Bebelusi de sept-oct 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Ceeee?!?! cum a cazut carutul in lac ?!?! in ce capitol gasesc povestea?

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

Tonnia Felicitari! ai trezit asa o nastalgie in mine ......eu care am zis ca nu mai vreau bb ....... si el meu e foit si trezaretz de 1--- de ori pe noapte ..oare banuieste si el ceva si eu nu stiu? hehehe

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns christina-m spune:

Tonnia, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si un bebe sanatos! Fetita vrei sa fie?
Nici nu-i spun sotului ca vrea si el...

Oare cealalta mamica a noastra, Meme, cum se mai simte?

Cristina si Matei (29.10.2005)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Laura ce scump este Mario ,dar spund de toate mesterile care le facut in casa parca se aseamana cu Antoine prize scoase ,umblat la butoane dvd,ordinator,tele........ il atrage tot ce este interzis ,jucarile nici nu le baga in seama

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Tonnia,eu cred ca va fi bine cu cezariana. Un 1 an si jumate in urma mi-a fost dat sa intalnesc o femeie care a nascut (tinete) 9 copii prin cezariana la interval foarte mic intre ei.
Mie nu mi-a venit a crede urechilor, insa i-am vazut si intradevar este adevarat!

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b_irina_c spune:

TONNIA felicitari pt bb 2!!! Sa fie intr-un ceas bun si o sarcina usoara!!! Ma bucur asa mult pt tine .

Eu nu am avut net la serviciu de 3 zile asa ca nu am citit demult... Nici nu stiu cand voi recupera.... Poate de luni intru in program normal.

Multumesc tuturor ca l-ati admirat pe Vladut (desi nu am citit va stiu ca v-ati uitat ca intotdeauna) si ca sunteti alaturi de mine!

Irina si Vladut (26.08.2005)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_lucia spune:

Va salutam cu drag si uram "La multi ani!" tuturor bebeilor care au implinit in ultimele zile sau azi inca o lunita!
Nu prea m-am inghesuit la scris ca am avut zile foarte incarcate la serviciu si multe alte activitati si pe acasa dar cind totul iese cum iti doresti parca nici nu se simte oboseala.

Tonnia felicitari si sarcina usoara. Sa ai mare grija de tine ca totul va fi bine, o sa vezi!

Ioana mersi ca mi-ai citit "amintirile din copilarie" de la profesori....M-ai intrebat de Alberto, e foarte bine ca de obicei, acum si-a facut cu taica-su in living un aranjament cu niste fotolii in forma de minge de fotbal cumparate recent in care troneaza amindoi vizionind campionatul mondial. Progresele sunt mari pe zi ce trece, tot mai multi pasi singurel, tot mai multe cuvinte si reactii la cele ce aude chiar in limbi diferite!
Azi a fost super cald aici si i-am pus micuta lui piscina in gradina.A fost super incintat sa se joace in ea nemaivrind sa iasa din apa citeva ore cred.

Cam atit despre noi acum, salutari si toate bune,
Dana Lucia si Alberto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

Laura, si noi folosim Bon Bini si suntem tare incantati, nu-i dam pe toti pampersii din lume, sunt superok, problema e ca la noi in Plus, pachetele roz se epuizeaza instantaneu si cand vine stocul e lumea calare pe el.Eu le-am primit initial ca apoi sa nu ma mai satur, nu miros, nu curge pe langa, nu iese din ei daca bebe sta pe burta(cu Pampers mi s-a intamplat), poate sunt mai lati putin intre picoruse fata de ceilalti, mie mi se par asemanatori cu Happy,si sunt tare incantata.Iar faptul ca au elastic la spate ii fac sa fie ok si la grasuni.Na, ce reclama le-am facut, acum astept si banii, hi, hi.
Si ce e misto e ca sunt facuti afara pt magazinele Plus, ceea ce imi da incredere ca la noi se fac mai multe rahaturi.
Inca o data imi dovedesc singura ca nu tot ce este ieftin este si de proasta calitate.Cu 320ooo imi iau 64 de bucati iar un pachet de Pampers este peste 5oo si are acelasi nr de scutece, eu zic ca merita.
Stiu ca am iesit un pic din discutie, dar ma gandeam ca poate incearca si alte mamici si apoi e vorba despre bebeii nostri si daca gasim ceva bun eu zic ca putem sa impartasim si celorlalti.Eu astept sa veniti cu produse bune ca de la voi m-am inspirat destul de mult cand am avut de luat ceva.Va pupesc

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Meme1 spune:

Pupici fetelor,

ce faceti , nu chat-uiti? Am si eu mai putine vase de spalat si imi zic...hai repede pe chat...si suntem doar eu si dana_lucia....haideti repede ca suntem acolo.

Iar n-am apucat sa citesc mai nimic si nici sa vad poze...vina net-ului...chiar acum mi-a murit conexiunea iar..ca de obicei cand ti-e lumea mai draga..

Am zarit insa vestea Tonniei...Felicitari din tot sufletul si sa fie bine...ma bucur foarte mult pentru tine....sarcina usoara si bebe sanatos..

La noi au fost vreo 10 zile de canicula...irlandezii radeau spuneau ca asta e si a fost vara lor pe anul asta..a fost cald cald si fara pic de ploaie..iarba din gradini, de obicei verde crud e deja prajita de soare. Dar se anunta ploaie zilele urmatoare.

In rest suntem bine, Andrei are doi dintisori, oscileaza pe la 9.2-9.3 kg, papa binisor desi in ultimul timp are mai mult chef de joaca decat de mancare, avem si noi problema cu bucatelele din mancare care parca i se opresc in gat si da pe afara tot ce a papat anterior..dar speram sa invatam sa inghitim bine cat de curand.

Va pupic pe toate,

Meme

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns karmenutza spune:

Buna dimineata!
Ce cautati pe pagine a doua?
Tonnia, felicitari! Sa ai o sarcina usoara si o bebelusha frumoasa si sanatoasa! Poate daca are companie, nu se mai trezeste Dinutu atat de des noaptea.

Catalina

Mergi la inceput