Bebelusi de sept-oct 2005 (124)
Raspunsuri - Pagina 21
Hildegard spune:
Ralucutza, fa bine si alapteaza in continuare. Nu e bine sa intrerupi. E ok laptele tau. Eu asa zic. Poate cum a zis Codruta bebele are colici. Nu cred ca are vreo problema laptele tau.
sa ne ti la curent.
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
Hildegard spune:
Mai fetili.......
a fost dr. noasta si Stefan e super ok
.
Dar batem recordu la lungime...avem 78 cm...nu cum am zis 76(am masurat eu gresit)
Sigur il fac baschetbalist![]()
Mama ce masa diversificata avem...mai ale seara. Ma bucur ca poate manca mai multe acum.
Merg sa facem baie.
Va doresc o seara placuta.
Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni
Ioana75 spune:
Au fost in vizita Victor al lui Anto si parintii lui, e un scump si jumatate, avem multe poze, deocamdata in premiera una cu fratii Petreush (am descoperit ca ai nostrii copii au geci la fel de la C&A
).
veronica, felicitari pentru dimensiunile lui Stefan
!
jadi, bine ai revenit!
Carmi, suuuper micul suporter
.
Ralucutza, lasa disperarea, si da-i copilului sa suga de la sin; poate ai presiune prea mare, caz in care te asezi tu pe spate si pui copilul cu fata in jos sa suga; nu exista lapte "prost" sau slab calitativ!
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
kristinutza spune:
uau, jadi, ce concediu!!! si ce cadou!!! bravo! sa stii ca zanele nu te-au uitat, ti s-a zis la multi ani pe forum.
![]()
l-am vazut si pe cel mai mic suporter. ![]()

hai ca am iesit la un suc in seara asta, dar nu mi-au priit persoanele cu care am fost... mai bine stateam cu radu.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze
futuremother spune:
Raluca, e bine sa- i dai sa suga. Eu i- am dat Raisei 6 luni NUMAI lapte si i- a mers f bine cu toate ca pana pe la 3-4 luni a fost destul de greu pt ca era fomista .... o tineam aproape tot timpul la san si eu tot aveam lapte cu gramada. Si eu am ajuns la pompa dar toate sacrificiile au meritat.
Alaptatul te va scutii de multe si pe tine dar mai ales pe bb. Chiar daca nu iti place trebuie si sa folosesti pompa altfel poti da in altele si nu e momentul.
Bafta multa si daca mai vrei ceva sfaturi in leg cu alaptatul eu as putea sa- ti spun cu mare placere (ma refer la constipatia bb- ului, colici ....)
Camelia Moisescu-Vida
futuremother spune:
si inca o chestie tot pt tine Raluca: dr mea zice ca nu exista lapte matern bun sau rau. Daca este la pte la mama e clar ca e bun. Sfatul meu este sa nu abandonezi.
Va pupam si sa cresteti mari.
Camelia Moisescu-Vida
b_irina_c spune:
Ioana cred ca s-au inteles Miruna si Vladut - la calarit de mame
. In seara asta l-a culacat Bogdan si parca mi-a lipsit ceva calareala lui. De cand cu dintii nu se mai culca instant singur, trebuie asistat vreo 10 minute
.
Ralucutza si eu zic ca si Ioana, poate ai presiune mare. La mine asa era si se punea pe un urlat, ca nu putea suge cu viteza cu care curgea laptele si se supara. Si ca si fetele zic si eu sa mulgi putin (eu am muls cu mana de am facut bataturi
) cat sa nu iti explodeze sanii, inainte sa suga bb sa mai scada presiunea. Bafta multa si nu te lasa!
Vero desi e ce cel mai mic din grup Stefan e printre cei mai inalti.
dimensiuni.
Ma duc la nani...
Irina si
Vladut (26.08.2005)
Poze
diplodocus spune:
Fetelor, e a 3a oara cind vreau sa postez si dupa ce dau Send cade net-ul...Daca nici acum nu merge ma las pagubasa
si revin miine..
NOAPTE BUNA!
IOANA si Luca-Mihnea
nanadana spune:
frumosi "fratii petreus" 
Jadi o adevarata vacanta ai avut 
Cami frumos sicilianul tau 
hildi felictari pt masuratori un adevarat cavaler 
la noi este teribil de cald,dar mai bine asa decit frig
poze
almy spune:
RAALUCUTA, la fel spun si eu ca n-are cum sa nu fie bun laptele tau. El isi schimba consistenta in prima luna. La fel, in perioada asta bb ar suge in continuu, nu de foame, ci pur si simplu suge. Eu de la 3 saptamani pana la 8 saptamani am stat cu ea agatata de san, aveam impresia ca nu se satura, imi faceam si eu probleme. Si atunci am scris pe siteul La Leche League, iti dau linkul direct la formularul de intrebari www.lalecheleague.org/cgi-bin/helpform.cgi" target="_blank">aici . si mi-a raspuns in cateva zile o tanti experta in alaptare, lamurindu-ma ca nu-i nimic in neregula cu laptele meu, e doar o faza in cresterea bebeului. Nu renunta la alaptat!!! Nu vei regreta. Si nu-i mai da biberon, sub nici o forma, e prea mic si s-ar putea sa-i convina mai mult decat sanul. Da-i sa suga cat vrea si nu vei mai avea probleme nici cu sanii.
RALUCA mama Radului, multumesc mult de raspuns
, ii voi da si eu de-acum Ca gluconic, sper sa progresam si noi mai repede.
Alma & Eleni Maria (26.09.2005)