Nunta in Iasi (19)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

va multumesc!

Leah, CASA DE PIATRA!

RALU, iti promit ca revin cu detalii daca te mai intereseaza!

Cryss, te rog sa imi trimiti o copie a raspunsului pe care ti l-am dat ca sa mai trimit cuiva si sa nu mai stau sa scriu din nou toate alea, merci!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LOREX wauuu cat esti de frumoasa!! Ai niste ochi incredibil de frumosi. Culoarea ochilor mamei mele care dintotdeauna mi i-am dorit asa!! Splendida. Dar cum....asa se face? Mirele vine acasa la mireasa dupa ce mireasa s-a gatit? Eu nu ma pricep la astea.
Si de ce nu ai fost multumita de cei de la Preference? Eu am incheiat deja contract cu ei si-apoi nu vreau sa am surprize. Imi poti zice si mie care au fost neplacerile? Asa as sti la ce sa ma astept si sa pun piciorul in prag. Pleaseeeee!!! Un PM.
Cand pleci in luna de miere?

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lgireada spune:

Lorex super faine poze, si io le-am vazut, dar dupa ce postasem deja si am uitat sa mentionez cat de gingasa ai fost... sa fii iubita si sa ai o casnicie frumoasa.

Liliana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/lgireada/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allynnutza_a spune:

Ati fost superbi Lorex. Si eu am semnat cu cei de la Preference. Poti sa ne spui ce te-a deranjat sa nu patim si noi la fel...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Pt Nusha:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77773

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elenaaida spune:

Lorex inca o data CASA DE PIATRA!!!

Ai fost o mireasa tare frumoasa.

Poti sa-mi spui te rog si mie unde te-ai coafat si machiat???

o zi buna tuturor, elenaaida

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leah spune:

Buna!

Am revenit, maritata si fericita! Pot sa va spun ca a iesit totul absolut superb!!!! A fost cea mai frumoasa zi din viata mea si daca la nunta e cel putin jumate decat a fost acum, voi fi un om tare fericit.
Deci, sa va povestesc: dimineata mi-am facut unghiile si parul care au iesit superb (n-am mai avut coc, ca n-am mai vrut, doar coafat buclat si prins cu agrafe), apoi niste emotii inainte de cununia civila (au ajuns nasii tarziu si nici parintii mei nu mai ajungeau si eu ziceam ca daca ma striga nu intru fara ei) si apoi...am avut o surpriza de proportii: ofiterul de stare civila era un fost coleg de liceu care venise special sa ma cunune pe mine, mi-a dat si flori si a tinut foarte frumos ceremonia. Am avut buchet de trandafiri portocalii (din piata i-am luat, 11 fire, zece mii firul, foarte ieftin, si am infasurat coditele in panglica portocalie de organza).
Am facut multe poze, baiatul pe care l-am angajat s-a descurcat de minune desi era primul lui job de acest gen. La iesire lumea a aruncat cu petale de trandafir pe care le cumparasem eu din piata cu o zi inainte (am dat 50 000 kilogramul si au fost superbe; toti de pe acolo au ramas uimiti ca nimeni nu mai avusese petale si nu mai spun cum se vede in poze ploaia de petale roz). Ne-am dus la terasa unde am facut petrecerea, pe care o decorasem eu cu sotul meu cu o zi inainte cu baloane alb-roz si cu un banner micutz "JUST MARRIED" (mi-a aparut rau ca n-am avut in romana, dar a mers si ala - acum l-am strans si mi-l pun deasupra patului ).
Toate florile pe care le-am primit (si au fost multe tare) le-am pus pe caprarii in suporturi pt flori din alea mari, albe, imprumutate de la o florareasa si le-am aranjat printre mese. Afara pe terasa s-a dansat si am avut tot felul de muzica (pe calculator + boxe de la 2 combine). Am avut aperitive, friptura la gratar si dulciuri. Ca bautura am avut un vin nemaipomenit cumparat de tata de la Bucium, coniac, Garrone, Angelli Sherry, sampanie, sucuri, tzuica, apa minerala, bere normala si bere fara alcool pentru cei care venisera cu masina.
Sora mea s-a ocupat de albumul cu poze instant: a facut poze cu Polaroidul la toata lumea (cate una pe cuplu sau pe familie) si i-a pus sa imi scrie urari in album; este atat de frumos si ma emotionez cand il citesc; trebuie doar sa mai lipesc pozele in dreptul urarilor.
Mai spre noapte am aprins niste artificii (din alea pe bat care fac stelute) si am facut multe poze cu toata lumea.
Toti mi-au spus ca s-au distrat nemaipomenit si ca n-au mai fost la o petrecere asa reusita. Toate rudele noastre s-au inteles super si chiar s-au intalnit vechi cunostinte intre rudele mele si ale sotului (ca sa vezi ce mica e lumea!). Ne-au sunat oameni din toata lumea, rude, prieteni, nimeni nu a uitat de noi si au tinut sa ne felicite si de la departare.
Am fost si sunt mandra de parintii mei pentru tot ajutorul dat si mai ales pentru toata dragostea lor. Mi-am dat seama si ca, desi sunt plecata din Iasi de 3 ani, inca mai sunt aici oameni care ma iubesc si care vor fi mereu alaturi de mine, orice ar fi.
Petrecerea s-a "spart" pe la 12 noaptea, moment in care lumea mi-a spus "La multi ani" pt ca pe 11 iunie a fost si ziua mea. Am dormit la Ciric la o casa de vacanta si dimineata ne-am trezit cu nasii si niste prieteni si am stat pe terasa, la soare, am ascultat pasarile si broastele si am petrecut o zi linistita si frumoasa doar zacand pe sezlonguri la soare, mancand tort si discutand cate in luna si in stele. Seara am venit acasa si am desfacut cadourile (o multime!) si m-am bucurat enorm ca toata lumea a luat numai cadouri bine gandite si care sa ne foloseasca si sa ne incante si nimic de umplutura.
Per total, au fost doua zile splendide si voi pastra amintirea lor in inima mea tot restul vietii.
Astazi ma duc sa scot cea mai frumoasa poza cu noi in format de felicitare si sa le dau cate una, cu multumirile noastre scrise pe ea, la fiecare familie care a participat. Urmeaza sa fac cd-urile personalizate cu poze pentru fiecare si cd-ul cu filmul (trebuie sa transform de pe camera video analog pe cd).
De acum mai am un hop, nunta, dar sunt sigura ca daca am incredere in Dumnezeu si in parintii mei, totul va iesi minunta si acolo.

