta informatia si daca numai la banca Trans. se poate dar mi s-a spus ca inca nu se poate deloc ca nu ar fi incheiat conventie cu vreo banca! NA, pe cine sa mai crezi?
pisoi3 spune:
Mariussimiuc, merci mult de informatie. Am sunat si eu la Directia de munca si mi-au zis acelasi lucru, doar ca sa imi fac card la BCR ca e singura banca cu care lucreaza. Asa ca o sa imi fac un card sa imi intre banii pe el. Ma ocup zilele astea, poate de luna viitoare intra pe card. Ieri a venit postasul cu CIC-ul si alocatia lui bebe.
Tu ai facut asta in iunie si abia in august intra banii pe card? Deci dureaza doua luni?
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
mariussimiuc spune:
Anda,am depus acetele pentru card la sfarsitul lunii iunie.Pana se elibereaza cardul dureaza 2 saptamani.Deci ar fi fost tarziu sa-mi intre banii pe luna iulie.Banii de la Directie se vireaza in cont dupa data de 7 a fiecarei luni. Daca ar fi fost in timp probabil ca i-as fi primit si pe iulie tot pe card.Pe august i-am primit pe data de 8.
http://www.paidmail.ro/?seite=bettel&user=mariussimiuc
pisoi3 spune:
Miha, merci frumos pentru raspuns. Acum am inteles ce si cum. Luni ma duc si eu sa depun actele pentru card.
Oricum, eu sunt fericita ca se poate asa si ca nu mai trebuie sa stau dupa postas! Deja incepuse sa ma streseze sa stau si sa astept, plus ca aproape ca imi cerea sa ii las si lui cate ceva, asa se cauta de fiecare hartie de 10 000!
Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica
Poze Yodi si familia lui
73daria spune:
Azi am fost si eu in str.Venerei(parintele Galeriu) sa-mi depun actele pt.ca indemnizatia sa-mi vina pe card si mi-au spus ca tocmai pe 30-31 oct.imi intra primii bani.Probabil ca in sept.o sa-i mai iau o data de la posta,dar nu inteleg de ce asa mare diferenta!De la posta ii ridic intre 6-10 ale lunii si pe card.........tocmai pe 31!!!!!????. Nu-i suficient ca a trebuit sa fac alt card????!(pt.ca alocatia de stat imi vine la Raiffeisen)Pisoi3-tie cand ti-au spus ca-ti intra banii?????
catutza spune:
Daria , ce acte ti-au trebuit in Venerei pentru a trimite C.I.C-ul pe card? Sa inteleg ca lucreaza in continuare numai cu BCR-ul? Daca e asa ma duc si eu zilele astea sa-mi fac cared la ei. Eu am numai la BRD, de la servici de salariu. Offf, alt drum, alta distractie .
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
73daria spune:
quote:
Originally posted by catutza
Daria , ce acte ti-au trebuit in Venerei pentru a trimite C.I.C-ul pe card? Sa inteleg ca lucreaza in continuare numai cu BCR-ul?
Primul drum trebuie sa-l faci la BCR(cu buletinul), cardul ti-l emite in 4 zile(cel putin asa mi l-a dat mie)si ceri un extras cu codul iban stampilat de banca, dupa care mai adaugi certificatul copilului si C.I a ta ambele in copie si mergi in parintele Galeriu, luni,mircuri si vineri de la 9-15, depui actele, dupa care astepti 2 luni sa-ti intre banii in cont.succes
catutza spune:
Adriana , sarumana mult pentru raspuns. O sa merg si eu la BCR. Sper sa dureze mai putin de 2 luni pana baga banii.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
73daria spune:
mamicile din Bucuresti, nu ne tineti si pe noi la curent , daca a-ti luat banii pe card BCR????????Eu ii iau tocmai pe 30-31 oct. si vroiam sa vad daca la toata lumea(din Buc) e la fel(adica daca se iau la sf.lunii). astept raspuns
ninocikap spune:
eu nu am mai facut cerere sa intre pe card ca m-am gandit ca nu mai are rost pana in februarie ..
intre timp am fost invitata sa imi ridic cardul de la Romexterra bank, de fapt cand am ajuns intai am completat o gramada de formulare si dupa vreo 5 zile au venit cardurile... dar pt semtembrie i-am luat tot prin posta acum pe 17 oct.
intrebarea mea, la fetele care deja i-au indemnizatia pe card, este cam pe ce data intra banii pe card...?
multumesc.
Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze