C.I.C pe card

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns claujro spune:

Eu am primit indemnizatia ieri prin postas. Sa vedem ce va fi de luna viitoare, dar tare mi-e ca nu se va schimba mare lucru!

mamica de baietel 2,6 ani si de fetita 9 luni
Poze Mara si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 73daria spune:

nu mai e nimeni care sa ne spuna si noua daca le-au venit banii(CIC) pe card luna asta(mamicile de la Iasi)?stie cineva ce se mai aude cu legea asta, daca s-a publicat in MO si de cand se vireaza banii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Pana la urma cum e treaba? Eu am intrebat postasul si a zis ca lor nu le-a zis nimic inca.

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
varsta Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

Eu (sect 3) am primit azi banii prin posta.

Mergi la inceput

numai stie nimeni ce s-a intamplat cu decizia asta,de a vira CIC pe card?nu a aparut nici acum in MO!?mamicile de la Iasi,ati luat banii pe card?asa v-ati laudat luna trecuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

Nu m-am laudat!
E pe bune,banii mi-au intrat pe card pe data de 9 iunie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andre_ea spune:

quote:
Originally posted by palmyrah2002

Nu m-am laudat!
E pe bune,banii mi-au intrat pe card pe data de 9 iunie

Ce demersuri ai facut pentru asta? Te-ai mai dus sa ceri din nou trecerea pe card? Sau au luat in considerare cererea initiala?

Andreea, mami de Tudor (zis Dudau) - 10.08.2005
POZE si www.dropshots.com/andre_ea" target="_blank"> FILMULETE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Din cauza ca astia nu se misca mai repede, vor avea de castigat notarii, unde trebuie sa facem procura sa ne scoata altcineva banii daca plecam......Ce ma-nerveaza treaba asta.
Chiar nu ni mai da pe card ever?

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Oare de ce-o fi Iasiul mai cu mot decat Bucurestiul?Aici parca se asteapta sa apara legea in MO!Palmyrah lumineza-ne si pe noi, pe ce data ii luai inainte de la posta?exista vreo corelatie?adica daca-i luai de la posta la-nceput de luna, acum pe card ii baga tot asa?Si la tot Iasiul a bagat pe card sau mai stii si alte orase unde deja s-au virat pe card?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simsof spune:

of, dar greu se mai pricepe! Eu, personal n-am luat pe card ca nu facusem cererea mai devreme, dar o prietena de-a mea care daduse cererea de trecere pe card din luna Martie (pentru ca asa ne-au anuntat de la Directia Iasi) a primit banii pe iunie pe card. Cred ca e vorba de ceva regional, adica Iasul nu a asteptat MO ci a trecut la fapte.
O sa se rezolve si in tara problema asta, dar depinde de Directiile locale.

Mergi la inceput