Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

[s] La multe lunitze inainte pentru singura pereche de gemeni din secta, Daniel si Eduard pentru prima jumatate de an implinita
La multe lunitze inainte si pentru Ilinca cu falcutze barosane si pentru Razvan Alexandru.

N-am reusit sa citesc tot dar raspund pe bucati.
- Silvi eu am folosit Dermalin dar daca lasi hainutza proaspat patata in apa cu detergent cam 24 de ore ... iese.Acum folosesc SANO pentru bebelushi. Imi place cum miroase .
- Am si eu diverse taratoare si animalutze scarboase prin curte, evident - soparle, am un lapsus acum... cum le zice la masculii de soparle aia frumosi colorat, uneori mai vad si cate un sarpe, despre broscutze nu va spun.. anul trecut cand a plouat ca la balamuc tzopaiau alea prin curte de nu se putea.. seara.
Despre soareci- sobolani nu i-am vazut (asta mai lipsea) dar au bantuit asta iarna prin magazii desi le-am pus otrava, si au ros cam 10m de furtun cu care udam pomii in curte.
- Ursulino - felicitari pt olitza; dar nu vrei tu sa lasi copila in pace sa invete si ea ce e aia si mai ales sa stea singura in funduletz?
Eu am citit ca abia dupa 1 an si jumatate se poate incepe sa inveti un copil sa faca la olita.

Gata acum fug sa pregatesc legumele , revin mai tarziu cu lectura si raspunsuri.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Neatza gagici
Eu sunt un pachet de nervi
In sfarsit mi-au spus de la Directie Teritoriala de Munca ca am dosarul aprobat si ca banii mei sunt la oficiul de care apartin, iar cei de la OP nu vor sa mi-i dea decat pe 22 ale lunii cand vin pensiile in bloc...
Imi vine sa ma duc sa-i strang de gat...numai la noi cred ca este posibl asa ceva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Buna dimineata,

Am pus si eu copilul la somn, doarme Dimineata nu a vrut bibe si asa i-am pus 200 ml lapte cu cereale pt. lingurita care le-a mancat putin mai greu pt. ca a inceput sa tina mancarea in gurita, se joaca si nu inghite cand trebuieAseara a trebuit sa il scol ca sa manance, nu stiu de ce de 2 zile doarme atat de mult?
Teolinda sa nu exageram cu 1 an jumate Pai la varsta aia Robert cerea singur la olita, ducea manuta jos si facea din gurita ca si cum s-ar screme

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput

La multi ani pt. Ilincuta, Razvan Alexandru si GEMENEII nostri sa cresteti mari, sanatosi si mult noroc in viata
Crisu, rabdare si tutun

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisu23 spune:

Monica sa stii ca am fumat vreo 3 tigari intr-o jumatate de ora...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florinini spune:

Harnicute si vorbarete ca intotdeauna....
Sa traiasca bebelinii sarbatoriti si sa creassca mari si cuminti
Astazi am fost si mi-am dus si eu fibromul din burtic la medic sa se vada si el la televizor, E inca acolo si e tot ca nesimtitul sta si nu se retrage singur...dar a mai scazut si acum a ajuns la dimensiunea de dinainte de sarcina...deci nu ma opereaza sa mi-l scoata ca mizeaza ca o sa se retraga singur..zic ei...vedem ce va zice el prin septembrie...oricum doctorita a zis ca pot sa fac linistita alt bebe ca se pare ca stiu sa-i duc pana la termen chiar si cu ditamai fibromul dupa mine...asa ca astept sa treaca anul sa incercam sa vedem daca vrea sa vina si surioara lui David . Stiu ca nu o sa fie usor sa am din nou burta aia imensa care se urc pana in gat dar eu tot sper ca pana atunci mutantul ala se mai reduce in dimensiuni.
Na ca daca tot v-am spus si io despre nacazu meu s ava spun si despre bufliciosu care de cateva zile a inceput sa bolboroseasca de zici ca face boscoane cu bulbuci la gura si e tare mandru de ce stie spune la toata lumea. A inceput de astazi sa se intoarca si sa se rostogoleasca asa ca gata cu siguranta lui trebe sa fiu atenta si cred ca mai mult o sa-l port pe podea decat prin pat de teama sa nu se arunce din intamplare cu jucarie cu tot cum obisnuieste mai nou. Inca e tot la mancat borcanase ca supa inca nu am inceput sa-i fac am avut 2 tentative si nu i-a placut asa ca am renuntat. In schimb dimineta mananca gris cu lapte din lapte de vaca, amestecat cu pireu de fructe(mere, pere sau banana), iar seara mai are o portie de cerale cu lapte, peste zi are inca aceleai legume pe care i le tot rotesc si i le mai combin (cartofi dulci, morcovi, mazare si fasole verde). CE e nou la el innebunit dupa desene animate dar sa fie doar desene sa nu cumva sa apara papusi sau personaje(copii) ca incepe sa chiraie si numai vrea sa stea. Voi ii puneti la TV sa se uite ca eu il pun cand am treaba sa scap de gura lui si sa nu-l bag in bucatarie.
Maraki eu iti urez de pe acum LA MULTI ANI cu multa snatate sa fi fericita alaturi de familia ta si iubitul scump Angelo!
Am pus filmulete noi!! Poze noi inca nu...sa-mi fie de rusine ...

