Formula
Raspunsuri - Pagina 16
mariamaria78 spune:
Mai vroiam sa va intreb daca voi folositi "vigantol" picaturi cu vitamina D? Si cate picaturi administrati?
Aurasa spune:
Si Catalin a crescut tot cu Bebelac pana la 1 an. Nu am avut nici o problema cu burtica sau altceva. Si acum eun voinic de 1 m si 16 kg. Cel mic a crescut cu Humana. De la 1 an, ambii au primit Nestle Junior. Cand am schimbat laptele, am trecut treptat cu o jumatate de masura la 2 zile.
Happiness_4_us spune:
quote:
Originally posted by mariamaria78
Mai vroiam sa va intreb daca voi folositi "vigantol" picaturi cu vitamina D? Si cate picaturi administrati?
Noi folosim, la indicatia medicului pediatru din Ro, 2 picaturi/zi.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
creata2008 spune:
Eu folosesc de la alta firma, Biofarm, si se cheama chiar Vitamina D3. Acum ii dau 2 picaturi, o data la 2 zile. Dar asta trebuie sa iti spuna pediatrul, pentru ca sunt mai multe aspecte de care trebuie sa tii cont. Exemplu, fontanela. Daca este micuta, atunci pediatrul iti va recomanda sa ii dai mai putin, cum ne-a spus noua. In mod normal, unui copil ii sunt necesare 2 picaturi in fiecare zi. Nu ii administra fara sa te consulti cu medicul copilasului tau!
quote:
Originally posted by mariamaria78
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
www.youtube.com/uic9999" target="_blank">Filmulete Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
creata2008 spune:
Parerea mea sincera este ca acest lapte Nan este mult prea laudat. Pana la urma, orice copil este unic, iar daca se ingrasa, vomita sau nu ia in greutate, este pentru ca ACEL tip de lapte nu ii face bine. Si pe mine ma doare stomacul de la anumite alimente, iar sotul meu nu are nimic.
Eu am inceput cu Milumil de la 2 saptamani, pentru ca mie mi s-a terminat brusc laptele, iar Mariuca este perfecta. A luat in greutate ca la carte, nu a avut reactii adverse, nu a vomitat. Si fara sa stiu, i-am facut trecerea la Milumil 2 brusc. Seara i-am dat ultimul biberon cu 1, iar dimineata primul cu 2. Si nu a avut nimic. Dar asta tine de copil, repet, si de cum se adapteaza el la nutrientii specifici fiecarui lapte.
quote:
Originally posted by cristiana_82
Nici nu sti pe care sa-l alegi ...sunt atatea formule de lapte praf si tot atatea, poate chiar mai multe, pareri ....de Milulmil ca ii face grasi... adevarul e ca am vazut un bb la policlinica si mamik spunea ca e prea gras din cauza laptelui, mai nou ca de la Nan a ajuns un lot foarte prost in Romania.....si tot asa ...ce ne facem! noi pana la urma ce la dam?!
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
cristiana_82 spune:
quote:
Originally posted by creata2008
Parerea mea sincera este ca acest lapte Nan este mult prea laudat. Pana la urma, orice copil este unic, iar daca se ingrasa, vomita sau nu ia in greutate, este pentru ca ACEL tip de lapte nu ii face bine. Si pe mine ma doare stomacul de la anumite alimente, iar sotul meu nu are nimic.
Eu am inceput cu Milumil de la 2 saptamani, pentru ca mie mi s-a terminat brusc laptele, iar Mariuca este perfecta. A luat in greutate ca la carte, nu a avut reactii adverse, nu a vomitat. Si fara sa stiu, i-am facut trecerea la Milumil 2 brusc. Seara i-am dat ultimul biberon cu 1, iar dimineata primul cu 2. Si nu a avut nimic. Dar asta tine de copil, repet, si de cum se adapteaza el la nutrientii specifici fiecarui lapte.quote:
Originally posted by cristiana_82
Nici nu sti pe care sa-l alegi ...sunt atatea formule de lapte praf si tot atatea, poate chiar mai multe, pareri ....de Milulmil ca ii face grasi... adevarul e ca am vazut un bb la policlinica si mamik spunea ca e prea gras din cauza laptelui, mai nou ca de la Nan a ajuns un lot foarte prost in Romania.....si tot asa ...ce ne facem! noi pana la urma ce la dam?!
Creata 1 cu Creata 2
Poze Mariuca noi
Povestea nasterii
Cum creste Mariuca
Maria Ilona
Ai mare dreptate!!! asa este !!! partea mai proasta este ca sunt medici care au anumite preferntze, ma refer la faptul ca ei in loc sa fie informatzi cu legatura la toate variantele de lapte praf insista pe un anumit produs chiar daca e bine sau nu....de exemplu Nan-ul este un lapte foarte bun dar sunt mamici care se plang de anumite probleme iar medicul in loc sa incerce sa schimba lapticul trateaza,sa zicem, constipatia dar nu inlatura poate cauza, sunt lucruri care dau de gandit ...nu cumva medicii au ceva beneficii de la firmele producatoare? ca totusi traim in romania...
Sheannamp spune:
Autor: oanab125
Subiect: Milumil 3
Trimis la: 17/07/2008 18:12:22
Am o intrebare pentru fetele care folosesc milumil 3 pentru bebeii lor: am trecut de curand la acest lapte si am vazut ca masura din plastic este dubla fata de cea de pana acum si are si o linie ca o gradatie pe la mijlocul ei. Ce inseamna o masura de lapte: una plina ca si pana acum?
si nu stiu daca mi se pare mie, dar parca nu mai manaca laptele ca pana acum, sa nu-i placa noul gust?
Matei si Ilinca
Raspunsuri:
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: ioanaiub
Raspuns la: 17/07/2008 18:16:28
eu am folosit Milumil3 fara probleme, am auzit de la unii parinti ca bebeii lor refuza Milumil3 pe motiv ca e prea vanilat, nu stiu, poate eu am gasit un stoc diferit dar mie nu mi s-a parut sa fie vanilat, am citit la ingrediente si nici urma de vanilie ... din contra, mie milumil2 mi se parea vanilat
masura o foloseam cea din cutie
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
--------------------------------------------------------------------------------
Raspuns la: 17/07/2008 18:23:16
nici mie nu mi se oare asta ca ar avea gust de vanilie, mai degraba 2 avea. dar masura e ok? asa mare, dubla fata de celelalte?
Matei si Ilinca
Raspuns la: 17/07/2008 18:28:39
mi s-a parut si mie ca masura e mai mare, uita-te pe cutie si compara cu milumil2, nu mai stiu exact, mie mi se parea ca masura e mai mare dar mai ascutita, poate are acelasi gramaj
oanab125 spune:
am gasit o masura de la milumil 2 si am comparat: e mai mica. O masura de milumil 2 umple 3 sferturi din masura de la milumil 3.
deci, la aceasi cantitate de apa este mai mult lapte praf.
macar m-am lamurit, dar care o fi ideea: sunt mai mari si mananca mai concentrat? desi iese mai putin lapte ca la milumil 2.
Matei si Ilinca
Lorikay spune:
Daca citesti pe cutie o sa vezi ca gramajul este doar putin mai mare decat la Milumil 2. O masura inseamna o lingurita plina. Probabil ca bebe nu mai bea asa bine laptele de caldura sau din alt motiv deoarece gustul nu este diferit. Eu am gustat toate formulele de lapte Milumil.
quote:
citat din mesajul lui Sheannamp
Subiect: Milumil 3
Trimis la: 17/07/2008 18:12:22
Am o intrebare pentru fetele care folosesc milumil 3 pentru bebeii lor: am trecut de curand la acest lapte si am vazut ca masura din plastic este dubla fata de cea de pana acum si are si o linie ca o gradatie pe la mijlocul ei. Ce inseamna o masura de lapte: una plina ca si pana acum?
si nu stiu daca mi se pare mie, dar parca nu mai manaca laptele ca pana acum, sa nu-i placa noul gust?
Matei si Ilinca
Raspunsuri:
Raspuns la: 17/07/2008 18:16:28
eu am folosit Milumil3 fara probleme, am auzit de la unii parinti ca bebeii lor refuza Milumil3 pe motiv ca e prea vanilat, nu stiu, poate eu am gasit un stoc diferit dar mie nu mi s-a parut sa fie vanilat, am citit la ingrediente si nici urma de vanilie ... din contra, mie milumil2 mi se parea vanilat
masura o foloseam cea din cutie
noi suntem aici cu poze noi si filmulete
Mamica de David Iulian (07.01.2005) si Mara Teodora (12.07.2007)
Raspuns la: 17/07/2008 18:23:16
nici mie nu mi se oare asta ca ar avea gust de vanilie, mai degraba 2 avea. dar masura e ok? asa mare, dubla fata de celelalte?
Matei si Ilinca
Raspuns la: 17/07/2008 18:28:39
mi s-a parut si mie ca masura e mai mare, uita-te pe cutie si compara cu milumil2, nu mai stiu exact, mie mi se parea ca masura e mai mare dar mai ascutita, poate are acelasi gramaj
oanab125 spune:
Lorikay, am intrebat medicul si mi-a zis ca milumil 3 e mai gras si sunt copii care il refuza. decat sa manance in sila, mi-a spus sa ii dau iar milumil2 pana pe la 10 luni.
mai am o cutie de milumil 3, voi vedea daca se obisnuieste cu el sau nu
Matei si Ilinca