Bebelusi de sept-oct 2005 (124)
Raspunsuri - Pagina 5
almy spune:
Buna seara mamici si bebici.
Dorulet, chiar mi-a placut cum ai zis cu hapaitul biberonului si cu suzeta pe la colturi la adulti
Si eu incerc s-o obisnuiesc cu cana cu cioc, dar ea nu cunoaste conceptul de biberon, decat ca jucarie de ros...Apa prefera sa bea cu lingurita si chiar ii place. Ceaiul nici nu intra in dicutie, il scuipa imediat...
Eleni nu stiu ce are de vreo 3 zile, urla intr-una dupa-amiaza, cum o pun 1 secunda jos. Vrea numai in brate, da' ce-s io, Arnold?? Asa ca o pun frumusel in carut si iesim in niste urlete de ne stie tot blocul de 10 etaje, iar cum ajungem afara...malc e fata mea! Offf...greu, ma apuca toti nervii, mai ales ca de la plans transpira si mi-e frica sa nu raceasca pe-afara.
Si eu m-am saturat de vremea asta, nici nu se simte ca-i vara, nici nu stiu cum sa imbrac copilul, din casa se vede fain, dar afara bate un vant rece...Tot timpul am la mine si haine mai grosute pt ea...Si parca vad ca din asta dam direct intr-o canicula de-aia insuportabila si ne dorim racoare...
Noapte buna tuturor
Alma & Eleni Maria (26.09.2005)
RalucaCostiurin spune:
Buna seara, fetelor! Chiar ca mi-a fost dor de voi!
Dar asa-i daca duc o "vita locca" .
In mare, suntem bine. Radu are peste 9.300 kg, 3 dinti jumate, repertoriu de tata si mama, cu multe alte silabe - cred ca-i vorbaret, de altminteri a si vrajit o fetita, pe Ilinca, am pus poza la shmekeri. De-abia acum se chinuie sa stea in picioare, pana acum a executat mers de-a busilea cu tarare pe falca, deci la capitolul mobilitate stam inca bine. Oricum, doctorita ne-a recomandat sa-l lasam in ritmul lui, fara stimulat, ca-i copil mare si la ce probleme a avut cu calciul... Ma rog, eu tot sunt de parere ca ar trebui sa-i dau cateva idei, ca daca seamana cu mine nu se prinde neam! L-am botezat si noi in fine. De mancat mananca de se mira lumea cat de frumos. Lapte dimineata, branza de vaci cu fructe, la pranz piure de toate legumele cu carnita si cateodata ou, un iaurt cu fructe si cereale si inca un lapte la culcare. Mi-ar fi drag sa-i gatesc ca voi, feluri de mancare, dar n-am timp. Legumele i le mai face si tat-sau.
Altfel, eu sunt racita cobza de am stat acasa pana azi - evident izolata de copil, deci dorul meu de el tot nealinat ramane . Am tot alergat saptamana trecuta dupa una-alta pt. botez si m-a prins rau de tot curentul in masina. Deci, din botez n-am priceput nimic, ca eram si pe stop, si cu 39 febra, am stat in usa bisericii dar cum vad eu bine la distanta plus ceata de la febra... va dati seama. M-am si enervat pe al meu sot, ca de zor sa nu faca tamtam n-a fost de acord sa mergem ca oamenii normali la o carciuma sa sarbatorim, asa ca a trebuit sa muncesc eu (dar las' ca m-am imbolnavit, asa ca ce era de pregatit in ziua Z a trebuit sa faca el, i-a iesit pe nas, hihi!)
Pe langa alea-alea de raceala mai iau si ceva homeopatic dar hormonal, Mastodynon ii zice, si ma mai si ung cu Progestegel pe sani, ca deh, am gasit un nodul. Noroc ca nu-i de rau, dar ce sa zic, am tras o spaima. Dar am o stare de nestare de la kestiile alea, imi sare mustarul din orice. Cica 3 luni fac tratament si pe urma vedem daca o fi de cutit sau nu - desi eu una n-as vrea deloc cutit, c-am auzit ca daca umbli, mai rau faci.
Al meu sot a ingropat serviciul, si nu stiu exact ce asteapta, sa-i faca parastasele, probabil . Pe de alta parte imi reproseaza ca vin tarziu, dar nu pricepe ca presiunea de a-mi pastra jobul e acum din pacate cu mult mai mare.
In putinul timp liber un alt hobby se pare ca s-a agatat de mine, si anume impacarea / depanarea prietenilor cu gand de divort, nu va spun cate resurse mi-a mancat si cate fire de par alb mi-au iesit de la activitatea asta....
Dupa cum vedeti, ma distrez. Asa ca nu e de mirare ca voi / forumul ati trecut pe planul 3 la prioritati, caci eu insami tot acolo ma gasesc... Atat am reusit cu statul asta acasa la zacut, de-am reusit ieri sa citesc ultimul capitol si sa pun poze la comun si pe site-ul meu. Asa ca va pe voi toate, ca toate imi sunteti dragi, mentiune speciala Kristinuzei luptatoarea (... cum vezi, continui sa cotizez in clubul tzatze handi...) si Alinei vecina (pe care zau ca nu m-am suparat, ci i-am plans sincer de mila cand am vazut-o fara glas, asa ca mica sirena pe uscat.