http://www.dropshots.com/florinini

Florinini si David (13.01.2006)
Poze David
Botez David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Gata, supa mea e pe foc!

Maraki am vazut ca Angelos are acelasi program ca si Nicolas. Eu nu i-am mai dat lapte de ieri si nici nu-i mai dat o perioada, acum am zis bag branzica si iaurturi.

Cu olita nu exagerez, dar pe vremea lui Robert al tau nu erau pampers.. sa nu uitam . Decand cu generatia de "pampersei" eu n-am mai vazut copil sa faca la olita mai devreme de 2 ani, pe bune si crede-ma ca am multe cunostinte in jurul meu care au avut si au bebelusi trecuti de varsta de 1 an.
Nu o dau aici exemplu pe prietena mea care colocosesete copilul de 1 an si 3 sapt si 14kg - care nu se ridica nici un picioare, nu merge nici in 4 labe, dar sa mai ceara la olita.
Finutza mea de 1 an si 5 luni, desi merge in picioare singura de la 1 an si 2 zile nu face nici acum la olita desi la 8 luni cand o punea , facea.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strumfi2004 spune:

Iertare ca nu am mai intrat sa scriu, am mai citit din cand in cand. Stefanut creste frumos si bine, e un mare mancacios, are 7,5 kg, tot da sa se ridice, a inceput sa se rostogoleasca, gangureste mult, "canta", e tot timpul cu ochisorii dupa mami dar mai ales dupa surioara lui care il iubeste tare mult, e "Nunu meu!"
Si desi ne apropiem acusi doar de 5 lunisoare, ieri am descoperit primul dintisor!! cu cateva zile inainte a fost tare agitat, vroia doar in brate la mami, la tzitzi, nu a dormit ziua deloc si se trezea si noaptea, si iata ca am descoperit cauza. bine ca nu a facut febra sau altceva. e cam devreme, stiu, asa i-au aparut si Mariucai, la 5 luni fara o zi si apoi a facut pauza pana la 9 luni. cam atat despre noi..
mai are vreun strumfulet de ian-feb dintisori proaspeti?
va pupam pe toate mamicile si toti piticii, numai bine,

Gratiela, strumfilor Mariuca si Stefanut
Stefan si Mariuca - 2 anisori (aproape) si poznase si...noi

Mergi la inceput

Multumesc Florinus Si al meu se uita la tv si cu mancarea vad ca se cam potriveste cu David Pupicei pt. David si nu te agita cu pozele ca sant la moda filmuleteleIntru acum sa le vad

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Neatza!!!

Daniel si Eduard, Ilinca, Razvan si bb de Porumbel !!!
Ursoiaca faci pe detectivul?Pai Lauryiuli a tot scris la noi.
Maraki m-am uitat iar pe borcanel: Contine gluten, nu contine amidon modificat.
Liliano ia da si tu o privire pe borcanasele de Gute-nacht-brei.
Bee nu trebuie fiarta carnea in supa? e drept ca n-am mai citit de ceva timp nicio carte, si nu stiam. acum asta e. data viitoare voi fierbe separat.
Liliana la 2 ani numai pe olita? hai sa fim seriosi!! Pai se intampla chestia asta din comoditatea mamelor, ca trebuie rabdare si vointa sa-i invatam pe olita.
Irina trece si la noi la 5 luni-8150 gr, si 68 cm. a pus putin pe el, se vede ca papam mai mult legume si nu mai e tzitzi, dar ma bucur ca s-a lungit.

Al meu a dormit bine azi-noapte, doar de 2 ori s-a marait si s-a trezit la 9.15 .
Deocamdata nu a plans, e in bouncer si incearca sa se ridice in fundic.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput