Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (66)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dana R spune:

Tot incerc sa pun niste poze si nu reusesc poate imi spune si mie cineva cum sa fac , sa ma misc mai repede pana nu incep baietii programul de muzica !
merci

DanaB

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

DanaR activeaza-ti PM, in stanga sus e un Meniu, intri acolo si dai pe mesaje private, acolo trebuie sa activezi PM.
Uita-te pe lista de pe prima pag. a cap. si da-mi toate datele voastre. mersi.
Liliana ceaiul ala Timmy... sau cum ii zice, e dulce? ca m-am saturat de Baby Drink, prea repede se termina.
Strumfi felicitari pt. primul dintisor .

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

DanaR dupa ce-l activezi iti trimit datele contului comun pe PM, sa pui poze.

I-am dat adineauri iaurt si nu a vrut, i-am pus piure de caise, nimic. I-am bagat cereale, tot nimic. tre sa cumpar Danonino sa vedem cum reactioneaza la el.

Ieri i-am dat o lingurita de apa partial minerala, doamne ce fain s-a strambat. trebuia filmat.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisoi3 spune:

Neata fetelor,
SILVI, vreau si eu sa iti dau ceva pentru fata graviduta, unde si cand putem sa ne intalnim?
Nu am apucat inca sa citesc ce ati scris din urma, ma apuc acum.
Inca stau si imi ling ranile.
Se pare ca am gasit un pisoi alb dar stapana lui nu stie daca e motanel sau pisicuta, asa ca trebuie sa mergem sa vedem. Sper sa fie motanel. Mai are fratiori negri si negru cu alb dar el/ea e singurul/singura alb/a.
Asa ca sa vedem, mergem in seara asta, poate se mai invioreaza prapaditii astia doi ai mei, ca nu mananca nimic si deja incep sa ma ingrijorez. Abia se taraie prin casa si iar mi-au urlat toata noaptea, i-am luat in pat cu noi si am dormit cu ei in brate, doar asa s-au mai potolit putin, dar tot schieunau. Vai de capu' lor si al nostru!
Hai ca intru sa citesc din urma, pupici fetelor si bebeilor si o zi frumoasa va doresc.

Anda si bebe Mark (16.01.2006)
toujours optimiste
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;52;46/st/20060116/n/Mark+-+Victor/dt/8/k/44f2/age.png
Pozici cu gradina mea zoologica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marchplayer spune:

La mai multe luni sarbatoritilor zilei, gemenii Daniel si Eduard care au facut si ei 6 luni si mai micutii Ilinca si Razvanel care au ajuns si ei la 5 luni. Sa fiti sanatosii cu totii si sa-i bucurati pe parintii vostri!!!
Maraki tu te pregatesti sa sarbatoresti? Faci bunataturi?
Iaca aparu si cea de-a doua pereche de gemeni, si ei tot baietei, tin minte ca la un moment dat era si o pereche de fetite...ce s-o fi intamplat cu ele?
Pe mine ma chinuie talentul sa-i dau Ioanei in fiecare dimineata acest suc de mandarine, mai mult murdarim hainutele decat sa-l bem, am incercat toate metodele de a il introduce in gurita, chiar si cu seringa dar nu-l vrea si pace!!! Deabia reusesc sa-i dau vreo 20 ml. De saptamana viitoare incep sa-i dau mar sau morcov, suc, sa vad!!! Supica o papa destul de bine, cam 50ml.
Problema este ca nu prea face kk, s-o fi obisnuit cu termometrul? Am lasat-o si trei zile si tot n-a facut!!!
Poate o sa am timp sa ma uit si eu la filmulete, eu n-am cu ce sa fac momentan asa ca....macar sa le vad pe ale voastre

daniela si ioana alexandra (05.02.2006)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ingrid S spune:

Ceau fetelor!
LA MULTI ANI DANIEL SI EDUARD, ILINCA SI RAZVAN-ALEXANDRU!
Dupa ce ieri a papat cu tot cu sucuri aproape 800 ml , azi si-a revenit si a mancat f. putin...dar o mai asteapta supa ce care am lasat-o in grija sotzului...ca eu cred ca iar o ardeam! !
Ursoaica, eu stiam ca bebelushii pot face la olita in momentul cand isi controleaza sfincterele, iar asta se intampla doar cand merg pe varfuri, asa ca nu stiu daca nu e cam devreme pt puiutza ta. Eu nu o pun la olita decat pe la 1 an si ceva, dar tu faci cum stii, poate Raisa se invata mai repede.. frumoasei!
Anda, o poveste pt tine: era in Franta o batrana care nu avea pe nimeni. Sotul murise si statea singura cu un pisoi pe care il iubea foarte mult si el pe ea. Dormeau impreuna, mancau impreuna, iar la plimbare mergea langa ea la pas. Dupa un timp, femeia moare si induiosati de soarta pisoiului, o familie de prieteni il adopta. Ei observa ceva ciudat: in fiecare an, in ziua mortii batranei, pisoiul disparea de acasa. Cautand, au aflat ce se intampla. O femeie venea sa faca curat in casa batranei, iar pisoiul se ducea pana acolo (la 6 km distanta), astepta rabdator pana sosea ea, apoi intra, mergea prin toata casa, si dupa cateva ore se intorcea la familia adoptiva.
Asta e pt cei care cred ca animalele nu au suflet..
Eu mi-amfacut lucrarea de licenta din pisici, am pisici de 12 ani, asa ca stiu ce e in sufletul tau....
Ma duc fetelor ca sotzul face ceva de papa pt noi si mi-e o foame de morrr...
Ingrid S si Diana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Buna ziua fetelor!
Fetelor eu am o mare problema si o sa va rog sa fiti intelegatoare!
Astazi vom schimba parola de la contul comun! Noua parola va fi comunicata pe PM doar celor care au poze in contul comun!

Mamicile noi care vor dori sa posteze poze pe contul comun, intai vor trimite pozele pe cont, noi le postam si apoi va trimitem parola prin PM.

Va rugam activati-va PM!

Cine doreste detalii, le va primi pe PM de la mine. NU pot posta aici cauza!

Va multumesc!

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ursoaica spune:

Daca aveti ceva idei pt parola trimiteti-mi PM.

poze
Ursoaica acum ursulinei Raisa Ioana (5.01.2006)

Mergi la inceput

Eu o sustin pe Ursoaica, poate va va zice motivul pe mess. sau PM, oricum trebuie schimbata parola.

Va rog ca pe viitor nu mai dati asa usor parola contului.

DanaR ai reusit?
Ingrid frumoasa povestea.
Anda sper sa va fi gasit motanul alb.

maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Ursulici, detalii ca m-ai facut curioasa ms...
Fetelor eu sant de o conceptie: din moment ce copilul stie sa spuna apa si papa, adica stie sa ceara, TREBUIE sa ceara si pipi-kk I-am dat lui Angelo iaurtul cu fructe Danonino, a baut si suc de morcovi in care i-am pus milchzuker pt. constipatie iar acum e in patut pt. somn.Pe la 13.00-14.00 are legumele cu carnita.
Giova pai la germana mea de balta eu asa inteleg: glutenhaltig Vezi ca eu am de la Nestle nu de la Hipp
Inca o pereche de gemenei Sa traiasca si sa fie sanatosi si papaciosi

Monica
http://community.webshots.com/user/maraki36
mamica de ingeras-bebe Angelo ( 29 Dec. 2005 )
http://www.dropshots.com/maraki

Mergi la inceput