C.I.C pe card

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 73daria spune:

Pai, la noi la romani, atatea bordeie, atatea obiceie.Cred ca fiecare isi face legea lui, mai ales ca acum e vorba de comisioane substantiale, care o parte sunt platite de minister si o parte o sa ne fie retinuti de banca, asa ca in loc sa-i dai postasului spaga, ti-o opreste banca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

quote:
Originally posted by 73daria

Treaba cu extrasul de cont, e valabila doar pt.alocatie(eu primesc alocatia pe card),iar pt.CIC, e suficienta precizarea din cererea care ai facut-o in Amzei cu codul IBAN.

adriana

depinde de la caz la caz. mie mi'au cerut extras de cont cand am depus dosarul pt CIC. au zis ca altfel nu'mi vireaza banii pe card, cu toate ca am trecut pe cerere si codul IBAN si nr de card, si toate informatiile necesare.
eu zic totusi ca e mai sigur sa se ataseze si un extras de cont...

alexa si mami

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ninocikap spune:

si daca eu cand am fost sa depun dosarul... nu m-a lasat de acolo sa completez contul pe cerere.. ca oricum nu se da pe card.... acum ce fac..? cu ce si unde ar trebui sa ma duc sa iau banii pe card...?

si pana la urma se baga banii pe card.. indiferent de banca la care ai cont...sau sunt doar cateva cu care se lucreaza...?

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by simsof

quote:
Originally posted by palmyrah2002

tot eu.
Am sunat la Directia Muncii si mi s-a confirmat ca banii vin pe card!

Salutare palmyrah2002,
intr-adevar apare stirea asta cu indemnizatia pe card si pe site-ul de la Directia muncii din Iasi http://www.ddfssiasi.ro/noutatiDetalii.php?nid=186,
dar ce voiam sa te intreb, tu nu ai depus la Directie cerere cu document de la banca cu codul IBAN? Asa se spune in stirea lor. Am specificat si eu ca vreau indemnizatia pe card, atunci cand am depus dosarul in decembrie, dar au zis ca nu stau ei sa caute acum fiecare dosar si ca trebuie sa depun cerere.
Tu asa ai facut?
Merci mult!

VINERI AM PRIMIT STIMULENTUL PE CARD!
Am fost in martie si am dus o copie dupa buletin+un extras de cont de la banca si a fost OK!Nu m-au pus sa fac alta cerere
!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palmyrah2002 spune:

quote:
Originally posted by ninocikap

si daca eu cand am fost sa depun dosarul... nu m-a lasat de acolo sa completez contul pe cerere.. ca oricum nu se da pe card.... acum ce fac..? cu ce si unde ar trebui sa ma duc sa iau banii pe card...?

si pana la urma se baga banii pe card.. indiferent de banca la care ai cont...sau sunt doar cateva cu care se lucreaza...?

Nicoleta si Mihai Alexandru (17.02.2005)
Poze

Am inteles ca sint acceptate toate bancile cu o singura exceptie:ING

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 73daria spune:

eu am luat banii azi de CIC de la posta, asa ca Bucurestiul nu a bagat pe card,cel putin in sectorul 2, poate de luna viitoare, dar sper sa nu-i bage pe la sf.lunii!..........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Adriana , pai au zis ca in maxim 2 saptamani se publica in monitor si apoi primim pe card.Deci noi care primim la inceputul lunii C.I.C-ul vom primi de luna viitoare, cele care primesc la sfarsitul lunii poate primesc de luna asta.

Acum am si eu o intrebare : ca sa primesc si alocatia pe card unde ma duc si ce trebuie sa depun (stiu ca sa mai discutat dar nu am timp sa caut).

Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rozi spune:

quote:
Originally posted by catutza

Adriana , pai au zis ca in maxim 2 saptamani se publica in monitor si apoi primim pe card.

Ce sa se mai publice in Monitorul Oficial?
quote:

Acum am si eu o intrebare : ca sa primesc si alocatia pe card unde ma duc si ce trebuie sa depun (stiu ca sa mai discutat dar nu am timp sa caut).

Ti-am mai raspuns: pe strada Parintele Galeriu (fosta Venerei), aproape de intersectia Mosilor cu Mihai Eminescu.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catutza spune:

Rozi , pe 8 cand am vazut eu emisiunea de pe B1 ziceau ca se va mai da o ordonanta si ca trebuie discutat in parlament ca sa se aprobe apoi in monitor...asa am inteles eu.
In Venerei cu ce acte ma duc? Certificat nastere, Iban-ul , buletinul ...si cam atat cred.Mai trebuie ceva? Scuze ca va stresez.

Catutza si Bianca-Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annamaria``` spune:

salutare sunt si eu o mamica prospat intrata la voi aici si va rog lamuriti-ma si pe mine cum ,unde si ce acte imi trebuie pt a-mi intra stimulenul pe card ca am vazut ca in iasi e ok in bucuresti la fel , dar in suceava ???

Mergi la inceput