Bebelusi de sept-oct 2005 (124)
Raspunsuri - Pagina 12
Ioana75 spune:
Buna fetelor!
Antonia, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si o cezariana fara probleme! Phiiii, ce veste faina.
Nicole, succes cu mutatul!
Dana mama lui Antoine, multi pupici sarbatoritului! Si distractie placuta diseara.
Noi am fost in oras, i-am dat prinzul fetii in Gradina Botanica (a mincat un Nestle cu jambon intreg plus juma' de borcan de fructe - are cu cine semana, nu ne miram de ce maninca asa mult). Miruna a luat 750 grame in ultima luna (si 2 cm), asa ca a ajuns la 10 kg. Ca raport greutate/inaltime sta bine, un pic peste medie.
Ii caut mirunei calut pentru leganat, dar sint prea scumpe astea faine. Am vazut o masuta cu bancute de la Little Tikes, la Toys R Us in Canada e 1,5 mil, iar la Happy Baby pe Dacia e 4,5 mil.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
futuremother spune:
Buna fetelor ! Sunt si eu o mamica de sept - oct 05 , mai precis din 11 oct 2005 . Am o scumpete de fetitza care maine face 8 luni si as vrea sa va intreb ce papa mai dati voi bebelusilor vostrii ?
Raisa mea mananca dimineata fuctele, la pranz legumele si pt ca cerealele i le dau abia seara , inainte de culcare, ar trebui sa- i mai dau ceva si la 18.
Imi dati o idee ?
Sunt sigura ca da, sunteti niste dragute (am vazut eu) .... va multumesc !
Camelia Moisescu-Vida
b_irina_c spune:
Seara buna,
Santate la bebei cu mici probleme !
Mie ieri mi-a venit o idee mareata! Sa plecam la mare pt WE (repede pana mai avem job-uri). Asa ca ne-am pus repede pe impachetat una alta. Bb parca a stiut asa ca a dormit tun toata noaptea (saptamana asta a dormit rau ca i-au iesit 2 dinti). Toate bune si frumoase pana la intrarea in Fetesti... unde o conjuctura aiurea.. o caruta... mai multe masini... in fata noastra un jeep mare...ce sa mai un alata... cand jeep-ul a frant brusc.. noi nu am mai apucat asa ca ne-am oprit in el . Din fericire nu a patit nimeni nimic, bb era bine prins in scaunelul lui si noi purtam centurile. Masina e botina in fata, dar nu f rau. Aiurea a fost ca s-a dus directia si a trebuit sa ne duca pe platforma (asa ca banii de mini vacanta s-au dus pe tractare )... Bb a fost tare cuminte, dar acum a cazut lat de oboseala. jeep-ul a avut doar o zgarietaura abia vizibila de la un ciob din farul nostr
Acum vin cu sfaturi. Puneti bbii in scaune de masina cu forta daca trebuie ca nu stii niciodata ce se poate intampla!!!
Ce sa-i faci la omul sarac nici boii nu trag.
Ma duc si eu la culcare ca sunt franta...
Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze
Carmi spune:
Irina, ce intamplare aiurea, bine ca sunteti toti ok.
Aici daca te opreste politia si bb nu e bine legat in scaunul de masina, iei o amenda de....n-o uiti usor. Si mi se pare corect asa, ca uite ce se poate intampla...
Eu sunt happy, Fabiano nu mai are febra si e vioi. Sper sa nu fie numai efectul ultimului supozitor si sa fi fost doar ´febra de 3 zile´ atat de mediatizata pe la nemti...
Nanadana, la multi ani lui Antoine !
La multi ani si celorlalti bebelusi nascuti pe 10 ! Sa cresteti mari si voinici !
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
Carmi spune:
Camelia, bine ai venit !
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video
diplodocus spune:
Buna fetelor!
Va spun putin despre Luca, sa-mi ziceti si voi ca se incadreaza in "normal"..ca nu mai am imprejur bb-ici de virsta lui ca sa ma ghidez
Are 6 dintzisori,vreo 11 kgla 73-74 cm...
Sta destul de bine in fund,se invirte rapid d p burta p spate si invers( uneori atit de rapid ca se rostogoleste practic)dar nu da nici un semn ca ar vrea sa s ridice in picioare
Doarme toata noaptea, e super cuminte
Dimineata si seara maninca tzitzi( si peste zi putzin, inainte de a adormi)Masa2:fructe,Masa3:legume+piept pui/galbenus,Masa4:fructe cu brinza calcica din lapte praf/putine cereale
Ce ziceti? Ar fi ceva in neregula sau sa nu ma stresez, asta e ritmul lui?
IRINA-bine ca nu ati patit nimic..Ce sa zic, ca eu nu am scaun de masina...il tin in brate cind plecam undeva ( dar nu calatoresc mult cu masina)...
ANTONIA-sa ai o sarcina usoara...Mult curaj!
DANA-cum a fost iesirea fara Antoine?
CODRUTA-exact asa am patit si eu cu baia lui Luca...pina la urma am scos radiatorul si am incalzit baia ca sa-l pot spala ca lumea :)
CARMI-cum se simte Fabiano?...eu nu am avut problema cu febra la aparitia dintilor..pina acum...
CAMELIA-BIne ai venit!
