Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

Neata!
Ce fac fetele? Dorm? Pai sigur ca da, la cat "navigati" noaptea! N-am mai rezistat tentatiei de a dormi aseara asa ca v-am parasit brusc si m-am culcat! Noi suntem treze de pe la 7, am vazut stirile, am bagat nasul pe afara si este cam rece si acum ne mai pregatim de o repriza de somnic, asta dupa ce o descurc pe Ioana din centrul de activitate pe care si l-a pus in cap

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Poate au norocul sa doarme cele care nu am bebelasi matinali, Alain s-a trezit la 6 si 20, deja am mancat si acum ascultam catecelul de leagan si ne chinuim sa mai tragem un somnic.
Multumesc pentru ca m-ati sfatuit cu detergentul, cred ca o sa iau si Ariel sau Persil sensitive, sa vad ce oferte vad la metro.
cred ca Alain e mai sensibil din cauza dintisorilor, voi cum mai sunteti, March?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Fetelor, e o mamica cu bebe de patru luni jumate care e gravi din nou, a postta un topic intitulat am nevoie de incurajari, am intrat sa trimit si eu o incurajare si cand colo, ce sa vezi o mimica cu bebe astepta bebe. Cu toate ca e greu eu imi imaginez numai ce minuanat trebui sa fie cu doi copilasi de 3 si patru anisori...

poze

Mergi la inceput

Silvi, felicitari pentru dintisori!!
Noi suntem bine, mai avem ceva mucisori, de m-am saturat eu de ei sa-i ia naiba, nici nu stiu ce sa mai fac!!!!
Vreau si eu cantecelul ala cu numaratoarea ANASEBE!!!!!
Apropo ca mi-am amintit, spunea cineva ca se pot pune filmuletele cu baby einstein pe site-ul facut de dana! S-au pus pana la urma ca tare le-as vrea si eu!!!!

poze

Mergi la inceput

Ana am gasit cantecelul pe mail. multam. este super frumos.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicoleta raducu spune:

'Neatza..minunatele...
Silvi..felicitari pt dintisor...
Ursulik...felicitari pt olita...Sunteti domnisoare,gata....
March...ce mai zici puiule???x2
Vezi pe contul comun..ai acolo cintecelul cu numaratoarea....
Fetelor..noi de ieri papam supica...si ne-a placut taaare muult...
Ieri am pus doar morcov,patrunjel,pastirnac,telina..azi pun si dovlecel...
Intre mese bem suculet de mar.....si incet-incet ne facem mari...
Sa aveti o zi frumoasa....

Nicole si Daria Sofia
Dariuca la 3 luni jumate

Botez Daria

www.dropshots.com/dariuca " target="_blank">DARIA RIZIND-FILMULET

""Dumnezeu ne poate darui lucruri mari si negraite, dar noi ne ocupam de nimicuri "

Mergi la inceput

Nico, si noi papam supica inca de luni, dar eu in loc de patrunjel am bagat cartof.
Silvi parca tu ai pus ceapa si frunze de patrunjel?
Azi cred ca-i adaug si eu ceapa! Sper sa-i placa!
Ioana sta si se maraie pe pat, nici gand sa adoarma singurica, va trebui s-o iau in brate s-o legan.

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

buna dimineata!

eu sunt cu una bucata papanas care ma urmareste ce scriu, stand in fundulet la mine pe genunchi. Trebuie sa se bage la nani pe la ora asta... dar cum aseara a dormit de la 19:30 pana dim la 8:00 va dati seama ca poate n-are chef sa mai doarma.
Am trecut super bine peste vaccin, nici un pic de febra asa ca nu i-am pus decat ieri 2 supozitoare si i-am dat putin Panadol, ca asa e schema. De-aseara decand s-a culcat odata cu gainile nu i-am mai pus nimic si suntem OK.

Ieri desi dim facuse greva din cauza injectiei, pana la pranz a uitat si a balotat toata cantitatea de papica.

Noi pana la ora asta am mancat deja branzica cu fructe la 8:30 si la 10:00 cirese cu banana.

Merg sa pun papanasul in patutz sa se adoarma si sa pregatesc legumele pentru la pranz.

De asemenea trebuie sa citesc din urma ca n-am avut cand.

Am vazut doar ca Dariutza si Ioana au trecut la supici si ca sunt papacioase. Tot inainte cu o cantitate din ce in ce mai mare. si

Va doresc o zi buna!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Culcat copil! Uraaaa. Am reusit sa sterg praful si sa dau cu aspiratorul. Peste tot numai ghemotoace de par (al meu, bineinteles). Groaznic. POate ajung luna asta pe coafor sa ma tund un pic, ca poate isi mai revine.
Tre' sa ma duc pana jos sa cumpar diverse si nu am nici un chef. Vantul asta vad ca bate in continuare... Off, si apoi o sa ma plang ca sunt 40 de grade afara.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze intalnire 7 iunie
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

LA MULTI ANI DANIEL SI EDUARD, ILINCA si Razvan Alexandru!

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze intalnire 7 iunie
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput