Bebelusi de sept-oct 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kid2003 spune:

Raluca, era f f f aproape sa cada carutzul in lac, eu chiar am crezut ca o sa cada...de aici sperietura maxima. Noroc ca a fost taticul un pic mai pe faza si mai in fatza si l-a prins la marele fix. Eram amandoi pe role, parinti inconstienti.

Tonnia FELICITARI!!!
Ce veste frumoasa! Sa fie o sarcina usoara cu un bebelus sanatos, c-o fi fratior sau surioara, nu mai conteaza! Dinu oricum se va bucura nespus. Si e super diferenta de varsta!
Sa nu-ti faci griji cu cezariana, in maternitate cand am fost, era o mamica cu un bebe de 1 an jumate si altul abia nascut, ambele cezariene. Cand e dpn? Vorba lui Moki, neaparat sa ne tii la curent cu evolutia sarcinii, ecografii, analize, sa retraim si noi momentul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

tonnia, felicitari! sa fie intr-un ceas bun!

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Tonnia, ti-am citit vestea. Ce minunat!
iarasi o sa fi printre clubul gravidoaselor.
cred ca esi emotionata.
Felicitari! sa-ti traiasca bebele din burtica, sa fie sanatos!

Mai fetelor, Stefan de 2 nopti se trezeste deeeeesssss ca ma omoaraAdoarme se intoarce pe burta, nu-si gaseste locul...tre sa-l iau sus. Dupa care iara adoarme si tot asa...mai maraie, mai gngureste....mai deschide ochii. Vai, da eu nu mai pot
dintii de sus sa-l chinuie in asa hal? El e cuminte....peste zi...mai maraie asa din cand in cand dar in rest e baiat cuminte. S-ar juca tot timpul, are la energie. Asta e generatie care ne depaseste. De abia facem fata: eu cu sotul.

Veronica si bebe Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 7 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabiarama spune:

Tonnia , felicitari ! Si sa nu-ti faci griji in ceea ce priveste cezariana .Eu sunt un asemenea exemplu :la fix un an al lui Mihnea l-am conceput pe Tudor .A fost ok ,chiar mai bine decit la prima sarcina , iar dr a spus ca peste citiva ani o sa pot face si a treia cezariana

Gabi , mama de Mihnea (3-01-2004) si Tudor (20-09-2005)

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns innaa spune:

Felicitari Tonnia pentru cel de-al doi-lea bebelas...iti doresc o sarcina usoara si un bebelas sanatos, destept si frumos. Sincera sa fiu cand am citit vestea nu stiam daca sa ma bucur sau nu pt ca si tu pareai la fel...insa daca voi sunteti pregatiti si va doriti inca un bebe....de ce nu? Mi-e mi-a intarziat menstruatia o jumatate de zi si deja imi faceam griji...eram inspaimantata chiar pt ca noi de moment chiar nu vrem alt copil..peste cativa ani(2-3 nu mai multi) cand o sa avem si ajutor nu ca acum.

si acum hai sa va spun veste care pe mine m-a dat total peste cap...mama care trebuia sa vina peste 2 sapt aici sa stea pana in sept cu Noelia cat timp lucram noi...imi da vestea bomba ca nu poate sa mai vina decat o luna(conc de odihna) pt ca nu vrea presedinta sa ii dea conc fara plata... desi pana acum i-a dat de inteles ca nu are nimic impotriva...
asa ca acum ma gasesc in ipostaza de a gasi pe cineva in nici doua saptamani...ceea ce nu imi da prea multe variante de alegere. Contez pe voi sa imi dti cele mai bune sfaturi...

de ex am avea doua candidate pe care nu le cunosc
una care e din Slatina si are in jur de 26 de ani si care e profesoara si vine din Ro doar in vacanta-din cate am inteles are si un copil-azi aflu mai multe detalii despre ea.

