Mamici de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Paps
Flavia Ramona
Fusca
Nokia
MamiLili
Tanima

Precum si toate celelalte...ce mai faceti..sunteti bine ? Eu parca nu v-am mai vz mesajele..sau am chiorat....

Va pup.

Inni 27
+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vauva spune:

Inni o pastila pe zi iau, dar daca tot nu se rezolva cu fibre o sa trec la una la 2 zile, desi hemoglobina tot mica este, la valoarea de 10, dar o sa mai suplimentez cu produse naturale. Ce bine de voi fetelor ca puteti manca cirese din belsug. Va spun sincer ca pe aici is cam delicatese aproape 10 euro kilul. Mai cumpar si eu din cand in cand ca zau ca mi-e pofta(asa la 2-3 zile cate juma de kil). Ce mi-e necaz e ca parintii mei locuiesc intr-un orasel mic in Ardeal, au casa si vreo 3 ciresi. Chiar imi zicea mama ca ce va face ea cu atatea cirese si-mi venea sa plang la telefon ca nu-s eu pe sub ciresii aia...

Visele astea din timpul sarcinii sunt ciudate rau. Si eu visez tot felul de bazaconii: plang, vorbesc, ma agit mult. Dar eu incerc sa nu le prea bag in seama, asa ca Inni incearca si tu sa nu te gandesti prea mult la ce ai visat ca banuiesc ca si alte mamici viseaza bazaconii si mai ales acum ca incet, incet ne apropiem si de punctul culminant- NASTEREA, iar subconstientul nostru "ne lucra pe la spate"

Pupici,

Vauva 28+ cu Bianca

http://community.webshots.com/user/Vauva101

Mergi la inceput

Fetelor asa imi place poza asta:
http://people.aol.com/people/galleries/0,19884,1201254,00.html

Asa dulcica mi se pare fetita lor

Stiu ca si Liris a pus o poza cu ei nu mai retin daca este exact aceeasi.

Pupici,

Vauva 28+ cu Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Mephala, Vauva,Susa, Inni va multumesc pentru urari! pe toate, si voua tot ce-i mai bun si mai frumos pe lume!
Inni LA MULTI ANI! pentru aniversarea voastra! Sa fiti sanatosi, sa aveti o viata senina si numai bucurii de la bebe!
Si nu te ingrijora cu visul acela urat. Stii si tu prea bine ca acum e normal sa avem vise mult mai intense, mai "colorate", si fireste ca ele se leaga de nastere, maternitate, bebe. Putem avea des cosmaruri cu diverse grozavii care reflecta temerile noastre(adesea nejustificate). Nu fi superstitioasa. Ia gandeste-te, in mod normal, daca visai inainte ceva, disecai visul, il interpretai asa catastrofic? Sunt sigura ca nu. Lasa "semnele" si superstitiile. Nimic rau n-o sa se intample cu tine sau cu bebe, totul va decurge normal.

Eloise 21+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

inni: multumesc k mi-ai raspuns.chiar incepusem sa cred k dc nu sunt de-a voastra nu ma baga nimeni in seama.

Madalina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inni spune:

Nu Madaluta ...nu te gandi in sensul asta...dar nimerisei intr-un mom de "disputa" la noi pe forum si fetele nu te-au observat..apoi s-au scris paginile si nimeni nu s-a mai uitat in urma. Eu le-am rasfoit abia azi...eram odihnita..ca abia ma sculasem .

Haideti ca m-au napadit emotiile.

S-a nascut primul bebe al mamicilor de iulie-august 2006.

Inni 27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Danidani cum a fost intrevederea cu sefii tai? Daca am inteles eu bine te temeai ca au de gand sa te concedieze. Pai vezi ca legea e de partea ta, in special acum cand esti (desi si in general, legile ii favorizeaza pe angajati mai mult decat pe angajatori, mai cu seama in occident). Daca esti angajata legal la ei si ai vreo suspiciune ca ei te concediaza din cauza sarcinii si a perspectivei unui bebe mic(din cauza asta nu mai "corespunzi"), chiar daca ei, fireste, pretexteaza ca ar avea alte motive de nemultumire in ce te priveste, poti sa-i dai in judecata de nu se vad!!! Macar sugereaza finutz chestia asta la o discutie cu ei, cred ca isi vor schimba atitudinea.

Eloise 21+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Si eu sunt emotionata!! Va dati seama ca ne apropiem si noi incet, incet?

Pufy n-ai ajuns inca acasa? Iti simtim lipsa

Vauva 28+ cu Bianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

buna burtici
Am fost aseara la active center sa ma informez mai bine, si iata ce am aflat: cursurile acvatice costa 300 euro(10 sedinte plus una gratuita), si se tin doar o data pe saptamana, sambata la piscina hotelului Bucuresti. Eu fiind in saptamana 27, ar insemna ca daca ma duc saptamanal le-as termina cam la limita inainte sa nasc(asta daca nasc la termen, ca nu se stie niciodata....). Si asta daca ma duc in fiecare sambata, deci practic as fi legata de aceste cursuri, nu as mai putea pleca nicaieri in weekend, deci in concluzie...s-a schimbat schimbarea. Ma voi duce sambata la piscina doar sa vizionez (m-au invitat sa vad cum se fac cursurile), voi fura si eu cateva miscari... si apoi imi voi face abonament impreuna cu sotul la piscina, vom merge ori de cate ori vom dori noi, in cursul saptamanii sau nu si vom iesi si mai bine la bani.
Pupici pe burtici , fug acum sa citesc si eu despre primul bebe de la mamici de iulie-august
Fetelor, maine poimaine incepem si noi

Floricika 26+ cu
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Gripo, Inni, Eloise- tare ma bucur ca va ganditi la mine pt. fiecare burtik in parte. La mine e doar ora 9:20 iar intrevederea e la ora 11:00.Pb. cea mare e ca e cuvantul meu impotriva unei englezoaice. Eu stiu ca am dreptate, sefii sunt sigura ca stiu ca acuzatiile se bazeaza doar pe criteriul "like-dislike" (a placea -sau nu )pe cineva ,dar ...sunt englezi.Ma bazez pe faptul ca lucrez pt. ei de mai bine de 2 ani timp in care nimeni nu s-a plans de nimeni, ba din contra, anul trecut am fost promovata.
Da` eu sunt din fire panicoasa .... multumesc tare mult pt. incurajari si va voi tine la curent. BB tare e agitat
Dana19+

Mergi la inceput