Bebelusi de sept-oct 2005 (124)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Tonnia sa fie intr-un ceas bun iti doresc din tot sufletul sa fie o sarcina usoara si o fetita sanatoasa ,cum te simti?

la multi ani sarbatoritilor de azi cu multii pupici de la noi

Carmi sanatate si recuperare cit mai repede lui Fabiano

Cge mersi si ti la fel weekend placut

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Felicitari pentru sarcina Tonnia!
Alunga frica caci daca Dumnezeu ti-a dat acest dar minunat,sunt sigura ca iti va da si puterea necesara sa poti duce.
Asa ca, fii cu inima nu te pierde.

POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana_n spune:

Tonnia asa veste mi-a facut ziua frumoasa . Felicitari si sarcina usoara !

Diana si Petrut (3 oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marinela79 spune:

FELICITARI TONNIA, Doamne ce m-am emotionat, mi-au dat lacrimile, sa fii sanatoasa si tu si bebele si nu-ti fie frica, daca Doamne-Doamne a vrut asa, stie El de ce.Pai cred ca Dinutu stia el ceva de se trezea atat de des, e bucuros nevoie mare si nu avea cu cine impartasi bucuria.
Noi, tot cum ne stiti, cu doi dinti muscatori,jucausi si mucosi, nu am reusit inca sa-l scap pe bietul copil si uite asa ne chinuim unul pe altul, eu cu serul si pompita el cu urlete noaptea.Sper ca vor trece curand.dar n-avem treaba, iesim afara, e drept nu ca inainte ca e si rece, mai ales seara.
Azi i-am gatit legume multe, de tot felul la cuptor si a mancat de m-am speriat, baga 2oogr +un iaurt la pranz.Am trecut pe 2 mese de lapte, papa cam 4oo,, 44oml de lapte+iaurt, branzica, eu sper sa fie suficient calciu pe zi.

Mary, mamita lui Iaris(18.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tonnia spune:

Multumesc mult, fetelor! Conteaza foarte mult mesajele voastre, in ultimele zile am trecut prin tot felul de stari contradictorii, in plus m-au cam certat cunoscutii (pe buna dreptate) ca s-a intamplat asa de repede (la cezariana se gandeau, si eu la fel), ca sunt inconstienta etc Mi-era si jena sa va spun.Da' acum ce sa fac?! Asta e, ma rog sa fie bine.

Ma simt deocamdata bine, mai obosita un pic, spatele ma cam doare, atat doar.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Ei, bravos, Tonnia! Pai si tu sa te lasi demoralizata?! FELICITARI, super vestea! Fii serioasa, totul o sa fie bine, o sa vezi! Si acum chiar stii despre ce e vorba, deci totul se simplifica enorm!
Ce mai, zic si eu ca si Codruta, m-a emotionat total fata asta!! Cand e DPN-ul? Prin ianuarie? O Capricoarna (sau un Capricorn)?
Hihi, sa-ti pui iar la semnatura!! te-nscrii la sectiunea gravidute??
Chiar ca este !!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dana_ch spune:

toniafelicitari lasa ca o sa te descurci tu
o sarcina usoara si un bb sanatos

Poze cu Lucas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moki spune:

Tonnia,asta da vesteeee!!!!!!! E super,felicitari!!Sa ne tii la curent ca tare frumoasa mai e perioada de sarcina,ne mai aducem si noi aminte!!
Carmi,fain de tine,adrenalina la maxim! azi n-a batut Costa Rica da' meciul a fost

Ioana,super tare patutul !Vreau si eeeeeeeeeeeu,dar pentru baietel!!M-as baga eu si la o fetita,da' tre sa-i cer sfaturi Toniei
Alina si Marlena,va cred ca v-ati speriat,brrrrr,nu e de gluma..insa daca-mi dati voie o plasez in top pe Simona(Kid) cu cazutul carutului in lac (mi s-a zbarlit pielea pe mine si de-atunci ma gandesc non stop la faza aia..)
Dana frantuzoaica pupici lui Antoine cel vorbaret si cumintel de la Mario cel la polul opus,adica nonvorbaret si super misunator!!Azi i-am descoperit o mega vanataie pe piciorul stang,de nici la vaccin nu-l mai duc,ma suspecteaza aia ca-mi omor copilul..cred ca in apucatul lucrurilor de pe masa si-a scapat o carte grea pe picior,ca altfel nu-mi explic..plus ca avem la activ o clanta jumulita,o priza scoasa din perete,o boxa faramata si toate coluturile de la pereti distruse
Cea mai tare faza a lui Mario e ca danseaza,m-a dat gata..Are vreo doua melodii pe Atomic, de care e atras,rade ,se arcuieste si sare-n sus exact in ritmul muzicii..plus ca e fan reclama de la Milka..cand aude "La druuuuuuuum",asa cum incepe ,scapa jucariile din mana..
Hai ca va las ca are recital!!!Vreun dinte pesemne..

Laura & bebe Mario (27 sept 2005)

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanadana spune:

Tonnia in acest caaz conteaza doar parerea ta si a sotului tau ,lasa lumea sa vorbeasca ca sa nu taca ,noi sintem linga tine

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucaCostiurin spune:

Si eu asa pe fuga, mi-a adormit cupilul inainte de baie...
Azi a cam facut caca moale, si cam des, de vreo 3 ori de pe la 5 pana acum..... I-a dat bona fructe de la borcan, sa fi fost probleme?! In fine, deocamdata e inca destul de legat, o sa vedem mai incolo daca e cazul sa ma panichez sau nu. I-am facut teatru de papusi, protagonistii fiind picioarele mele in noii mei slapi portocalii, facand giumbuslucuri; nici nu va imaginati ce-a putut sa rada!!
In rest, ca de obicei eu vreau sa le fac pe toate, deci si sa ajung maine la biserica cu ceva pachete de impartit de sufletul alor mei, ca e Sambata Mortilor. Da' coliva nu mai fac, c-am uitat sa iau grau. Eh, sa vedem cum ma descurc....
Ideea e c-am mai inviat dupa raceala!!
Azi am fost la reumatologie la control, ca-mi scartaie toate incheieturile, si doctorita s-a dovedit a fi o fosta colega de liceu! Asa o surpriza placuta.... Nu mai zic ca si ea are bebelus de 9 luni jumatate, deci am avut ce dezbate off topic.
Gata, ca v-am impuiat capul - dar acum profit, ca cine stie, iar dispar vreo doua luni!!

Raluca, mama Radului - 29.09.2005
Poze

Mergi la inceput