cea de-a doua e de undeva de la tara de pe langa Craiova si are cam 37-38 de ani si mai mult nu stiu despre ea-...e de mai mult timp aici si a lucrat interna(adica statea 24 din 24 la o familie acasa si se ocupa de menaj si mancare cred)- sper sa aflu tot azi mai multe.

va rog spuneti-mi ce ar trebui sa iau in calcul...varsta...experienta...cum sa fac sa nu mai las pacalita de aparente...cel putin sa aleg raul cel mai mic...mai ales ca va trebui sa stea cu noi in casa 3 luni...plus de asta va trebui sa si doarma cu noelia in camera lucru care nu prea ma incanta dar nu am de ales.

am incredere in voi si in sfaturile voastre

va pup

Irina si Noélia - 25 sept 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole74 spune:

Tonnia felicitari! Sa ai o sarcina f. usoara si sa nu-ti faci griji de cezariana. Stiu o tipa, care a avut 4 cezariene la diferente f.f. mici, adica bebeii ei au intre 6 si 1.5 ani, asa ca nici 6 luni nu are intre sarcini.
Ce vremuri...Mi-e dor sa mai fiu iar insarcinata. La noi insa, e destul de greu, dar am sa fac ET-ul in septembrie desi sansele sunt mici. Chiar am citit la mamici de august, Anis care a facut si ea fiv e din nou insarcinata, de data asta natural. Asa ca nu se stie niciodata.
Noi suntem bine, in afara de o infectie urinara cu e-coli, pe care o tratam. Ne pregatim sa ne mutam cu casa asa ca suntem in focuri cu decoratul noii locuinte.

Va pupam

Nicole&Ioana Alexandra

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Nanadanaca te-ai gandit la noi. Bebe a facut de dimineata 39,1 si l-am dus la urgenta, cica nu e racit, e de la dinti. M-am uitat in gurita lui si a rasarit al doilea dintisor. Mai naspa e ca nici cu paracetamol nu-i scade febra sub 38, nu vrea sa manance decat lapte si e prost dispus. Macar bine ca doarme noaptea si nu se trezeste deloc. Si bebeii vostri au facut febra asa de mare din cauza dintilor?
Moki, adrenalina zici?
Nicole, felicitari pt. noua locuinta !
Ma duc, se schimba ´tura´, adica s-a terminat meciul si tre´sa stau cu bb. Va pup,

Carmi

Foto bebe Fabiano cel zambaretz (20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Mergem spre bine... Inca n-am iesit afara (si vremea e tare urata) si nici baie n-am facut de 3 zile (ca e tare frig in casa). Asta e... ne spalam la chiuveta strictul necesar. Azi, can am schimbat-o am observat ca are o scurgere jos, alb-galbuie. Am sunat dr. si a zis sa nu ma ingrijorez. Oare sa fie de la antibiotice?
Ieri, cand a implinit 10 luni, Petra a avut o musafira, cu care s-a jucat tare frumos. Avem poze in albumul de 10 luni.

Ioana, chiar ca e buna ideea aia cu siteul. Ar trebui sa ne cumparam si noi un domeniu.

Codruta & www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

&

www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Antoine azi a facut 8 luni spunem La Multi Ani si celorlanti bebei care au facut lunita azi
-deci la 8 luni zicem "mama,tata,tai tit,ataiti , ati",mergem bine in patru labute ,se ridica de tot ce prind,rade la toata lumea si este foarte sociabil,avem 4 dinti si mai nou plingem dupa mama cind pleaca ,ce sa mai spun pe zi ce trece tot mai frumos se face

Inna eu una le as proba pe amandoua sa vedem cum sint
Santate la bebei cu mici probleme de sanatate
Carmi felicitari pt dintisorul lui Fabiano

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

-a am uitat sa va spun aici este foarte ,foarte cald azi au fost 30°
-in seara asta este pt prima data cind iesim fara Antoine ,oare cum o fi ?

poze

Mergi la inceput