Bebelusi de sept-oct 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cge spune:

'Neata pe la pranz!

Ioana, eu stiu site-ul si tricourile bebelushurilor de cativa ani. Horia (tigresa) e finutul nostru

Asa am zis si eu ca de la 6 luni ar trebui sa invete sa bea si din canuta.
Victor dupa 2 ani a renuntat la biberon, tot asa bea un biberon plin cu lapte seara. si atunci ii trebuia pampers noaptea.
asa ca eram intr-un cerc vicios, si a trebuit sa actionam.

Ramona, bravo Mariei ptr progrese.
Vorbim la telefon sa vedem cand ne intalnim in parc. Noi trebuie sa ajungem duminica si in Herastrau la Roata, ca e nu stiu ce actiune organizata de gradinita lui Victor.
Poate veniti si voi.

RalucaC, sa va fie de bine botezul.
Ne era dor de mesajele tale. Pupici lui Radu.
Pai de ce nu ne-ati intrebat inainte cum e cu organizatul botezului in-house ?
Si noi am fost vitezi la Victor, si ne-a ajuns harnicia.

Si sa o laud si eu pe Anca, isi tine singura biberonul. E asa haioasa.
A, si doarme picior peste picior.

Si o chiraila in casa cand se joaca cu Victor.
De fapt, Anca da iama in jucariile lui frati-sau si de aici incepe scandalul. Victor e tare tipicar, are toate jucariile organizate intr-o anumita ordine, si Anca i-o strica.
Si Victor se supara, imi explica ca e asa greu sa fii frate mai mare. De parca eu nu as sti.
Si trebuie sa isi ceara iertare Anca, ca sa ii treaca supararea.
Si sora-sa o tine intruna cu 'Cah, cah!'.

In orice caz, cand se joaca cu jucariile lui frati-sau, ia si cate o jucarie in fiecare mana si sta in picioare nesustinuta ptr cateva secunde.
Deci tot e bun si scandalul asta la ceva.

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Ioana, am povestit scena asta, ca sa stii ce te asteapta

Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

Cristina, mi-am dat seama ca e cu intentie inca de cind citeam mesajul mare, fara sa-l vad pe al 2-lea cu explicatia. Multumesc, e amuzant ... din exterior.
Alina, ma bucur ca acum il legi pe Vlad cu centura. Serios m-am mai gindit de citevar ori la voi, ca v-am vazut fara centura, si nu imi puteam explica cum de nu cade. Imi pare rau ca te-ai speriat, bine ca nu s-a intimplat nimic grav.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

ioanaai dreptate,dar la faza cu baietii incerc sa aman cat mai mult
lucas s-a dezvatat singur de suzeta deocamdata,ca cea veche s-a facut urata si i-am schimbat-o si nu amai vrut alta si ui asa nu mai stam cu suzi iar cu canita cu cioc de 2 saptamani am incercat sa-i dau dar nu-i prea incantat de ea,mai incercam.
mi-a placut situl mamicilor de 2oo3,trebuie saai timp si rabdare multa sa faci asa ceva,bravo lor pentru initiativa.

alinam ce sperietura,bine ca nu a patit nimic.

raluca si doruletz sa va fie de bine botezul

carmi ce program de slabit ai,ca vad ca tengerine e multumita,vreau si eu, sa-mi fie cu iertare ca nu am prea fost pe faza si nu am mai citit din urma ca stau prost cu timpul
din cate stiu eu marul crud nu constipa deloc.

cge super ai domnisoara mare si luca mai incearca sa-l tina dar se lasa pagubas repede.

