C.I.C pe card

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Eu nu am aflat , dar astept ziua de luni ca atunci vine nenea postasul cu banii si atunci va spun daca sunt vesti bune sau nu.

Catutza si Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Am primit stimulentul pe card!
Banii au intrat vineri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

Buna fetelor abia acuma am dat si eu de subiectul acesta spuneti-mi si mie va rog daca ati mai facut si la banca cerere sau cum ati procedat. Eu am card la BCR , iar cand mi-am facut eu dosarul (in martie) mi-au spus de la banca , ca anul acesta sigur nu se vor vira indemnizatiile pe card ca eu atunci am vrut sa imi vireze banii pe card dar nu s-a putut. Cum ati procedat voi?
multumesc mult.

pupici la pitici

ali
poze IARINA(16.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 73daria spune:

Bucurestiul se pare ca e codas, eu am verificat azi contul de card si nimika.O sa astept luni sa vad ce zice posta

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by szaboali

Buna fetelor abia acuma am dat si eu de subiectul acesta spuneti-mi si mie va rog daca ati mai facut si la banca cerere sau cum ati procedat. Eu am card la BCR , iar cand mi-am facut eu dosarul (in martie) mi-au spus de la banca , ca anul acesta sigur nu se vor vira indemnizatiile pe card ca eu atunci am vrut sa imi vireze banii pe card dar nu s-a putut. Cum ati procedat voi?
multumesc mult.

pupici la pitici

ali
poze IARINA(16.02.2006)

Mergi la Directia Muncii cu o copie dupa extrasul de cont si o copie dupa buletin(chiar daca mai ai un exemplar pus la dosar)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

palmyrah2002ok multumesc mult.

ali
poze IARINA(16.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodraghici spune:

Tot bantui pe forum si aflu cu intaryiere ce si cum cu banii pe card...mai bine mai taryiu decat niciodata.
Am o intrebare: Contul de card tre sa fie deschis musai pe numele meu? Ca as putea sa trec banii pe un card al sotului ca si asa are muuulte, si stiu o treaba?...Voi ce stiti?
Mersi

si BB Fulvia

Mergi la inceput

Cardul trebuie sa fie pe numele tau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raducu spune:

Dar in cazul meu ca nu am luat banii de la posta din ianuarie pana in prezent stie cineva ce trebuie sa fac?
Se vireaza pe card banii retroactiv? Sau trebuie sa fac cerere in Str Venerei pentru perioada ian-iunie?

Pupici,

Mergi la inceput

Trebuie sa mergi la Directia Muncii sa depui cererea de eliberare a banilor + copie dupa extras + copie dupa buletin!

Mergi la inceput