Mamici de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns roxanae spune:

fetelor!
Am fost astazi la doctor si m-am intors cu o veste buna si una rea.Prima este ca vom mai avea o FETITA cu numele de Daria-Rebeka,este mai mare cu o saptamana fata de cum credeam noi si toate celelalte date sunt in limite normale.Asa ca vom avea doua printese,iar tati va fi rasfatul a trei fete.
Vestea rea este ca am colul foarte scurtat din fericire este inchis, dar la cel mai mic efort se poate deschide.Asa ca o voi lua de la capat cu statul la pat, se repeta povestea din primul trimestu, sper sa rezist si sa nu ma urc pe pereti.Astazi inconstienta, dupa doctor, m-am apucat de colindat prin magazine, iar seara am avut de tras.M-au apucat niste contractii groaznice cu dureri de burta si spate care m-au speriat indeajuns incat sa nu mai repet povestea in viitor.Dupa o portie zdravana de No-spa si Gynipral m-au lasat si sper sa nu ma mai apuce dupa ce isi vor duce efectul medicamentele.
Eloise, casa de piatra si multe bucurii!
Mephala si Lexi multumesc pt. parola.
Acum va las - " ma duc sa ma internez in dormitor", cum spunea cineva mai demult si sper sa pot scrie de acum incolo mai des..Pupici la burtici.
Roxana+Diana (8.05.2002)+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Susa multumesc m-am mai linistit,ma speriasem putin Sa ti traiasac si tie baietelul si sarcina usoara in continure

Tina24+ POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

danita ecografia morfologica se face de la 20-25 de saptamani este una dintre cele mai importante ecografii in sarcina. Eu am facut ecografia respectiva la 23 saptamani la dr. Herghelegiu la centrul medical Sanador. Trebuie sa-ti faci deja programamrea pt eco pt ca astea se fac cu 2-3 luni inainte. Poti sa mai incerci si la centrul Diagnosis la dr.Pop, am inteles ca e dr. bun. Sarcina usoara, bebe sanatos si bafta

Am mai pus cateva poze la sarcina, cu burta mai mare de data asta

Noapte buna

23 + cu

pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sephora spune:

Va pup pe toate

Mexxa multa sanatate si bebe sa stea cat mai mult acolo unde-i cald si bine.
Try multumesc ptr raspunsuri si m-ai intrebat de Utrogestan de ca il iau,pai asa mi-a recomandat doctorita si probabil o sa-l iau pana la sf sarcinii,ptr ca m-a ajuta sa nu am contractii.Am mai spus ca am incetat la un momnedat sa-l iau si mi s-a contractat uterul asa ca a trebuit sa reiau (2 ovule seara)
Eu ca si crema folosesc Collistar este o crema intensiva ptr vergeturi care este special facuta ptr gravide,are 400 gr si am dat 35 euri,si o folosesc de ceva timp dupa fiecare dus si inca nu am ajuns la jumatate,ptr ca este foarte cremoasa si nu trebuie sa pun mult,plus mai folosesc ulei de migdale 100% natural.
Eu mi-am luat Materna de la Sensiblu si am dat 310.000.
Despre bebelul meu,este foarte linistit nu m-a deranjeaza doar imi arata ce e acolo si e bine,diminata cand m-a trezesc vorbesc cu el vine si Igoru si pune capul,dar el se trezeste mai tarziu ca noi,seara cand va citesc sau scriu el e impreuna cu noi,si acum de vreo cateva zile l-am simtit si in timpul zilei la servici,dar este un baiat atat de fin de nu mai poate mama dupa el.
Cea mai tare insa a fost acum cateva zile cand v-am spus ca am fost la dentist si cand imi facea cu freza si mai m-a durea el se misca agitat,deci simtea ca pe mami lui o doare.
Maine mergem la morfo,abia asteptam sa ne vedem iar odorul.
Nu am luat inca bilete ca lui Ste i-a fost rau astazi si a trebuit sa plece acasa iar eu am ramas cu restaurantul singura.Saracu doarme de la ora 13 incontinuu,a vomat,febra etc,sper ca maine sa fie ok.
Eloise Casa de Piatra si multe bucurii.
Si eu vreau sa m-a duc la inot dar aici la mine in cartier s-a facut un hotel si are si piscina,deci voi merge aici ca e aproape de casa.Nu trebuie neaparat sa facem gimnastica ptr gravide ci e foarte important sa mergem prin apa,sa facem miscare.Asa ca eu m-am decis.

