Bebelusi de sept-oct 2005 (124)
Raspunsuri - Pagina 6
Ioana75 spune:
Buna dimineata fetelo.
Ramona, pai tu o vezi pe Miruna aproape saptaminal, nu mai ai de ce sa te uiti la poze. Multumim ca ai avut rabdare sa te uiti pe setul de 80. Eu zic ca ti-ai revenit foarte bine, si poti sa te gindesti deja la urmatorul bebe.
Desi Miruna nu s-a "inrait", am inceput sa am ginduri egoiste sa raminem la un copil (doar mie, sotul a ramas setat pe 2-3). De fapt imi imaginezi 2 plozi tzipind si alergind prin casa si facind un haos de nedescris, sotul sforaind in dormitor iar eu disperata ca nu pot sa-i imbrac.
dana, pupici retour.
RalucaC, sa va fie de bine botezul, si sanatate!
Carmi, Oana americanca, sanatate bebeilor!
Azi dimineata i-am dat Mirunei lapte cu canuta cu cioc, si a mincat fara fitze, parca din aia mincase tot timpul. Cred ca o sa-i las biberonul doar seara, ca e asa de fain cum adoarme ca betzivanii in scaunul de masa tragind la bibi.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Ioana75 spune:
Dana mama lui Lucas, m-am gindit la tine zilele trecute: am vazut un promo pe Prima la o emisiune in care fetele schimba pentru 3 zile locul cu mamele; daca te inscrii la emisiune, sa ne spui sa va facem rating.
tangerine spune:
despre Maria: pot sa va spun ca e foarte bine; in afara de usoare pb cu constipatia, restul e perfect; a inceput sa accepte mai bine lingurita si sapt asta a mancat si cartofior si dovlecel si mazare; toate cu carne de vitel; manaca rosie si banana muscand direct din ele; si mai nou si cirese am vazut
aveti idee, marul crud constipa? nu mai stiu cum e teoria
in legatura cu biberonul, si eu am aceleasi nelamuriri ca ale lui doruletz si e prima data cand aud teorii ca trebuie desfiintat biberonul de la 6 luni; eu stiu ca biberonul de dimineata si de seara poate sa dureze si pana la 2.5 ani; oricum maria le face in ritmul ei si n-am nici o sansa daca o fortez; nu vrea sa suga din canuta de germania, da nici n-am insistat; cu paiul nu am incercat inca da i-am dat unul in mana si a inceput sa-l roada
in rest, merge sustinuta din ce in ce mai bine si cand vrea cu o viteza uimitaore; sta in patru labe, dar nu merge de-a busilea, ci se taraste tragandu-se pe maini; a facut asta 3 ore cu mine cred ca are niste muschi la maini de invidiat; insa nu se ridica tinandu-se de ceva, dar in schimb se ridica de pe spate in fund fara nici un ajutor-deci muschii abdominali nu sunt nici ei neglijati
si vorbeste toata ziua si ii plac animalele de m-a terminat; e in stare sa chiuie si cate o ora cu ochii la un caine
si gata nu ma mai laud; am vrut sa pun poze noi si muncesc de geaba a reusit sa uplodeze 3 din 35; cu alta ocazie; ne puteti vedea in aln\bumul mirunei
ioana, veniti duminica la noi in vizita?
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
Dana_ch spune:
ioana mersi si don-soara sa gandit sa facem schimb dar eu nu ma incumet ca nu mi-ar place sa fiu filmata non stop
Poze cu Lucas
Ioana75 spune:
Hai mai Dana, mama domnisoarei, ca sint doar 3 zile. Iti dai seama ce succes la baietzi o sa aiba domnisoara, dupa ce au vazut-o la teve?
Ramona, ma bucur sa aud ca Maria a facut progrese asa mari, abia astept sa o revedem! Sigur ca venim duminica, daca ne-ati invitat, numai sa imi zici ora.
Ioana75 spune:
Am vazut site-ul mamicilor de aug-sept 2003, si mi-a placut mult: http://www.nazdravani.ro/ Nu stiu daca are cineva de la noi timp sa faca asa ceva (eu una nu), oricum ar trebui sa cumparam un domeniu si sa semnam un contract de hosting cu cineva (asta daca nu are cineva de dat gratis). Si-au facut si tricouri inscriptionate, si pentru mamici si pentru bebici: www.nazdravani.ro/tricouri.htm" target="_blank">aici.
mysweetest spune:
'neatza,si eu sutn tare obosita si ma mai mir ca nu ma ingras desi bag in mine paine cu unt si miere..s-a trezit copilul asta noaptea de nu mai stiu cate ori si i-am bagat in gura si bibe cu lapte si cu ceai..nici eu nu mai stiu ca eram obosita de nu stiam ce e cu mine.
Alinam asta da sperietura..tu nu il legi pe Vladut? Alex al meu sare din carut daca nu e legat, mai ales daca vede copii mergand pe langa el.
Si eu am tras o sperietura ieri..a cazut de pe masuta de infasat a patutului unde il pusesem provizoriu si m-am intors si in 2 sec. a facut buf. Pot sa zic ca am tipat si l-am luat in brate dar tremuram toata..nu are decat o mica vanataie in obraz.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
mysweetest spune:
Ioana in legatura cu dezvatatul de bibe cica e bine sa nu fie prea tarziu adica la 3 ani de ex...de la mamici am auzit ca ar fi bine pe la 1 an si jumatate..eu am de gand pe la sf. anului..sper sa si pot.
Marlena & mysweetest Alexandru *3 septembrie 2005*
uite atat de mari suntem
karmenutza spune:
Despre dezvatatul de biberon, pot sa zic ca Victor a baut din el pana la 3 ani, seara si dimineata. Stia sa bea din cana, pahar, sticla. Toate celelalte (apa, suc), bea din cana sau sticla. Doar laptele din bibe. Cand am desfiintat biberonul (fosta soacra, nu eu), nu a mai vrut sa bea lapte de nici un fel, din nimic. Nu a mai baut lapte vreun an si ceva, cand am inceput sa-i dau cu nesquik (nu stiu daca am scris bine)
Catalina
alinam spune:
neata!
Ioana mi-a plakut situl mamicilor de 2003 super, au si retede de mancarici da cine sa le faka hehehe.
Marlena nu l-am legat , el are o masuta in fata, carutul, peste care nu se poate ridica , e oarecum ca "centura" pana acum nu l-am legat niciodata, da iti dai seama ca nu se mai intampla .... vad ca si voi ati patito ieri :( nasol.
Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze