Mamici de sept-oct 2006 (40)
Raspunsuri - Pagina 17
ionica spune:
A inceput sezonul insomniilor!!!!
Eu sunt pe acelasi drum.
TRY eu te plac si te vreu aici cu noi ,nahhh![]()
Fetelor ma dor sanii de mor,stiti vreun remediu? simt niste intepaturi profunde ,simt ca mor.
mai revin,sunt pe aici toata noaptea
insomniaca
adameasca spune:
Ionica, pune-ti un sutien, nu te mai lasa durerile asa?
_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)
www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI; 
ionica spune:
Merci pentru raspuns, nu suport nimic sub piept,mi-au crescut sanii prea mult si prea repede.
quote:
Originally posted by adameasca
Ionica, pune-ti un sutien, nu te mai lasa durerile asa?
_
POZE NOI;
mephala30 spune:
Ileana, eu as cauta ulei de migdale la magazinele naturiste, gen Plafar.
Cri, la sarcina cu Iustin tensiunea mea a fost in jur de 9. Abia spre sfarsitul sarcinii s-a ridicat pe la 10.
Tasia, te-am admirat in poze: esti asa subtirica!
Ionica, incearca niste masaje usoare, relaxante.
Eloise, casa de piatra si multi ani fericiti!
Mexxa, ai grija de tine!
Sebastian e un nume frumos.
Si pentru ca era vorba de creme impotriva vergeturilor, eu nu folosesc nici o crema. Mama-natura isi spune cuvantul...
Carmen
(24+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
eloise spune:
Mexxa stai linistita in pat, ai grija de voi, si totul va fi bine! Noi toate suntem cu gandul la tine!
Microbu, Putzuruca, Roxanae, Sephora si Cri19 va multumesc tuturor pentru urari! Si fetelor care m-au felicitat ieri le multumesc inca o data! Si voi sa fiti toate sanatoase, cu bebei sanatosi, sa aveti pace in suflet si sa va bucurati de viata la maxim!
Katia dar voi cand v-ati hotarat sa faceti pasul asta? Nu mai retin, sau poate am lipsit "nemotivat"de pe forum cand ziceai 
Cri19 la urma urmei nu-i nici o graba, fa cum doresti tu si cum te simti mai bine, sunt doar niste hartii! Voi sa va iubiti si sa va respectati, ca asta va uneste cu adevarat! Si bebe care vine curand sa fie sanatos!
Sephora ce-mi place Igor al tau! E o specie de ogar?Pentru mine marea iubire sunt tot cainii, dar cum nu puteam avea unul la bloc in 2 camere, m-am consolat cu Rufus, care intr-un fel tot un soi de caine e. Si Rufus mai vine si se urca sa doarma pe pieptul si pe burtica mea, dar nu prea il mai "sustzin" ca are aproape 5 kile...
Eloise
21+ cu 
EU
Virsta bebe
adameasca spune:
Ionica, cauta-ti niste sutiene mai mari, poate alea vechi sunt prea fixe. Eu acum folosesc unele din bumbac 100%, fara sarme, dantelarii, etc. Pe cele vechi nu le mai pot purta.
Ma uit azi pe la plafar, poate gasesc ulei d-asta de migdale. Saru' mana.
_
POZE NOI; 
mephala30 spune:
Roxanae, felicitari pentru a doua fetita. Sa va traiasca!
Carmen
(24+) si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin
Vauva spune:
'Neata burtici!
Si eu sunt insomniaca
! Si ma plimb la baie toata noaptea, adica ziua ca aici intunericul tine vreo 3-4 ore
! O sa fac o poza la 10 seara sa vedeti ce ziua este afara! Si mai am o suparare: pastilele astea de fier ma dispera. Eu le iau de mai bine de o luna, n-am avut nimic la inceput , dar de vreo 10 zile am inceput sa am scaun tare, de mi-a rupt fundul iar. Acum imi curge iarasi sange, cred ca mi s-a deschis din nou acea fisura anala pe care o avusesem la inceputul sarcinii
. M-am pus serios pe fibre si fructe...Cu sutienele si eu am trecut la cele lejere de bumbac, fara nici o sarma si cu banda larga ca toate ma strangeau si iritau sub sani.
Mexxa stai linistita la patut ca va fii bine! Nu te-ai prea stresat tu cu mutaturile astea
? Si imi place tare numele ales de voi
!
Eloise casa de piatra 
!
Tasia felicitari pentru micul print
!
Ileana ma bucur ca stai asa bine cu tensiunea
. Ce mai, tensiune de aviator.
Doamne ajuta sa ramana tot in limite normale! Asa procedeaza si sora-mea (dr. cardiolog) cu mama care este hipertensiva: cum ceva nu-i in regula schimba tratamentul si iar se stabilizeaza tensiunea.
Mai revin
Vauva
28+ cu
Bianca
http://community.webshots.com/user/Vauva101
Susa spune:
Buna dimineata burticute
Ce bine ca s-au mai linistit spiritele...
Ionica eu dorm de vreo doua luni deja cu sutiene din acelea sport, fara sarma gen maieut sau pana sub san si ma simt super bine ca altfel a-si plange si eu...si ai mei au crescut...dupa ce ca erau cat erau...
Fetelor dureri in osul pelvian aveti? Nu pot sa-i zic durerere totusi e ca o jena, apasare? Poate si ca stau mai toata ziua in picioare(casa in renovare) sa fie motivul?Inca insomnii nu am dar ma trezesc de 2 ori pe noapte pt toaleta.
Eloise, sa fie intr-un ceas bun si sa va iubiti ca si pana acum sau si mai mult.Ce fain ca a participat si BB la ceremonie...a auzit si el din burtica cand a-ti spus DA....
Try eu te citesc cu placere si bag la cap ce-mi pare mie ca e de folos , te admir ca esti atat de informata..cat despre subiectele care au provocat spiritele ma abtin de la comentarii.
Floricika relaxare placuta la Active Center..daca eram si eu in BUC veneam sigur.... inca mai caut prin BV ceva bazin demn de incredere, eu fosta inotatoare mi-ar place mult sa merg.
Pufy te asteptam cu vesti bune de la doctor.
Va pup
Silvia
25+
Lukas-Daniel
http://photos.yahoo.com/silviabilcu
inni spune:
Neata burtici !!!
Azi m-am trezit mai repede. N-am mai putut sa dorm..
.de emotie.
..dar va spun eu mai incolo. Deocamdata ....am citit ce ati mai scris ieri si ...imi dau si eu cu parerea in ordinea paginilor.
Eloise... 

felicitari pt
..casa de piatra si copii multi. Sa va iubiti muuuuuult pana la pensie si vreo 30 de ani dupa..
Mexxa...ce mai faci ? te mai doare burtica ? ai mai avut neplaceri ?
Tasia succes la examene. Mai ai multe ?
Danidani...imi pare rau ca te necajesc acei oameni tocmai acum. Iti tin pumnii sa nu fie ceea ce te gandesti tu...cu intoarcerea definitiva.
Madaluta..parca nu ti-a raspuns nimeni...sau cel putin nu am vz..trim II dupa mine
incepe cu sapt. 14..eu stiu ca luna de sarcina e considerata de 4 sapt jumate...deci 2 luni = 9 sapt., 3 luni = 13.5..ma rog..14
Roxanae...felicitari pt.
...multa sanatate va doresc.Ai grija de tine. Ai col scurt? Ti-a zis dimensiunea? Al meu e 2.87...si e considerat tot scurt. Eram curioasa ce valoare ai tu. Stai cat mai mult la orizontala si fii fara grija ca vei trece si peste asta. Si eu iau No-Spa si Gynipral. Numai ca mi s-a cam marit pulsul de la Gynipralul asta (dar nu renunt la el
). Eu de obicei eram cu standarde mai ridicate ale pulsului (90-100), dar de cand il iau..am ajuns spre 120-130
.
Cri19...intr-adevar nu am trecuta data zilei de nastere pe prima pagina. Daca vrea Mephala sa o treaca, e OK, daca nu, nu ma deranjeaza. Sunt Balanta (25.09.1975).Si sunt genu' care adun, adun, si cand vars paharu'.... sa te tii, asta daca nu ma enerveaza cineva prea tare si imediat...ca atunci tr. sa ripostez neaparat. Asta cu adunatul in tine nu e buna, inainte mai si rumegam supararile si nu-mi facea bine.Acum doar le tin minte...pt. mai tz...mereu acord cuiva si a 2-a sansa, a 3-a oara nu mai iert. Asa mi-s io.
Vauva cat fier iei pe zi ? De regula se da o singura pastila. Si intr-adevar provoaca constipatie.Da-i cu fructe multe. Si eu am patit-o la inceputul tratamentului si de cand am marit portia de fructe (respectiv cirese ca acum numai asta as manca) nu mai sunt constipata. E drept...mananc cam un kil pe zi de ciresele
.Daca observi ca nu te rezolvi asa..poti sa iei si 1 pastila la 2 zile ca nu se intampla nimic rau pt. bebe si nici pt. tine.
Si e nasol sa fie noapte..dar afara zi ![]()
La noi astazi e zi de 

Implinim 5 ani de la casatorie...ca de cand ne iubim sa tot fie vreo 12
. Si o sa o sarbatorim intr-un mod mai special. Astazi mergem sa luam primul lucru pt. bebe. O perdeluta sa-i punem in geam ..si galerie...si mai vedem noi. Ca e camaruta ei goala, goala...
Insa un vis urat mi-a umbrit bucuria.
Se facea ca eram la spital ca sa nasc. Era lume multa, multe gravide in salon.Eu ieseam si intram intruna.Il sunam pe Badiu..nu raspundea..pana la urma am vb si mi-a zis sa merg in salon sa astept anestezistul. Dar cand am intrat in salon toate gravidutzele stateau in niste banci (din-alea ca la scoala) fiecare cu sotul ei langa ea (eu fiind singura) si imbracate in haine de strada, doar eu aveam un halat alb.
Daca mor ? ![]()
![]()
( ca stiu eu ca hainele albe in vis ..inseamna orori din-astea)
Mi s-a facut frica.Si nu m-am gandit la nimic odios inainte sa adorm si nici la TV nu am vz ceva scarry...
Va pup pe toate.
Inni
27+