IO24 cuMatteo

http://it.pg.photos.yahoo.com/ph/angelsro2002/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

Buna seara ,mai dragutelor!
Vad ca ati fost foarte vorbarete si cam certarete de la ultima mea postare.Sa va zic si eu parerea mea:
Epilatul este evident o chestiune care tine de fiecare.Categorisirea ca:spalata sau nu,mi se pare dura si rautacioasa.In acelasi timp mi se pare fortat sa sustii ca parul nu are nici un rol in a retine si mentine mirosurile neplacute.Imi permit sa intreb persoanele care sunt adeptele naturalului daca se epileaza(rad) sub brat si daca da ,de ce.Eu,de cand mi-a aparut primul fir de par,am avut "boala" pe el si am fost hotarata sa-l extermin. Acum insa tot aman momentul epilatului,pt. ca de cand sunt insarcinata ma doare mult mai tare,dar sper sa reusesc sa-mi fac curaj zilele astea.
In ceea ce priveste discutia despre scaunelul de masina,mi se pare inutila.Eu,care n-am participat la discutiile aprinse de atunci,n-am sesizat nici o unda de rautate sau ironie in postarea lui TRY.Cred ca pe fondul contradictiilor anterioare s-a interpretat gresit.ELI,sincer nu cred ca cineva a vrut sa te necajeasca .
Cam asta am avut de spus in privinta acestor subiecte.
ELOISE sa fie intr-un ceas bun fetita,sa va iubiti,sa va rasfatati si sa va respectati toata viata! Daca as fi fost si eu asa subtirica,sigur n-as fi amanat momentul.Pozele cu pisoiul sunt dementiale.
RAMOMAR felicitari pentru printesica.
GRIPO mama o fata draguta.
ELI te plangeai la un moment dat de insomnii;si eu sufar de aceeasi poveste si din pacate n-am gasit nici un remediu.Si pe langa faptul ca adorm ft. greu,atunci cand adorm,ma trezesc destul de fregvent la fiecare schimbare de pozitie.De multe ori, dimineata ma simt mai obosita decat eram seara.
FLORICIKA sa-mi povestesti si mie cum a fost la Active Center.
MEXXA stai cumintica si ai grija de tine si de bebe.Si asa cum bine a spus INNI,nici sa nu te gandesti ca nu vom ajunge toate cu bine pana in sept-oct. si mai departe la scutece.
INNI asa bine "le zici" cateodata,parca ti-as dicta eu ce sa scrii.Asta m-a facut sa te caut la zilele de nastere,sa vad ce zodie esti.Dar m-am uitat degeaba;ori eu am chiorat de tot,ori nu esti trecuta acolo.Daca nu esti trecuta,zi-mi si mie cand e ziua ta,ca tare sunt curioasa.
KATIA,ROXANA multi pupici pe burtici de la mine.
RALU mai stai mult mai fetito la munte,ca mi s-a facut dor de tine.Petreci,ce-ti pasa .
PUFYMIC ce mai faci?
TASIAfelicitari pt. examen;la fel sa faci cu toate!
ADAMEASCA te intreb pe tine,ca stiu ca te pricepi cat de cat la tensiune.Mi-am luat-o si aveam 9 cu 7;e de bine sau de rau?Ma bucur ca tie ti-a scazut tensiunea.Sa speram ca de data asta ti-au nimerit tratamentul si ramane asa buna pana la sfarsitul sarcinii.
Eu ma dau cu crema de la Sanosan si sunt multumita de ea;ma mai dau si cu ulei de masline pe burtica si pe solduri.Mi-am intrebat prietenele care au copii ce gama de produse cosmetice pentru bb-ei au folosit si marea majoritate tot la Sanosan s-au oprit.

Cam atat imi aduc aminte acum din ce-am citit.
Sa auzim numai de bine.
25+

cricri
http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by microbu

Si totusi, credeam ca UNICUL subiect este Mamici de sept-oct2006....

Da, Mamici de sept-oct 2006 e un subiect si-n cadrul lu ise pot discuta alte subiecte, teme, idei etc..

quote:

Din banalitatile noastre a tinut si faptul ca toate te-am felicitat cu diferite ocazii (de exp cu viza) ?!? Poate nu am vazut eu bine, dar tu nu ai acest banal obicei....

Da, si am multumit cu fiecare ocazie cu care am fost felicitata pt. ceva. Trebuia sa fac mai mult decat atat?
Si ce-ar trebui acum? Sa fiu exclusa din grup doar pt. faptul ca nu ma implic la fel de mult in toate discutiile, oricare ar fi ele?
Din pacate nu pot fi exclusa doar pt. ca unele persoane vor asta, dar exista si alt fel de excludere: ignoranta. In caz ca se simte cineva deranjat de prezenta mea pe grup poate face abstractie de mine si de mesajele mele. Si cand voi ajunge sa fiu ignorata de toate fetele de pe acest grup, probabil ca o sa ma retrag. Dar atat timp cat am si macar un partener de discutie... se pare ca o sa mai raman pe-aici.
De regula nu-s un om care ma descurajez la prima suflare de vant...

.......in 22+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by cri19
Imi permit sa intreb persoanele care sunt adeptele naturalului daca se epileaza(rad) sub brat si daca da ,de ce.

Da, ma epilez la subbrat, dar motivul este unul estetic. La mine n-am observat nici o diferenta in cant. de transpiratie/miros intre periaodele cand am par si cele in care n-am par la subbrat.
Inghinal ma epilez doar cand merg la plaja (deci ratiunea pt. care-o fac tine tot de estetica - sa nu se vada urat).

.......in 22+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amarantina spune:

Buna burtici. Eu iar n-am somn la 2 noaptea si m-am asezat la calculator sa citesc ce ati mai scris.
Sephora, pe prospectul de la Utrogestan scrie clar ca trebuie luat numai in primul trimestru. Eu zic mai bine sa nu mai iei, pentru prevenirea contractiilor se recomanda No-Spa. Medicul meu mi-a zis ca in caz de nevoie pot sa iau si 3 No-Spa pe zi, dar din fericire nu a fost cazul. Pana la urma unde pleci? Doar in Italia sau va duceti si in Spania? Apropo, voiam de mult sa te intreb care e numele restaurantului vostru si daca poti sa te abtii sa nu mananci toata ziua, ca eu cred ca asta as face.

Am vazut ca s-a mai scris de creme: eu stiu ca in principiu se pot folosi mai toate cremele, atat timp cat nu contin retinol, adica vit.A, care ar fi daunatoare pentru copil. Dar tot pe forum am citit ca vit.A in exces e nociva doar in primul trimestru de sarcina, deci pentru noi nu ar mai trebui sa fie o problema. Pentru mamicile de baietei: in cele mai multe cazuri daca mamei nu-i prieste un produs cosmetic: crema, gel de dus, sampon, etc, dintr-o gama/marca, nici bebeului nu-i va placea. Se spune ca daca-i place mamei ii place si lui bb, si sa stiti ca e cat de cat adevarat. Un alt exemplu e cu temperatura apei la baie. Mie imi place apa foarte calda, aproape fierbinte. Si cand ii pregateam baita testam apa cu cotul, mi se parea buna si bagam bb-ul la spalat. Barbati-miu cand venea sa ma ajute la clatit bebeul, mereu zicea ca-l oparesc, ca apa e prea calda, dar bb nu zicea nimic, ii placea asa. Intr-o zi eu eram plecata si s-a apucat sotu sa-i faca baie singur. Normal ca a potrivit apa cum a crezut el ca e mai bine. Dar cand l-a bagat pe David in apa, a inceput sa planga. Pac, l-a scos repede din apa si m-a sunat sa ma intrebe ce sa faca. I-am zis sa mai puna apa calda si a fost ok, bb n-a mai plans.
Pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique_new spune:

Buna dimineata. Mai fetelor nu va mai "certati" ca se supara bebei pe noi.
Eu sunt cam zombi, n-am dormit mai deloc. M-am trezit pe la 3 noaptea si adio somn. Am baut cam mult laptic aseara ( cam 750 ml) si cred ca am o colita ca am avut numai bulburuci in burtic. Si lu bb nu-i placea tot fugea de locul unde aveam crampe.Acum parca am si o stare de greata asa... sper sa-mi treaca ca o deranjeaza pe bebelina.
Si pe mine ma maninca pielea de pe burtic din ce in ce mai mult.

Pupici la toate burticile.

Monica 27 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Cri, tensiunea ta e chiar prea mica. Valorile normale sunt pe la 10, 11 cu ceva.

De unde iau si eu ulei de migdale? Eu ptr vergeturi folosesc o crema de la Avon, am folosit-o si sarcina trecuta si o crema de corp mai grasa. Dar vreau si eu ulei de mgdale si habar n-am de unde il pot lua.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;

Mergi la inceput