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
Anya20 spune:
Raluca, chiar ma intrebam de ce nu ne-ai mai scris. Mi-era dor de mesajele tale "nocturne". Sa va fie de bine botezul. Imi pare rau ca ai atatea pe cap, dar stii cum e cand se aduna...Partea buna este ca ai un copil pe cinste; l-am admirat in poze.
nanadana spune:
eu de ieri am avut cinemateca ,asa ca m_am asezat pe canapea si am urmarit "femei disperate"-prima serie,vreau sa spun ca m_am cocosta pe mine de atata ras la unele faze
Ioana draguta ca intodeauna "back-retour"
Raluca sa va traiasca crestinul ,felicitari lui Radu pt toate progresele facute ,iar tie multa sanatate si putere ,ca ai nevoie cu atate cite ai pe cap
Oana si noi trebuie sa facem analiza de pipi ,dar mie aici Dr mi_a dat un fel de punguta sterila care cred ca se pune in pampers ,dar mi_a zis dr ca o sa imi spuna cei de la laborator cum se foloseste si asta o sa vedem luni ,oricum tinem pumnii sa fie totul bine cu Andrew
gata ma duc la nani ca uite ca sa facut de 12 noaptea
poze
innaa spune:
intru si eu doar sa va salut ca mai mult nu pot..sunt tare obosita si vreau sa profit ca terorista doarme si sa imi incarc si eu bateriile...e tare caraita in ultima vreme...ared si mucisori si haraie cand respira si e si ragusita...sa vad daca reusesc sa fac programare la doc pt maine daca nu..abia luni sau marti..vad eu daca e rau mergem la urgente. Cred sau mai bine sper sa fie dintii,...nu se vede nimic parca ...oricum nu ma lasa sa ma uit..dar e tare caraita si nu are stare deloc deloc...
am citit ce a patit Alina..bine ca n-a fost mai rau....si eu era sa patesc la fel zilele trecute..eram la aprozar si tocmai plateam ce cumparasem si ma trezesc cu vanzatoarea ca tipa si se agita...Noekia langa mine in carut se intinsese jumatate peste bord sa ¨fure¨ o piersica...si era si legata cu curelele care sunt VAX ptr ea...tre sa fiu tare atenta!
hai ca am plecat la nani.va pup sper sa am timp sa mai si scriu maine.
Irina si Noélia - 25 sept 2005
kristinutza spune:
innaa, de cand n-am mai auzit cuvantul APROZAR. hiii, ce-mi place! aprozar, aprozar, a-pro-zar...
tu cand ai plecat din tara, vrei sa ne spui?
salutari speciale pt raluca , ca mie mi-e tare drag de ea si tare dor de mesajele ei. sper sa treci usor peste tot, ca multe mai ai si tu pe cap... felicitari pt tizul crestin!
fii barbata, raluca!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
Tonnia spune:
Tz, tz, tz, ce cautati aici pe pagina 2?!
Sunt rupta! Am vazut un punct alb dar in dreptul incisivului superior lateral, in loc de central. Cert e ca plange si maraie si baga frenetic in gura orice, zi si noapte, pur si simplu m-a terminat.
tangerine spune:
salut
n-am mai scris de mult, dar sper sa ma revansez acum
kristinutza, felicitari pentru victoria ta si sa te bucuri alaturi de familie si de Raducu
doruletz, sa va fie de bine botezul; am admirat pe frumoasa alexandra si nu mi s-a parut ca e asa grasutza precum spui tu; oricum, e o "viziune"
raluca, felicitari si voua pt botez; imi pare rau ca esti asa de amarata; poate ar fi bine sa faci un pas inapoi si sa reorganizezi un pic lucrurile ca in ritmul asta nu stiu cat ai sa mai rezisti
carmi, multumesc oficial pt programul de slabit si scuze inca o data ca te-am stresat
cu intarziere, LA MULTI ANI pt dana americanca lu'PEtrut
asa, de la distanta, concediu fain pt jadi pe care o invidiem cu toatele
ne bucuram ca simona a Maiei si-a reintregit familia
felicitam pe Tonnia pt progresele uimitoare ale lui Dinu
multumim lui kid pt informatiile pretioase de la dr. calapod; si alex e o minunatie de fetita
oau am scris toate astea din memorie! oare mi-o fi revenit?
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
tangerine spune:
si sa continui
ne bucuram de revenirea in forta a oanei a lui Andrew; si de contributia Ginei la subiectul nostru
cristina vecina, ma bucur ca ne-am vazut vineri-desi amandoua eram moarte de oboseala; poate repetam experienta duminica seara?
inaa, ma relaxeaza interventiile tale spaniole-nu stiu de ce; cred ca pur si simplu gandesc maare, sooare cand te vad ca scrii
am vizionat 80 de poze la calup ale mirunei; cand am vazut urmatorul calup de 2oo si ceva am depus armele; m-am delectat si cu vladutz, cu eleni, si cu mario
Ramona si bebelina Maria (10.09.05)
poze
Dana_ch spune:
buna dimineata
la multi ani! sarbatoritilor
multa sanatate copilasilor bolnaviori ca vad ca sunt destui de multi ca si al meu lucas de altfel ii curge nasucul si tuseste.
Poze cu Lucas