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Buna dimineata pè la pranz...pana acum am bantuit pe la forumurile de slabit. Gata m.am hotarat...doua saptamani cura tata ca nu se mai poate...in septembrie mergem acasa si eu apar ca balena...

super paginuta mamicilor de 2003 chiar mi-a placut!

cristinutza...da.. la noi e aprozar...adica se numeste ¨verdureria¨ dar na...

hai sa va spun cum e aici cu biberonul si suzeta...
Cred ca spaniolii nu prea isi dau interesul cand vine vb de copii...mergi pe strada si vezi copii ditamai de 4-5 ani in carut(abia mai intra in el) si cu suzeta in gura. De ex cumnata mea a avut grija de o fetita de 5 ani iar cand ajungeau acasa de la gradi..primul lucru pe care in facea cumnata-mea era sa ii pregateasca bibe de lapte.

nu sunt deacord nici sa lasi copilul sa suga cu bibe la 5 ani...dar si de la 6 luni mi se pare exagerat. Cred ca eu o sa incerc sa ii scot bibe din program pe la un an si jumatate.

marlena si mie mi se intampla sa se trezeasca fata noaptea si eu a doua zi sa nu mai stiu ce am facut. Mai e cineva asa?

de ex...ieri noapte am culcat-o la ea in patut si s-a trezit de multe multe ori - asta imi amintesc. Iar dimineata m-am trezit cu ea langa mine in pat...numai ca nu imi amintesc cum a ajuns acolo..facatura de woo doo!!

Ramona felicitari pentru progresele Mariei!!

Multa sanatate lui Lucas si unde la noi(fara virusi)!

Ioana negociaza cu sotul sau reseteaza-l...poate cadeti la intelegere...de la 2-3 ramaneti la 1-2

Ramona tre sa recunosc spre rusinea mea ca desi stau la 15 min de mare nu am mai vazut-o de vreo doua luni si atunci din masina ...si ca nu am fost la plaja nici macar o data anul asta desi in ultimele saptamani a fost o vreme super si partile feminine de aici isi arata deja un bronz de scrasnesc din dinti si zic sf asta de sapt ma duc la plaja...numai ca azi tb sa imi vina ¨ musafirii¨ (eu sper sa-mi vina!!) asa ca ..slabe sanse si pt we asta

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Hihi, Irina spanioloaica, o sa-i aplic un soft reset sotului, si daca nu merge, bag unul hard. Faina ideea. Intii trebuie sa ma lamuresc eu cit de altruista/egoista sint.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mysweetest spune:

Alinam eu il leg desi si carutul meu mai are ceva in fata si intre picioare dar Alex sare si din carut si din scaunelul de masa si vrea sa se ridice in picioare.
E foarte bine ca acum il legi .. e mai bine asa.

Copilul asta neastamparat are vanatai si prin genunchi , merge toata casa de-a busilea si se ridica in picioare de orice: chiar si capacul masinii de spalat pe care acum il inchid. Vrea sa stau toata ziua sa il tin manute ca sa mearga, cateodata imi da drumul unei manute.
Daca ii e sete sau somn vine la mine la marginea patului si ma trage de picioare si zice: brrrr .

Cristina ce "dragutz" se joaca Anca si Victor .

Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem

Mergi la inceput

Marlena, si eu i-am pus Mirunei aseara doar hamurile pentru picioare in scaunul de masa, si in citeva secunde era iesita din ele.

Pentru mamicile de fetite: www.toysrus.ca/webapp/wcs/stores/servlet/ProductDisplay?storeId=10051&catalogId=10051&langId=-1&productId=39151" target="_blank">patut. Mi s-a parut adorabil, ma gindesc cum sa pun mina pe el. E de la 16 luni, mai am putin timp sa-l achizitionez.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ramona, nu m-ai stresat deloc, doamne fereste !
Ioana, multumesc pt. urare, da junele are in continuare 38,5, bag supozitor, scade un pic, apoi iar creste. Semne de raceala nu-s, daca mai face asa si in seara asta, il duc la dr.
Salutari tuturor fetelor de la Anto !
Dana_ch, da-mi un email la carmina_nrw@yahoo.de si iti raspund.
Apropo, am -15
Ma duc la bolnavior, va pup.

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Carmi, salutari lui Anto. Eu te admir pentru performanta, eu am "reusit" sa slabesc 2 kg in 2 luni jumate, din care 1,5 kg exclusiv din cauza dintilor Mirunei.
Dana Lucia, pupici lui Alberto! Te-am citit pe la profesori!

Mergi la inceput