Nu ai precizat daca o alaptezi inca pe Raisa...si daca vrei sa-i dai lapte de vaca...cu ce-i dai legumele...In functie de raspuns, ai putea incerca iaurt, brinza calcica, apoi peste,pui...
Atit am apucat sa recuperez cu cititul, dar TOATE mamicile si bb-icii
IOANA si Luca-Mihnea
nicole74 spune:
Irina bine ca nu ati patit nimik. Nu mai conteaza ca ati cheltuit banii de minivacanta.
Codruta ce are Petra ca eu sunt in urma cu cititul rau de tot...Multa sanatate!
Nicole&Ioana Alexandra
poze
Meme1 spune:
Salutare tuturor,
si azi pe fuga ca inca nu mi-am terminat treaba la bucatarie...
La noi s-a stricat vremea si bate un vant...de te spulbera.
Azi ne-am nimerit la momentul optim intr-unul din supermarket-urile pt casa si gradina si n-am putut pleca fara vopsea pt casa pt exterior asa ca ne-am apucat de munca serios...avem o culoare galben spre piersica, se numeste desert light....cu siguranta vom fi ocupati in saptamanile urmatoare ca ii casa mare si mai are si etaj asa ca sotul va fi cu siguranta cocotat la inaltimi pt vopsit...
M-am bucurat tare mult ca am reusit azi sa gasesc sac de dormit pt Andrei, am fost in doua magazine, la mothercare era 45-50 euro saculetul si am gasit la tkmaxx cu 15 euro saculet de dormit pt 1-3 ani...e lung lung si numai bine o sa ii vina la iarna..
Daca e cineva care vrea asa ceva...putem pune poze..
In rest toate bine aici la noi,
Va pupam,
Meme & Andrei
RalucaCostiurin spune:
Irina, dar stiu ca ati avut noroc in ghinion, ca sa zic asa!
Ce mai, perioada vesela, nu gluma, dar o sa rasara el soarele si pe strada ta; si pana la urma, toate peste toate conteaza ca sunteti sanatosi cu totii, in rest trec ele cumva, belelele....
Carmi, bine ca s-a rezolvat cu febra, cred c-ai tras o spaima la febra 39... (stati sa vedem cand or veni alea de 40...)S-ar putea sa fie de la dinti, stiu un copilas de un an jumatate si a patit-o acum cu febra mare si diaree, ca-i iese o masea.
Ioana, pai a luat Miruna in greutate de zici ca e in prima luna!! Braaavoo!
Dana, felicitari pentru Antoine!
Camelia, eu ii dau lui Radu pe la 18 un iaurt cu fructe - si cum nu-i dau o masa de cereale, ii pun in iaurt o masura-doua de cereale, sa-l mai ingroase. Fructele de iaurt, de regula combin o jumatate de banana cu piersica, caisa sau ce se mai gaseste (as vrea sa incerc visinele, cica au mult fier). Si amestecul iaurt, fructe & cereale il incalzesc putin, nu i-l dau rece. Va rog sa-mi ziceti cinstit daca sunt exagerata!!
Codruta, si zici ca nu e nimic cu secretia aceea? Ca de la antibiotic, eu una fac fest candidoza. Ti-a dat totusi dr o explicatie, de la ce ar putea fi?
Ioana, nici Radu nu sta mai bine ca Luca la capitolul miscare. Dar dupa dr noastra, nu e cazul sa ne stresam.
Kid, mersi de lamuriri, bine ca n-a fost cu oprire in lac!!
La capitolul "asa nu", inscriu datul mobilului pt jucat. Al meu mobil are capace de protectie (ca deh, e antisoc si antiacvatic caci altfel nu rezista la viata alaturi de mine). Aveam prostul obicei sa i-l dau lui Radu sa se joace cu el. Intr-o seara, ingerul meu pazitor pesemne ma puse din senin sa vreau sa-i pipai gingia, ca si-o tot molfaia. Pipai, simt ceva taios, zic "uite c-au iesit dintii de jos" si ceva incepe sa-mi dea cu virgula... "de jos?! deja?!", ma uit intr-o doara la mobil, abandonat de curand de fi-miu si hooops, capacul de protectie de la incarcator nu mai era! nu stiu cum mi-am bagat degetele in gurita lui si am extras beleaua de capac, ce are vreo 2/0.5 cm, deci putea s-o inghita si sa se inece cu el!!! Aia simtisem eu in gura lui mai inainte... M-a apucat un tremurat dupa asta....
Am apucat sa ma uit azi pe poze, frumosi copii avem!! Am vazut ca v-ati intalnit si pe 8 mai la Herastrau, organizati si ceva intalneala de iunie? Ca m-as prezenta si eu....
Noapte buna!
Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze
Diana30 spune:
Tonnia,felicitari, sarcina usoara si o bebelusha sanatoasa iti doresc.
Irina,imi pare rau de patania voastra.Bine ca nu a fost mai rau.
Raluca,bine ai revenit printre noi.Ti-am admirat Radul in poze.Ii tare frumusel si-mi place freza lui.
Pe Mihnea il chinuie dintii cred.Cu greu a adormit la 11,30,iar acum s-atrezit iar in urlete.Se chinuie sotul sa-l adoarma leganat in scoica.