Nunta in Iasi (19)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

Salut Scumpa,

Eu m-am coafat la maviov..iar machiajul la florina ( make-up artist ) din Mall. Tipa e super, ti-o recomand cu toata caldura, e profi, vine la tine acasa si nu-i scumpa.
Esti aranjata cu produse de firma, nu o sa tetina pana dimineata, dar oricum, diferenta fata de ce exista acm pe piatza este f mare.
Pot sa-ti dau datele ei de contact, cat si cat m-a costat.
Acelasi lucru si cu maviov..numai cuvinte de lauda.

Pe privat sau pe mai putem discuta sa-ti zic exact tarifele.

Cat despre preference, fetelor va zic ca sunt cam scumpi...mi mi-e aranjat nunta Florin F., m-a costat muult mai putin, iar de calitate am fost f multumita.

Fetelor, daca sunteti interesate, am in sf numarul de telefon, va pot arata poze cu decoratiuni facute de el la nunta mea, orice alte sugestii ma gasiti pe PM sau e.mail!

Hai pup si spor la treaba, ca si eu am o groaza si am cam ramas in urma ;-)

Iulica Nevestica

quote:
Originally posted by CryssUK

Fetelor, nu va mai bateti capul cu listutza . Bine ca este ...asta-i important! Eu va dau cate un la amandoua sa va treaca.
Iote'asa .

Tot la voi vin plina de sperante:
As vrea sa ma coafez+ machiaj fie la Maviov sau Mall sau undeva unde fac o treaba excelenta.
In momentul asta habar nu am unde e Maviov sau cate saloane sunt in Mall.E numai Irina Schroter?
Nu stiu ce preturi practica, cu cat timp inainte tb rezervat si mai ales nu am nici un nr de tel.
Daca as avea macar un nr tel, m-as descurca sa sun si sa intreb una, alta.
In iulie vin in tara pt o nunta si mi-as face o proba , dar intre timp imi tb rezervare ....

Voi de unde v-ati inchiriat/cumparat casuta pt bani, la nunta?
Aia de la Preference nu-mi place si altele nu am mai vazut.

Sar'mana!
Sanatate si pupici la bebei ,mamici si care mai sunt pe aici!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

Si ca sa nu uit...eu mi-am facut programarea cu 2 saptamani inainte la maviov..si cu 1 luna inainte la machiaj.

Asta ca sa fii sigura ca-ti alegi ora care o vrei tu.

Poti vb si pe mail cu maviov/florina

Pupicei

Iulica Nevestica de 29 de zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Fetele, am terminat cu pregatirile..de-acu' astept nunta.
am fost azi la maviov si am fost dezamagita ca am asteptat 50 de minute sa intru la manikiura desi aveam programare..in rest toate bune..
eu nu stiu daca mai intru in zilele urmatoare asa ca va urez toate cele bune si sper sa apar cu pozici!

de maine sunt nevasta......

ralucai ii urez spor la pregatiri si vreme frumoasa!
iti promit ca vin cu detalii dupa nunta ca nu am avut timp!

va pup pe toate si va multumesc ca m-ati sprijinit cu sfaturi si incurajari!
chiar daca trec de stadiul de miresica raman fidela acestui forum!
o sa-mi fie dor de voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LOREX....distractie placuta. Sper ca ai avut o zi frumoasa cu soare. Sa ai o nunta de vis si sa te simti bine. CASA DE PIATRA!!

LEAH sper ca si tu ai avut o zi buna si daca cununia e in seara aceasta distractie placuta si tie si casa de piatra.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Lorex ,Felicitari!
Casa de piatra si sa va dea D-zeu o casatorie trainica ,plina de intelegere si dragoste!
Leah si tie iti doresc multa fericire alaturi de sotul tau si sa traiti uniti pana la adanci batranete!

Raluuu ...tu mai ai doar o saptamana...
Ce repede a trecut timpul.Cum stai cu pregatirile?
Nu te mai necaji cu neamurile, bucura-te de momentele astea de dinainte si din timpul nuntii pt ca o singura data in viata ai parte de ele.

Nusha, ai vazut samburica la eco?Sarcina usoara!

Darria, se cunoste ca ai bebe acum ;)
Imi inchipui ce fericita esti ...astept poze cu Andreea
Spor la schimbat scutecele!
Cu ce dr ai nascut si cum a fost?

Iulissa, ti-am trimis 2 PM-urii si un mail si astept raspuns cand esti mai libera.Iti multumesc pt referinte!

Oana 8188,unde esti? Sper ca esti bine si doar un pic ocupata

Azi e prima duminica cand m-am trezit dis de dimineata ...de la 7.30 si uite asa avui timp sa scriu pe DC.Mi-e dor de vremurile cand eram zilnic pe DC (la alt subiect)!!!
Azi e soareee si iesim la plaja intr-o zona cu padure din SW Londrei....abia astept ca m-am saturat de ploaie si frig.