Va multumesc si voua pentru urari si pentru incurajari. Nu stiu ce m-as face fara voi si fara sfaturile voastre.

Leah

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulissa spune:

Doamnelor Felicitari!!!!

Sa aveti o viatza frumoasa , frumoasa langa Jumatatile Voastre, si sa va fie toata viatza, macar la fel de frumoasa cum v-a fost in ziua nuntii.

Dragele noastrte miresici frumoase, ne faceti cinste si ne mandrim tare cu voi

Inca odata La Multi Ani!!!!!!!!!!!

Iulica, Nevestica de o Luna

Floricica lu' Taticu'

http://community.webshots.com/myphotos?action=viewAllPhotos&albumID=551117007&security=ZavRUA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

danangie, multumesc de complimente!
da, mirele vine si ia mireasa de acasa dupa traditii, unii nu o mai tin..eu m-am dus de dimineatza la coafor, apoi am plecat acasa la mama, undeva la 60 de km de iasi, acolo m-am imbracat si dupa vreo ora a venit mirele cu parintii lui, cu nasii si cu mare alai!
ne-am asezat in fata oglizii tinuta de cavalerul si domnisoara de onoare (mirele tre sa le dea bani ca sa-ti tina oglinda), unde nasa m-a gatit (cum se spune).
Pe timpuri chiar te gatea nasa, adica ea te coafa, te farda si iti punea voalul.Astazi se pune doar voalul si gata, esti pregatita de nunta.
Apoi se aseaza nasii in fata oglinzii si mirii le pun cocardele in piept, apoi socrii mari, socrii mici si fratii, daca vrei, si gata.Dupa asta am iesit la o hora in fata casei, am stat putin la masa, am ciocnit un pahar de vin si am plecat spre cununia civila.
Pe drum a picurat putin si am vazut curcubeul, se zice ca aduce noroc!
Dupa cununia civila imediat am plecat la Biserica, unde cei de la firma de decoratiuni (se stie cine-s) au intarziat si cand sa iesim, trebuia sa fie pregatit un covor rosu, stalpishori ornamentali si artificii..a fost dupa mine un fiasco, ceea ce in poze nu se observa, ca a trebuit sa stam in biserica sa asteptam sa termine ei de aranjat iar preotul ne intreba de ce nu iesim ca are alta cununie!
Artificiile nu au fost din cele cerute, au fost din cele ieftine cum se gasesc la revelion si puteam sa-mi cumpar si singura, covorul rosu a fost o bucata acolo, putea sa fie mai lung, ala nu e covor..in fine, stalpishorii ornamentali trebuiau sa aiba ornamente florale in varf..buketul meu trebuia sa arate altfel..etc
trebuie sa le spui clar ce vrei celor de la preference..ai grija sa inteleaga!

Iulissa, multumim pt cuvintele frumoase!

Leah, ma bucur pentru fericirea ta! Iti doresc sa fii asa toata viatza!Asteptam poze!

Elenaaida, merci, la Maviov am fost! Ai grija si cu ei, sa intrebi exact cat costa ce vrei tu si sa-ti verifici programarile regulat!

Alinutza, merci, am scris mai sus cate ceva despre firma de decoratiuni..

Lili, multumesc! Si tie la fel!

kriss79, si tie iti multumesc!

..sa stiti ca eu mai adaug poze in fiecare zi, dupa cum primesc de la prietenii care au facut.Pe cele de la fotograf le primesc abia saptamana viitoare..

Ralu, tu ce mai faci?Cum se mai simte mama ta!Cum merg pregatirile pt nunta?Cum te mai simti?

Va pup pe toate si va multumesc inca o data pentru urari!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/lorex26/album?.dir=/a9c4re2&urlhint=actn,ren%3as,1%3af,0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mexxa spune:

Buna seara fetele

Stiu ca nu am mai intrat de mult dar nu m-am simtit prea bine...acum sunt ok asa cat de cat
Maine merg spital sa vedem cat de mare sa facut baietelul...am asa niste emotii de abia am stare prin casa
Raluca felicitari pentru rochita, abia astept sa vad pozele.
Lorex am vazut si eu pozele tale...sunt asa de frumoase si ai niste ochii superbi

Va pup si merg sa mananc ceva.

22+

poze
Vine barza

Mergi la inceput