Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Raisa fetita cuminte, bravo ptr. treaba cu '...olita. Si eu sunt de acord sa-l pun pe David devreme pe olita desi cred ca o sa ma chinui cam degeaba ca aici daca se duc la gradinita pe la 2-3 alea acolo nu-i pun pe olita asa ca toata munca de lamurire si scremeala se duce pe apa sambetei si vine acasa cu pipi(caz fericit) la purtator sau in diaper. Tu ce sti de asta Bombo crezi ca are rost sa incepem sa-i invatam de acum ca stiu ca nimeni nu se sinchiseste cu ei la gradi la varsta de 2-3 ani ci abia mai tarzior, aici copii incep potty training abia dupa 3 ani si prind treaba cam pe la 3 jumate-4 ani

Florinini si David (13.01.2006)
Poze David
Botez David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Mai nu dati cu rosii, sau dati... eu am citit la nenea Capraru in carte... de la 1 an si jumatate olita.
Cat despre comoditatea mamelor Giova.. prefer sa nu vorbesc.. ca nu vreau sa zica si de mine altii la fel. Pana nu ajung in faza aia... prefer sa ma abtin si sa nu critic.Mai bine sa ne zica mamicile cu copilasi micutzi pe-acasa .
Oricum toata lumea cam dezobisnuieste bebele de pampers vara.. Iar daca ma gandesc bine la vara urmatoare cam 1 an si jumatate vor avea copii nostri.

Giova - asa e cu borcanelul de noapte -contine gluten si nu contine amidon modificat.

Florina - eu il pun pe Nicolas la TV f rar, oricum el este atras doar de Esca si de Berecleanca si de unele reclame.
Am facut rost de multe povesti pe DVD dar nu stiu daca e bine sa il pun sa se uite la d-astea de-acum. Toate la timpul lor , ma gandesc eu.. chiar si cu jucariile pt ca daca i le dau prea din timp nu stie ce e cu ele iar cu cat ii cumpar mai multe cu atat umplu casa iar el va deveni total dezinteresat de ele.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Giovace lung e Marcolino si grasut si voinicel e un barbatel ce mai si semana cu mama lui de la David.
Strumfi e greu cu 2 bebei mici dar cred ca e si mult fun. Felicitari ptr. dintisor lui Stefanut si sa creasca si ceilalti dintisori fara probleme.

Poze David
Botez David
http://www.dropshots.com/florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana R spune:

Buna !

Dragi mamici sa va traiasca bebelusii si sa va bucurati de ei!
Eu nu am mai avut timp nici sa intru pe forum prea des dar sa mai si scriu!
Am nascut pe 5 ianuarie(la 38 de sapt) 2 baieti Alexandru 2.520 g si 48 cm si Razvan 3.050 si 50 cm prin cezariana.
Primele luni au fost mai grele si cu colicii si cu refacerea mea dupa cezariana dar acum santem grasani frumosi si un pic mai putin plangaciosi!
Acum santem maricei Raznan are la 5 luni 7.500 kg si 66 cm iar Alexandru 7.150 kg si 63.5 cm!

Va pup si incerc sa tin legatura cu voi cat mai des dar.... la mine se plange pe doua voci asa ca...

Dana R

DanaB

Mergi la inceput

Strumfi - felicitari pentru dintzisorul lui Stefanut!

Florina felicitari pt rostogoliri si pt bulbucii lui David, ca am uitat. Neuronu' asta.... degeaba ma chinuiesc eu sa il activez

Giova nu te plange ca inca e baban Marcolino. Salutari de la Nicolas!

Bine ai venit DANA R sa-ti traiasca bebelinii! A doua pereche de gemeni din secta. Te asteptam cu noi vesti despre voi!

Mergi la inceput

Florina aici sa duci copilul la gradi nu il primeste daca nu face singur la olita. Doar la cresa... si acolo ii dezvata ei usor usor... dar doar daca vrei tu.

Mergi la inceput

Uite inca 2 gemenei
Felicitari Dana R ce mari sunt bebei acum, bine ca a trecut perioada critica si acum nu o sa mai planga asa de des pe 2 voci ci o sa bolboroseasca pe 2 voci se acompaniaza reciproc.
Cand ne pui pozici cu cei 2 puiuti ai tai?

Poze David
Botez David
http://www.dropshots.com/florinini

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

DanaR bine ai revenit!!! Sa va traiasca gemenii. trec imediat datele pe lista.
te asteptam mai des pe aici.
Florinini am vazut filmuletele.
Liliana mersi la Nicolas. Asa e la noi, la gradi, nu-l primeste daca mai face in pampers.Doar la unele particulare. ar trebui sa caut si eu din timp una particulara pt. marco. ca la stat nu-l duc.
Maraki uita-te inca o data pe borcanase. nu se poate asa ceva, in Germania scrie ca nu contine, aici ca contine gluten.Poate au gresit ai nostri.Oricum eu nu-i mai dau pana nu aflu cu exactitate.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana R spune:

Dragutelor ma bucur ca nu ati uitat de mine!
Chiar acum o sa incerc sa pun ceva poze, in momentul asta e o liniste la mine de nu imi vine sa cred , baietii stau amandoi in patuturi cu manutele pana cot in gurita si ma lasa si pe mine sa respir un pic!
Giova merci pt acualizarea datelor!!

DanaB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Dana R Sa-ti traiasca gemenii! Marisori inca de la nastere! Bravo tie!
Strumfi Felicitari pentru dintisor!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze intalnire 7 iunie
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput