C.I.C pe card
Am vazut la emisiunea de "Ne priveste" de pe B1tv, cum ca in maxim 2 saptamani se va publica in monitorul oficial si apoi cat mai curand ne vor vira banii in cont , nu vor mai fi adusi acasa de catre postas !
Eu sunt incantata de idee ca nu mai trebuie sa stau acasa in ziua respectiva ca sa astept postasul.
Catutza si Bianca-Maria(2.11.2005)
Raspunsuri
palmyrah2002 spune:
Eu luna asta ii primesc pe card!
Asa mi-au spus cei de la Directia muncii!YESS!
Nu mai stau la coada la nenea postasu!
73daria spune:
Ma surprinde ca la Iasi vin banii pe card inainte de promulgarea legii in Monit.Of., dar daca e asa sa ne anunti si pe noi.Eu stau in sectorul 2 si am sunat la Serviciul Asistenta Sociala, acolo unde am depus fisa cu completarea codului IBAN si acolo nu se stie nimic(nu au fost anuntati).Banii la Posta au venit azi,dar se distribuie de luni(12.06.06), o sa verific daca mi-a venit talonul la posta, daca nu, inseamna ca s-au bagat si in Bucuresti pe card.Va tin la curent....
mariana_78 spune:
Imi spuneti si mie va rog daca a mai trebuit sa faceti ceva cerere ca sa va intre banii pe card. Eu am scris nr. de cont cand am facut cererea pt. stimulent si vreau sa stiu daca o sa primesc si eu banii pe card. Multumesc
Mariana
pd spune:
Eu am sunat saptamana trecuta acolo unde am depus dosarul, in Amzei, si mi-au spus ca luna asta inca se primesc prin posta. Mai mult nu stiau nici ei.
Paloma si Cristina-Maria(14 iunie 2004)
Poze
Poze noi si Poze Craciun
Vacanta Antalya
cristinamh spune:
merge cu contul scris pe cererea de acordare?? dau trb musai drum cu copie cu extrasul de cont in str. venerei??? (pt buc...)
are cineva un raspuns oficial???
Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
73daria spune:
Treaba cu extrasul de cont, e valabila doar pt.alocatie(eu primesc alocatia pe card),iar pt.CIC, e suficienta precizarea din cererea care ai facut-o in Amzei cu codul IBAN.
simsof spune:
quote:
Originally posted by palmyrah2002
tot eu.
Am sunat la Directia Muncii si mi s-a confirmat ca banii vin pe card!
Salutare palmyrah2002,
intr-adevar apare stirea asta cu indemnizatia pe card si pe site-ul de la Directia muncii din Iasi http://www.ddfssiasi.ro/noutatiDetalii.php?nid=186,
dar ce voiam sa te intreb, tu nu ai depus la Directie cerere cu document de la banca cu codul IBAN? Asa se spune in stirea lor. Am specificat si eu ca vreau indemnizatia pe card, atunci cand am depus dosarul in decembrie, dar au zis ca nu stau ei sa caute acum fiecare dosar si ca trebuie sa depun cerere.
Tu asa ai facut?
Merci mult!