Formula
Raspunsuri - Pagina 17
ama1357 spune:
quote:
citat din mesajul lui NanaMotocquote:
Originally posted by mariamaria78
Mai vroiam sa va intreb daca voi folositi "vigantol" picaturi cu vitamina D? Si cate picaturi administrati?
Noi folosim, la indicatia medicului pediatru din Ro, 2 picaturi/zi.
Nana, Andrei Stefan ( 26.09.2007)
Povestea nasterii fluturasului!
Fluturas iubit, sa nu uiti niciodata, ca mami este intotdeauna cu un pas in urma ta. Trebuie doar sa intorci privirea si sa intinzi manutza si mami te va ajuta in orice clipa!
vitamina d se da in functie de zona si cantitatea de soare pe care o primeste zona respectiva... in romania sunt cam 2 picaturi pe zi, in italia in schimb nu trebuie dat daca manaca formula, ceea ce este deja in compozitia laptelui ajunge... deci eu una in locul tau as intreba pediatra din zona in care locuiesti tu!
Sheannamp spune:
Autor: giaserbu
Subiect: Lapte praf
Trimis la: 21/09/2008 11:04:24
Buna ziua!Nu stiu daca s-a postat intrebarea asta,asa ca daca e,imi cer scuze si rog administratorii sa mute postul meu...Vroiam sa va intreb voi ce fel de lapte praf folositi pt.bebe?Baietelul meu are qq luni si suntem la inceput la capitolul lapte praf...II dau de vreo 2 sapt. Nan si ma gandeam sa incep sa-i dau Milupa,pentru ca o cutie tine mai mult...Cu Nan-ul se intelege foarte bine...Ati avut ceva probleme cu Milupa?A,si inca ceva...Voi cum suportati mirosul laptelui praf?Nu stiu Milupa cum e,dar Nan-ul miroase...ingrozitor,a lapte stricat si are si un gust...metalic asa...
Raspunsuri:
--------------------------------------------------------------------------------
Autor: giaserbu
Raspuns la: 21/09/2008 11:06:55
Sper ca nu se considera reclama si aveam voie sa trec marci de lapte...
giaserbu spune:
Am luat si eu o cutie de Milumil 3 si ma gandeam cand termin cutia de Nan sa trec pe Milumil...Acum sunt oarecum pusa in dificultate,pentru ca dupa ce am citit cam tot ce s-a scris pana acum..am tras concluzia ca Milumil 3 ar fi imbogatit si cu ceva cereale...ori eu nu i-am dat pana acum cereale baietelului meu,pentru ca a crescut foarte bine cu sisi si cu alimentatia diversificata...Si acum ii dau lapte praf de 2 saptamani...Chiar nu se simtea nevoia de cereale la el...Asa ca nu stiu ce sa fac...nu as vrea sa il umflu cu cereale...si vad ca toata lumea spune ca Milupa este si foarte dulce...Iarasi un semn de intrebare...nu cumva predispune la aparitia cariilor?Eu cred ca prea multe informatii ajung sa ne faca sa ne gandim prea mult la toate detaliile,dar fiecare mama vrea sa faca ce e mai bine pentru copilul ei,asa ca nu ar strica niste sfaturi de la mamicile mai cu experienta...Deja simt ca o dau putin in paranoia...,dar sper sa treaca si etapa asta de temeri si de intrebari...Imi amintesc ce...panicata eram inainte de a incepe diversificarea...Multumesc!
