Bebelusi de sept-oct 2005 (124)
Raspunsuri - Pagina 13
Tonnia spune:
Neata, fetelor!
Nanadana, La multi ani pt Antoine! Si felicitari pentru vorbit!!!
Irina, bine ca nu s-a intamplat nimic! Offf, ce sperietura!
Fetelor, multumesc mult de tot!!!
N-am si eu o colega inconstienta printre voi? Dincolo nu ma inscriu, n-am rabdare sa trec prin aceleasi discutii iar voi imi sunteti super suficiente.
Karmenutza, ce face miscacioasa? E mai bine?
RalucaC, ce mai e cu fetita cu glaucom?
Dinu tot asa se trezeste de des, nu vad nici urma de dinte. Aftele alea nu i-au trecut cu toata glicerina boraxata. Cred ca si ele il chinuie. In plus, mananca prost de la o vreme, iar e slabanog, o saptamana daca nu mananca bine pare slab, iar dupa o sapt buna pare chiar grasut.
almy spune:
'Neata!
TONNIA, felicitari!!! Sarcina usoara si bebel sanatos!
CAMELIA, mie mi-a zis Dr la 18 sa-i dau iaurtelul, si de 2 ori pe saptamana mamaliguta cu branza si iaurt. Dar eu nu prea reusesc, fiindca a mea mananca tarziu fructele si implicit pranzul, asa ca nu mai am loc de masa 3. Si e din vina mea, fiindca nu pot s-o refuz cand cere tzitzi in timpul zilei, si normal ca-i stric foamea...
Noi tot n-avem dinti, ne rostogolim la greu, nici nu mai sta la pampers, la masaj nici nu mai vorbesc, trebuie sa caut copilul daca intorc capul 2 secunde
Ii pun o duna mare pe jos si acolo sta toata ziua, dar trebuie sa ma vada si pe mine prin preajma, altfel iese cu scandal...
Fetelor, intreb si eu ceva: Care-i mai bun pt bebei, Ca lactic sau Ca gluconic?
O duminica placuta si insorita 
Alma & Eleni Maria (26.09.2005)
codruta_grg spune:
Buna dimineata!
Carmi, ma bucr de Fabiano ca e bine si ma bucur si pentru tine acuma, ca stiu cum e sa fi mama cu
bolnavior, sigur ti-a plecat piatra d epe inima (eu asa simt cand e Petra bolnava)
Nicole, am fost raciti si Pepe si eu si i-am transmis-o la Petra. La noi s-a manifestat mult mai urat. Petra a avut rosu in gat si suse (laringofaringita). Asta e daca dormim "bot in bot".
Almy, cred ca daca vrei sa ii faci cura de 10 zile de Ca, e mai bun Ca gluconic. Eu ii dadeam aproape in fiecare zi branzica din Ca lactic. Acum suntem mai mari si papam branzica de vaci.
Irina, intradevar trebuie sa ii punem in scaun pe copii. Sunt mai protejati. Bine ca nu ati patit ceva grav...Vaiii...ce sperietura ati tras. 
Raluca, nu mi-a dat explicatie doctorita (cica nu e de la antibiotic), legat de scurgere. Si eu am probleme dina stea si tot timpul am luat si stamicin daca luam antibiotic (dar eu i-au f rar antibiotice). Dar vad ca nu mai are nimik acum. Sper sa fi fost ceva treceator...
Meme, eu nu o pot pune in sac de dormit. Atata se foieste, ca daca as pune-o in sac, s-ar trezi imediat. cand era mica dormea in sac, acum nu mai pot. Vreau eu sa vad poza.
Diana, succes cu dintii. Noi avem 4 si tot ne frecam prin guritza sau muscam tot....poate mai apar cativa si la noi
. Poate sa face fain afara sa ne intalnim (si cu Raluca
)....sa socializam copiii nostri.
Camelia, incearca iaurt cu piscot si fructe (banana, mar). Bine ai venit in
nostru.
Diplodocus, felicitari pentru ca stati asa bine, cu dintii, cu papa, cu tot...
.
Eu ma bucur pentru cei care mananca asa bine, cum e si Mirunica, ca noi stam tare prost la cantitatea mancata... Ioana, bravo ca nu aveti probleme cu papa (eu ma stresez de mor cu Petra).
Nanadana, cum a fost aseara?
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
codruta_grg spune:
Carmi, de fapt acuma nu mai sunt
ci
, copiii nostri....
Am vrea sa mergem la Felix 2 zile, saptamana viitoare
... Sa vedem daca poate sta mama cu Petra....
Azi o scot si eu pe Petra pe afara, vad ca e timp frumos. Si daca va ploua, tot o plimbam, dar cu masina....sa mai schimbe si ea aerul...
Nu pot sa ii dau medicamentele. In prima zi deschidea gurita, acuma nu ma vrea....Trebuie sa o obligam si normal ca se crizeaza. Oricum mai avem azi si am treminat cu medicamentele....brrrrr.
Codruta &
www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& 
www.euroski.go.ro" target="_blank">SCOALA SKI
dana_lucia spune:

si de la noi azi. Felicitam toti bebeii care au mai implinit o lunita ieri (ieri nu am mai avut timp sa intram) dar si celor care implinesc azi. Sa cresteti mari si sa va bucurati parintii, "La multi ani!"

Avem si noi aici vreme foarte frumoasa si temperaturi in jur de 30 de grade, super. Alberto a stat si ieri mult afara si azi va fi la fel ca ii place mult la aer si cred ca azi dam si o fuga la plaja!
Sa aveti o duminica placuta alaturi de cei dragi!
Salutari de la,
Dana Lucia si
Alberto
karmenutza spune:
'Neata la fete!
Catalina e un picut mai bine, in sensul ca nu mai tuseste deloc noaptea si nu ii mai fornaie mucii. Dar ziua tot mai tuseste, haraie pe piept (ca e rupta tusea) dar nu mai shuiera. Acum cateva zile ii fluiera (suiera) respiratia. Tusea incontinuu uscat, de se inrosea toata, si ziua si noaptea. Din astea deduc eu ca acum e mai bine. Dar dr nu mi-a zis cate zile sa-i dau tratamentul. Oare cat timp sa i-l dau? o saptamana e bine sau mai putin, mai mult?
Irina, bine ca v-ati ales doar cu sperietura si nu ati patit nimic. Eu sunt total de acord cu scaunul de masina. Am plecat odata cu ea fara scaun, in brate, si la toate gropile si denivelarile i se balanganea tare capul, desi ea il tinea bine. In scaunel se misca doar lateral, stanga - dreapta (ca si cum se leagana), nu si fata - spate. De atunci, cand am vazut cum face, nu am mai plecat nicaieri fara scaunel. Deci, nu e "moft", cum mai zic unii.
Dana frantuzoaica, cum a fost iesirea? Cu cine ati lasat pe bebe?
Catalina
marinela79 spune:
Tonnia este un subiect deschis aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77767,
eu il dadeam cu glicerina cu stamicina sau nistatin , dar o puneam pe o compresa sterila si ii radeam limbuta cu ea pana se curata, e cam dur dar numai asa scapa, trebuie sa i se duca de pe limbuta
Mary, mamita lui
Iaris(18.09.2005)
futuremother spune:
Asa este .... sunteti niste dragute. Multumesc pt toate sfaturile si pt primirea ce mi- ati facut- o .
Asa este, nu am zis ca Raisa papa tzitzi, de fapt cu asta incepe si se termina tot. N- ar fi problema daca noaptea m- ar lasa si pe mine sa dorm dar ea vrea sa stea la san chiar daca nu suge. Mi- am propus sa- i bag apa sau ceai peste noapte, poate reusesc ...
Va pup pe toate
Camelia Moisescu-Vida
Carmi spune:
Diplodocus, Raluca, Codruta,
!
Of, of, credeam ca am scapat, da a facut si azi 38. Oricum, nu mai e asa de bleg ca la 39,1 si a inceput sa manance. Azi i-am dat pt. prima oara iaurt cu fructe (de la Hipp) si i-a placut. La primul dinte nu au fost probleme, da asta al doilea e mai ´nastrusnic´...dar daca asa se intampla la fiecare aparitie a unui dinte, cred ca innebunesc. Fabiano are oricum capul foarte fierbinte, nu va pot spune cum era la febra 39...
Ma duc sa-l mai inveselesc, ii cant si...rade (de mine)![]()
O duminica frumoasa va doresc,
Carmi
Foto bebe Fabiano cel zambaretz
(20.10.05) si www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video