Bebelusi de sept-oct 2005 (124)
Raspunsuri - Pagina 4
karmenutza spune:
Carmi, ai dreptate. La noi fiind consecinta a vaccinului ala idiot, e virala. Probabil ca de-aia nu ne-a dat. Dar nici febra nu a facut. Fabiano a facut febra?
Catalina
Gina M spune:
Ioana,m-am uitat acum dimineatza prin pozele Rebecai si am relizat ca am gresit datele atunci cand ti-am spus de canitza cu cioc. Pe aceasta i-o introdusei pe la 6 luni jumate.La 1 an stia sa bea foarte bine din pahar cu paiul!
Poza care mi-a reamintit este ACEASTA in care apare cu;cumnatii mei la restaurant.
POZE NOI
Gina M spune:
Simona8004,eu sunt in Arizona.
V-am vizionat pozele. Ce fetitza frumoasa si ce parintzi pe masura!Felicitari!
Pianul imi spune la randul lui multe...Imi place familia voastra!
POZE NOI
Anya20 spune:
Tonnia, nu cred ca Dinu are carotenodermie, ca un morcov pe zi nu e mult (dar nu pot baga mana in foc pt ca nu l-am vazut si poate o fi el mai sensibil). Cristalinul este in interiorul ochiului si nu il poti vedea, insa cred ca te gandeai la sclere (adica "albul ochiului"). Insa sclerele raman necolorate in carotenodermie (este specifica "ingalbenirea" la nivelul palmelor, plantelor si in spatele urechii).
Da, Carmen, bronsiolita nu are nevoie de antibiotic pentru ca este de natura virala.
nanadana spune:
-semnam si noi condica pe azi cu cite un pupic pt toata lumea
-la noi sa anuntat ceva mai bine cu papa ainceput sa pape ceva mai bine azi ,in schimb este inebunit cu iesitul afara ii place la nebunie plus ca vorbeste si rade cu toata lumea este foarte sociabil ,ce sa mai spun este ca il iubesc pe zi ce trece tot mai mult
La multi ani bebeilor care aazi isi fac lunita
Dianala multi ani pt ieri ,iti doresc tot binele din lume
GInati-am admirat pozele sinteti o frumoasa familie cu doua printese
poze
Ioana75 spune:
Gina, am vazut poza, foarte draguta. Eu i-am dat mirunei un pahar cu pai in el, dar nu a tras decit .. 1 cm pe pai, nici vorba sa traga suficient cit sa-i ajunga apa in gura. Perseveram, perseveram.
Simona, ma bucur ca sinteti o familie fericita si intregita.
Carmen, Codruta, Marinela, sanatate la bebei.
Cristina, deci si la tine e sotul cu deplasarile? Macar sint scurte. Al meu iar pleaca 2 saptamini acusica. Fac ca Veronica, imi dau demisia.
Dana frantuzoaica, pupici back (ti-as zice "back" pe franceza, daca imi spui cum se zice).
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
kristinutza spune:
simona, ce bine ca sunteti impreuna din nou...
gina, frumoase poze!
trimit un filmuletz pe adresa comuna.
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
oana0204 spune:
Hallo dragi mamici si pitici
Am fost si noi azi la analize, numai bine nu le-am putut finaliza deoarece Andrew nu poate face pipi la comanda in recipientul steril, asa ca ne-au trimis la spitalul pentru copiii unde au "ustensile" specializate. Le-am mai cerut inca o sansa, ne-am dus la baie, am deschis apa la toate chiuvetele si tot nimic.. Bine ca ne-au dat acasa recipientul si incercam in seara asta la olita. Oare are ceva daca face de pe o zi pe alta si pastrez la frigider? Asta noapte a marait numai un pic pentru ca transpirase sub cap si era fleasca-defapt asta e si motivul analizelor, sa vad daca aceasta transpiratie la cap in timpul somnului nu e cumva semnul unei anemii sau lipse de Ca, Mg.
Moki, Tylenolul este un analgezic, antitermic uzual, pe baza de acetaminofen, Paracetamolul de la noi. Nu e cine stie ce sedativ-copilul meu inainte de problemele cu dintii dormea toata noaptea. deci este indicat pentru febra, raceala si dureri minore.
Simona8004, ne incurci. Eu stau in Chicago nu Gina.
Alexuta2005 bne ai venit.
Ma duc sa-i pun sotului pachetul ca imediat pleaca la serviciu.
Oana D & Andrew- 1 sept 2005Foto
Carmi spune:
Karmenutza, nu, Fabiano nu a facut nici el febra atunci cand a avut bronsita. In schimb a facut astazi....38,5 asa, din senin, nu pare racit, nu-i mucos si nu tuseste. Iar sa dau vina pe dintisorul ce se arata timid? Sau ce-o fi??? Of, of...
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
doruletz spune:
haha, hai ca acuma mai am inca o dilema (ca nu-mi ajungeau alea de le aveam deja): de ce se spune ca bebeii trebuie sa renunte cat mai repede la biberon? care-i motivul?
Din ceea ce mai citisem io intr-o vreme am inteles ca nevoia de a suge e foarte importanta la bebei, pana la 6 luni e o necesitate fiziologica, dupa aceea intervine si suptul de placere care cica dureaza pana pe la 6 ani. Bine, e adevarat, asta nu era legat de prezenta sau absenta biberonului ci de alegerea "suzeta" vs. "supt de deget". Insa ma gandesc ca si papatul din biberon le provoaca aceeasi satisfactie ca si suptul suzetei (sau degetelului). Oricum una mai mare decat mancatul cu lingurita sau canita. Unii asemuiau placerea bebelusului de a suge cu placerea cu care fumatorii isi aprind prima tigara (hehe, fumatorii -si ex-fumatorii ca mine- stiu ce e aia, deloc neglijabil).
Care sunt deci motivele pentru care ar trebui sa-i privam de placerea asta asa devreme?! Daca e doar ala cu dezvatatul mai greu daca sunt mai mari pentru mine nu e suficient, cred ca se va dezvata singura la un moment dat. Io inca nu am vazut pana acuma adult care sa mai hapaie cate un biberon seara sau sa mai traga cate o suzeta pe la colturi. Din ceea ce am mai auzit io pe aci, cica trebuie sa o las sa renunte singura, ceea ce se va intampla probabil pe la 1.5-2 ani cand o sa vrea sa fie si ea 'mare' (propunandu-i insa mereu o alternativa la biberon altfel evident ca ar fi mai dificil)
Revin deci la intrebarea de mai sus, care ar fi motivele pentru care unii recomanda ca biberonul sa fie eliminat cat mai devreme?
la mamici si bebici
Alexandra - 13 octombrie 2005