Vreau sa va spun ca mi-am luat rochia pt cununia civila.E rosie, vaporoasa,nu prea scumpa si abia astept sa o port.
De fapt mi-am cumparat 3 rochii pe care le-am adus acasa sa le probez calumea si sa le vada si Pui...iar el saracu a ametit.A crezut ca le-am cumparat de-a binelea.
Azi le duc inapoi pe celelalte 2 care nu-mi plac si culmea erau si cele mai scumpe.
Cred ca o sa imi iau pantofi albi ca rosii nu merg si un mini sacou sau sal alb.

Voi cu cat timp inainte ati inchiriat suportul de tort?
Ca noi vrem de la cofetaria din Bularga si inca nu am inchiriat suportul, ca soacra mea e ocupata si nu poate sa se duca acum.

Weekend placut tuturor!

Cu dragoste,
Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lullabay spune:

Salutari si Casa de Piatra noilor Doamne:Lorex si Leah!!!!Sper ca ati avut o zi fericita,asa cum ati visat-o si ca totul a mers struna!!!
Ral nu fi suparici ca listuta ta e la fel de frumoasa doar ca tu ai acum altele pe cap asa ca daca Nusha da o mana de ajutor nu te supara..Hai ca mai ai o saptamana si gata cu toate emotiile!!
Crissuk eu am inchiriat de la Preferences un cufar ..mi-a placut mai mult ideea..dar Lorex are dreptate casute frumoase si la preturi rezonabile sunt la mall.Felicitari pt rochita..combinatia de rosu cu alb e mortala cel putin mie imi place la nebunie rosu.Suport de tort noi nu a trebuit sa inchiriem ,prajiturile si tortul au fost luate de la Montecatini din Mall si au adus tortul cu tot cu suport asa ca am avut o grija mai putin.
Week-end frumos in continuare (cat a mai ramas)!!!
27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Salut!
Danangie, Cryss, Lulla va multumesc pt urari!
Lulla, eu mi-am facut tort supraetajat deci nu am avut nevoie de suport.Am ales un model de pe net, alb cu broderie de ciocolata si l-am comandat la Select.A iesit f.f bun!

A trecut si nunta mea..a fost frumos, s-a intamplat repede si sunt multumita ca nu mi s-a rupt filmul cum se zice de emotii,asa cum ma asteptam si imi amintesc toate momentele, toate figurile..tot!
Momentan sunt f obosita, am dormit doar 3 ore!
Singura suparare a fost pe firma de decoratiuni care m-a dezamagit ca si pana acum...in afara de decorarea salii care m-a multumit, in rest toate au fost cam anapoda..
Ma mira faptul ca pe acest forum am auzit numai cuvinte de lauda la adresa lor ceea ce m-a determinat si pe mine sa apelez la ei..in fine, asta e! A trecut, ce mai putem face!

Va las cateva poze inainte sa plec..nu sunt cele mai calitative dar deocamdata atat am pana le primesc pe celelalte!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorex26/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Lorex si Leah sa aveti casa de betooooooooooooon! Sa fiti fericite si iubite.
Pt cine vrea pe cineva la coafat + machiaj pot recomanda pe cine m-a facut pe mine si pe toate fetele importante de la nunta: mame, bunica, eu. Poze vedeti dedesubt. Aceeasi persoana m-a coafat si la banchet si pot spune ca am fost cel putin interesanta Daca vreti numere de tel dati un semn, tipa e super ieftina, pt toata nunta (eu + nasha, bunica, cele 2 mame si cumnata) am platit doar vreo 2 mil la coafat si tipa a venit in doua zile diferite, a vopsit, a facut suvite, etc. Acum depinde de ce vrea fiecare. Cu o saptamana inainte a venit si a vopsit si a facut probe, a stat de la 3 dupa amiaza la 1 noaptea si ne-a terminat pe toate; iar in ziua nuntii la 7 dimineata era deja la mine acasa si la 6 seara a terminat cu toata lumea de la coada. Eu zic ca e super rezonabila la preturi, dar pt detalii (telefon) dati pm.
Pupici!

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CryssUK spune:

Lorex, am vazut pozele si sincer iti spun ca ai fost una din cele mai frumoase si finute mirese pe care le-am vazut vreodata!
Absolut superba fata,superba rochie, machiaj beeeton si .....
Unde ti-ai facut machiajul/coafura?
O sa iti trimit un Pm sa te mai intreb cate ceva!

Cris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

Salut!
M-am intors de curand si nu am putut rezista sa nu trag un ochi pe forum..A fost super, ne-am simtit foarte bine, iar vremea a tinut cu noi.
Nusa> imi place listuta ta. Ralu,si lista ta e foarte buna, vom avea 2 listute fetelor, nici o problema!
Lorex, Leah CASA DE PIATRA!

Lorex, acum ma uit pe pozele tale!Sunteti tare frumusei! Ai fost superba! CryssUk are dreptate!

tuturor

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput