Bebelusi de sept-oct 2005 (124)
Raspunsuri - Pagina 20
cge spune:
A, si mai sunt bucuroasa ca i-am facut tstul IDR Ancutei si sambata i l-a masurat asistenta: floricica a fost de 3mm, cica asta inseamna ca nu ar mai trebui repetat vaccinul.
dr. Alina, tu ce parere ai ? Refacem vaccinul sau nu ?
Si ce face Anya ? Ne e dor de ea si de tine.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
Ioana75 spune:
Cristina, eu nu merg in concediu cu Miruna - pentru ca nu scapam de stres, e ca si cum am sta acasa, doar ca mai scump
. Dar nu ne comparam cu voi, care aveti o experienta atit de bogata in meseria de parinte
. Daca ii zic Mirunei "haide la mama", o ia la galop in patru labe, trece peste orice obstacol, rizind in hohote, fericita ca o chem
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
cge spune:
Ioana, si noi planuim un weekend in 2 la munte cand e Victor in tabara.
Sper sa gasim vreo bunica dispusa sa stea cu Anca.
Si in niciun concediu nu am fost fara Victor, cred ca de asta nu concepem sa plecam fara Anca.
Eu sunt mereu stresata ca petrec prea putin timp cu copii.
In we si seara in timpul sapt., trebuie sa fac si mancare si ceva ordine.
Asa in concediu, vom avea timp numai de ei.
Kristinutza, bravo lui Radu ca o lasa pe mami sa stea lg. tati in masina.
Cand ne vom intalni si cu Miruna, Anca, Maria, Vladut, trebuie sa le explice el cum este sa stai in masina nederanjat de parinti.![]()
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
Sefii Casei
Ioana75 spune:
Cristina, inteleg; eu nu am avut mustrari cum ca as sta prea putin timp cu Miruna; poate pentru ca taica-su sta mult mai putin timp cu ea decit stau eu
. Dimineata ma trezeste fata, o imbrac, o dau cu crema de soare, o pregatesc de iesit afara, vine bona si o ia, si apoi seara cind ma intorc, de obicei bona ajunge cu caruciorul dupa noi; parca as fi lipsit doar citeva ore
.
Carmi, ma bucur ca zimbaretzul nu mai are febra
.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
jadi spune:
Buna seara fetelor!
Ca dupa orice concediu, muncesc ca sa recuperez ca deh mie nu imi tine nimeni locul.
Concediul a fost fantastic, best ever as zice. Basca surpriza de ziua mea a fost total neasteptata si foarte foarte.... nu gasesc cuvantul sa il descriu.
Sotul m-a ametit ca a gasit hotel ieftin in Verona si ca atare prima noapte vom sta acolo si cand colo... imi cumparase bilete la concert la Roger Waters in randul 5 langa scena. Nu va pot exprima in cuvinte ce a fost pe mine, imi venea sa plang ca voi asculta muzica Pink Floyd indiferent ca nu e formatia originala. Concertul a durat circa 3 ore in care am urlat de mi-au sarit maselele si nu am putut vorbi a doua zi. Si toate astea exact de ziua mea! Sotul cumparase biletele din aprilie si toti prietenii mei stiau mai putin eu!
In rest, sa nu mai vad magazinele in fata, am facut o cura intensa de cumparaturi, la preturi rezonabile, oricum mult mai mici decat la noi. Am vazut Elvetia de la 2200 m inaltime si am vazut tot ce era lac pe acolo plus cateva prin Italia de nord.
De copil mi-a fost cel mai mult dor dar si lui de mine si mai abitir, nu a mancat mai nimic 1 saptamana plus miercuri a reusit sa le sperie pe bunici ca nu se simtea bine asa ca l-au dus la pediatra si au constatat ca avea rosu in gat. Cu ocazia asta l-a si controlat de 8 luni si 2 saptamani si avea 8.650 g si 77 cm. Creste el dar in inaltime ca in greutate numai 250g dar am citit pe aici ca e OK.
La intoarcere am gasit un copil mare, care sta in fund bine, l-au lasat bunicile numai pe jos si vad ca asta l-a indemnat sa stea foarte bine in fundulet plus sa inceapa sa se tarasca prin casa. Se ridica singurel intr-un cot si cred ca in curand se va ridica singurel in fundic.
De mers nu ne laudam cu cine stie ce progrese doar in limita normala.
Din pacate, saptamana viitoare il dau in parasire la bunicii de la Valcea, suntem prea ocupati la servici si nu avem cum sa mai facem fata si sa venim la ore rezonabile ca sa ii facem baie si sa il culcam si am asa o mare teama in suflet ca bunicii de la Valcea nu l-au avut asa des cu ei dar sper sa se obisnuiasca si sa ii fie bine. Mi se rupe sufletul dar nu am incotro!
Alea Alea si mai citesc din urma,
Deni &
Vlad 28 sept 2005
raalucutza spune:
PROBLEMA!AM NEVOIE DE AJUTOR!de trei zile laptele meu e ca si zerul de pe branza....incolor si din cate am observat eu nesatios pt bebe!el suge dragul de el -ca si imi curge multtttttttttt-dar dupa 10 minute se enerveaza ca este prea flamand si nu mai vrea sa suga...si face crize si plangeeeeeeeeee......acum problema mea nu-i cu el ca am milumil...problema e cu mine....ca sanii fiind plini de lapte mereu ma dor de ma urc pe pereti!pompa nu am si nici nu imi iau!am zis!eu ma gandesc sa nu fac vreo complicatie...deci imaginati-va cel mai slab lapte care exista...la inceput e apa si apoi vine ca zerul,cum am spus....ca il urmaresc...ce sa fac???in afara sa ma mulg ca nu vreau si nici nu are sens ca oricum baietul meu nu il bea!eu as cam intrerupe sa ii dau sa suga de la san si sa ii dau doar milumil!ce ma sfatuiti????si mai ales cum???fara posibilitatea cu pompa!MULTUMESC MULT ANTICIPAT!
RAALUCUTZA&
RAUL CELESTIN (21 mai 2006)
Carmi spune:
Mai bag un oki pe aici...intre doua meciuri![]()
Jadi, bine-ai revenit. Chiar ca faina surpriza de ziua ta.
Raalucutza, imi pare rau ca nu te pot ajuta, eu n-am alaptat...
Fetelor, ne pregatim sa ne uitam la meci, joaca Italia
, ia uitati cel mai mic suporter!
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
codruta_grg spune:
Raluca, eu zic sa incerci numai cu laptele tau. daca i-ai dat milumil poate a prins gustul si nu mai vrea san. Eu i-am dat la 8 luni prima data formula si acum nu mai suge de loc. Poate se enerveaza ca are colici...Nu cred ca un lapte de mama nu poate fi bun..Vezi ce sfaturi mai primesti de la alte fete..
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
BiuMil spune:
Raalucutza, eu cred ca indiferent daca hotarasti sa ii mai dai sau nu sa suga, de muls tot e bine sa te mulgi(cu mana)...chiar daca el nu il bea. Oricum vei goli sanul mai putin ca bb si va scadea lactatia treptat. Daca ai asa mult lapte, nu e bine sa te opresti brusc, din cate stiu eu...Daca vrei sa continui sa alaptezi, iarasi mulsul poate fi o solutie temporara ca sa mai scapi de durere...mult succes!
bine ai revenit,jadi!
eu nu stiu ce sa mai fac cu adormitul, de cand se ridica e un cosmar....nu vrea deloc sa se culce si se foieste sus-jos pana cade lat pe la 10 seara....dar eu nu rezist asa de mult, una peste alta acum l-am culcat, mai mult fortat...asta dupa ce azi a dormit cam 2 ore toata ziua.
Bianca si bb Milan 20 octombrie 2005