Nunta in Iasi (19)
Raspunsuri - Pagina 2
nushulica spune:
fetelor mi-am permis sa fac si eu o listutza ca nu-mi place cum arata cea veche(o inteleg pe raluca ca nu are timp sa se ocupe ca e ocupata cu nunta si plus mami ei...)
daca nu va place lista mea va ramane cea veche nu ma supar
Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)
nushulica spune:
iulica esti o dragutza...esti singura care l-a felicitat si pe tati...e asa de suparat ca toata lumea cand aude de ma felicita doar pe mine si nu stiti cat a muncit saracu
lullabay spune:
Salutare miresici si burtici!!!
Lorex nu conteaza daca esti nehotarata..ei tb.sa aiba rabdare se te hotarasti..nu mi se pare nomal sa comande ceva inainte sa iti dai tu acordul..cat despre cele 2 zile gandeste optimist ...atat mai este si vei scapa de stres!!!
Kriss distractie placuta!!!
Nusha La Multi Ani!!!Si noi avem un sarbatorit dar luni...sotiorul meu!
Elenaaida ai dreptate daca stai in strainatate e cam greu..dar poate ai pe cineva aici care se poate interesa..macar sa intrebe.Eu mi-am luat pantofiori de la Moldova pana in 2 milioane..cred ca o sa gasesti si aici..dar daca vezi ceva ce ii place in Germania..mai bine sa fii sigura..accesorii gasesti la Agnes Toma si sunt foarte frumoase..coafor la mine a venit cineva acasa ca era duminica si toate erau inchise..e bine sa faci o proba inainte indiferent unde te hotarasti sa mergi.Floricele eu am avut naturale,mi-a luat o prietena un brat de crizanteme olandeze din Bucuresti tocmai de joi seara(si am avut nunta duminica)si au rezistat foarte bine..tot ea le-a facut cu putin staniol si floarea miresei si au iesit foarte bine.
Am vazut azi dimineata la Realitatea o stire cum ca cei casatoriti dupa 1 ianuarie 2006 vor primi de la primarii,parca(am prins doar sf.stirii)200 euro..stiu ca se vehicula o suma de 2 milioane dar pe care nimeni nu a vazut-o de la stat ,dar, poate chiar acum e pe bune..daca stie cineva mai multe...eu nu m-as supara sa primesc 200 euro.
26+
nushulica spune:
quote:
Originally posted by lullabay
Nusha mie imi place listuta..e mai colorata si mai vesela!!!!
26+
si mai ordonatamai cosmetizata un pic
ralnied1 spune:
Imi pare tare rau ca lista mea nu mai corespunde asteptarilor...:(
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
nushulica spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Imi pare tare rau ca lista mea nu mai corespunde asteptarilor...:(
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
raluca eu nu am zis ca nu mai corespunde listutza ta asteptarilor dar pur si simplu am vrut sa fac si eu o listutza proprie ...ma gandeam ca fiind om matur vei intelege si nu te va deranja...la urma urmei nu conteaza cine face listutza aici
uite daca intri la noi la mamici de ina-febr 2007 ai sa vezi ca s-au facut pana acum nu stiu cate listutze si au facut 2 fete liste si nu s-a suparat nimeni
daca te-ai suparat numai sa-ti treaca....da listutza nu o sterg
CryssUK spune:
Fetelor, nu va mai bateti capul cu listutza . Bine ca este ...asta-i important! Eu va dau cate un la amandoua sa va treaca.
Iote'asa .
Tot la voi vin plina de sperante:
As vrea sa ma coafez+ machiaj fie la Maviov sau Mall sau undeva unde fac o treaba excelenta.
In momentul asta habar nu am unde e Maviov sau cate saloane sunt in Mall.E numai Irina Schroter?
Nu stiu ce preturi practica, cu cat timp inainte tb rezervat si mai ales nu am nici un nr de tel.
Daca as avea macar un nr tel, m-as descurca sa sun si sa intreb una, alta.
In iulie vin in tara pt o nunta si mi-as face o proba , dar intre timp imi tb rezervare ....
Voi de unde v-ati inchiriat/cumparat casuta pt bani, la nunta?
Aia de la Preference nu-mi place si altele nu am mai vazut.
Sar'mana!
Sanatate si pupici la bebei ,mamici si care mai sunt pe aici!
Cristina
lorex spune:
Casute pentru bani sunt in mall la parter f frumoase.eu mi-am luat acum cateva zile una si azi am vazut una si mai frumoasa
pretul e intre 350 si 450 de mii..