d1a2n3a4 spune:
buna tuturor mamicilor!eu sunt noua printre voi asa ca ma prezint:ma numesc daniela ,am 25 ani si sunt mamik a 2 printese bianca 3ani si7 luni si denisa 1luna si 3 sapt.cu printesa asta mik nu am avut prob pana la 3 sapt cand au inceput scaunele diareice(mentionez ca a fost hranita la san doar 1 sapt apoi a papa aptamil1 fara probleme si a luat in greutate 1200g,dar tot timpul se auzeau zgomote oribile in burtik ei,se strangea,plangea si avea diaree.Am FOST LA MEDIC,CARE NE-a REC SA SCHIMB LAPTELE CU NAN1,DAR MAI INTAI AM FOLOSIT O FORMULA NANH2 SI TREPTAT AM INTROD NAN.VREAU SA VA SPUN CA A FACUT SCAUN NORMAL 1 SAPT,APOI A INCEPUT DIN NOU COSMARUL DIAREE DUPA FIECARE BIBERON.ACUM NU STIU CE SA FAC CA A LUAT DOAR 200G IN 3 SAPT.CERT E CA DIAREE NU A FACUT DE LA APTAMIL.AM FOST LA MEDIC,CARE A SPUS CA AR FI VORBA DE UN MICROB SI NE-A DAT SUMETROLIM SI DEBRIDAT,IAR DE PAPAT ,PAPAM NOVALAC AD,O FORMULA ANTIDIAREICA.DR A SPUS CA,DUPA CE SCAUNUL REVINE LA NORMAL SA INTRODUC TREPTAT O FORM DE LAPTE.ACUM DILEMA MEA E CA NU STIU PE CARE:APTAMIL SAU NAN??EU AM FOST MULTUMITA DE APTAMIL DEOARECE A LUAT BINE IN GREUTATE,DAR DACA E MAI BUN NAN??AM NEVOIE DE SFATURILE DVS,VA ROG!!!VA MULTUMESC SI SA VA TRAIASCA BEBEII,SA VA BUCURATI DE EI!
oanamada spune:
Citat: |
citat din mesajul lui d1a2n3a4 buna tuturor mamicilor!eu sunt noua printre voi asa ca ma prezint:ma numesc daniela ,am 25 ani si sunt mamik a 2 printese bianca 3ani si7 luni si denisa 1luna si 3 sapt.cu printesa asta mik nu am avut prob pana la 3 sapt cand au inceput scaunele diareice(mentionez ca a fost hranita la san doar 1 sapt apoi a papa aptamil1 fara probleme si a luat in greutate 1200g,dar tot timpul se auzeau zgomote oribile in burtik ei,se strangea,plangea si avea diaree.Am FOST LA MEDIC,CARE NE-a REC SA SCHIMB LAPTELE CU NAN1,DAR MAI INTAI AM FOLOSIT O FORMULA NANH2 SI TREPTAT AM INTROD NAN.VREAU SA VA SPUN CA A FACUT SCAUN NORMAL 1 SAPT,APOI A INCEPUT DIN NOU COSMARUL DIAREE DUPA FIECARE BIBERON.ACUM NU STIU CE SA FAC CA A LUAT DOAR 200G IN 3 SAPT.CERT E CA DIAREE NU A FACUT DE LA APTAMIL.AM FOST LA MEDIC,CARE A SPUS CA AR FI VORBA DE UN MICROB SI NE-A DAT SUMETROLIM SI DEBRIDAT,IAR DE PAPAT ,PAPAM NOVALAC AD,O FORMULA ANTIDIAREICA.DR A SPUS CA,DUPA CE SCAUNUL REVINE LA NORMAL SA INTRODUC TREPTAT O FORM DE LAPTE.ACUM DILEMA MEA E CA NU STIU PE CARE:APTAMIL SAU NAN??EU AM FOST MULTUMITA DE APTAMIL DEOARECE A LUAT BINE IN GREUTATE,DAR DACA E MAI BUN NAN??AM NEVOIE DE SFATURILE DVS,VA ROG!!!VA MULTUMESC SI SA VA TRAIASCA BEBEII,SA VA BUCURATI DE EI! |
Intreaba-ti medicul daca este ok Humana...noi pe Humana am fost de la inceput si a tolerat-o minunat, are gust foarte bun si cand mai facea scuane diareice ii dadeam Humana HA...
Multa sanatate bebelusului
Oana siCati mica (1 an si 5 luni)
NOI-CRACIUN SI REVELION,
CATINCA MICA, CATINCA MICA 2, CATINCA DUPA 1 AN, CATI SI MAMI, CATI SI MAMI 2, CATI SI TATI, CATI,BUNICII SI STRABUNICELE, CATI SI UNCHII,
Gwendoline spune:
Buna tuturor,
Am o interbare pt. mamicile care folosesc laptele MILUPA( lapte sugari 1 )
Mi sa intamplat deja de doua ori (doua pachete ) ca sa gasaesc ca continutul laptelui sunt difere. De obicei are o textura de pudra cum sa explic mai consistenta(compact) dar mi sa intaplat ca sa fie foarte pudroasa iar laptele e mai lichid ca de obicei!!
Vreau sa stiu daca mai sunt mamici care au remarcat aceasta diferenta !!
Va multumesc(sper sa intelegeti ce am scris!)
Gwendoline si Kylian
Dariana,mamica de Gwendoline(16.06.2005) si Kylian (20.02.2009)