Mamici de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

quote:
Originally posted by try

Osni, legat de scaunel: pai fi-miu are 1,5 ani si deja 15 kg, cum sa-l poti folosi pana la 4 ani? poate ca se judeca dupa standardele japoneze si atunci poate parea firesc.

"Tot ceea ce nu te doboara, te face mai puternic"
.......in 22+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

try asta e ultima oara and a-ti mai explic de scaunel"vezi la prima pg ca eu i-am spus lui osna ca l-am cumparat mai scump si ca IL POT FOLOSI eu nu osna ,pina la 4 ani,si eu cred (nu sint sigura)ca un copil de 18 kg are in jur de 4 ani, si tu te-ai adresat osnei (CUM SA IL POTI FOLOSI.... deci tu nu aveai nici o treaba... si scaunelul nu e facut dupa standardurile jap. Nu mai are rost sa mai continui ,si te rog sa inchei acest subiect ,mai sint persoane care nu vor sa citeasca asa ceva, nu am nimic cu tine personal sa stii

Tina24+ POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by floricika
eu vroiam sa va intreb, cum apar vergeturile? Ca niste dungulite rosii? Ca eu am vazut pe coapse niste dungulite albe, si nu imi pot da seama daca sunt vergeturi mai vechi care abi acum se vad mai bine pt ca s-a intins pielea sau nu cumva sunt vergeturi care au aparut acum

Vergeturile proaspete sunt o culoare rosiatica si de mutle ori se simt si la pipait. Nu au o forma perfect dreapta, e ca o linie tremurata.
In timp, dupa ce actiunea/cauza care a dus la aparitia vergeturii se diminueaza sau dispare, veretura se subtiaza si devine alba si nu o mai simti la pipait. Dar daca intinzi pielea in locul respectiv se observa latiema ei.
Deci daca tu ai dung ide-astea albe inseamna ca-s vergeturi vechi pe care probabil nu le-ai observat pana acum. Apar si de la ingrasari si slabiri bruste si repetate.

.......in 22+ sapt.

Mergi la inceput

TASIA felicitari pt examen si cucces in continuare

martha multumesc

Tina24+ POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Vreau sa va spun ca mie una mi-e si sila sa mai scriu ceva, de teama sa nu intru in "banal"... Asa ma indispune izul asta de cearta din ultimele zile....off.
Imi sta pe limba sa "comentez" cu cearsaful rosu pe fata la fiecare postare a lui try, care nu inceteaza sa rasp cu o anumita rautate fiecareia dintre voi.
Try, din banalitati si subiecte neinteresante iti gasesti si tu subiecte interesante, demne de atentia ta! Si totusi, credeam ca UNICUL subiect este Mamici de sept-oct2006....
Din banalitatile noastre a tinut si faptul ca toate te-am felicitat cu diferite ocazii (de exp cu viza) ?!? Poate nu am vazut eu bine, dar tu nu ai acest banal obicei....Aici s-a format un grup care se hraneste cu aceste mici incurajari, schimb de griji si pareri, chiar prostioare si de ce nu, retete...Poate ca te cam plictisim, asta e. Eu in banalitatea mea zilnica, abia astept sa intru pe forum dimineata sa citest TOT ce s-a scris.
Despre rautatile schimbate vis-a-vis de scaunelul de masina, eu una care sunt la prima sarcina cred cu naivitate daca un comerciant scrie ca e valabil pana la 4ani, de la 0-18kg...asta e, eu sunt mai fraiera acum dar cand voi fi la bb2 o sa iau si eu peste picior pe mamicile incepatoare.....uite ca si eu am gasit aceeasi info despre scaunel, cfm standardelor europeene din care din te tragi si tu parca...http://www2.reclamamascata.ro/product/details/1132

Zina, triplul test in Romania se face intre 15-18sapt.

Sandra 22+

Mergi la inceput

MICROBU ati multumesc din suflet,mai scapat,nu a-mi place sa ma cert cu nimeni,mai ales ca sintem si gravidute si eu abia astept sa ami adoarma fetita sa pot sa mai intru pe dc,doar asa mai scap si eu de griji ,citinduva pe voi ma simt mai relaxata si nu ma mai simt asa singura(nu am cu cine sa vb romaneste aici) asta este situatia,dar sint fericita ca sinteti voi nu vreau sa ma cert cu nimeni inca odata a-ti multumesc ca ai postat scaunelul,nu mai vreau certuri

Tina24+ POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adameasca spune:

Chiar nu v-ati plictisit de atata haraiala inutila? Intreb si io, nu dau cu parul... Ca demult n-am mai vazut atata haraiala inutila pe forum... Deschideti-va un topic la ZZ si continuati acolo, lasati-ne pe noi cu banalitatile noastre si gata.

_
Ileana, mama de LUCA(2 octombrie 2003)

www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=54498" target="_blank">Jurnal
POZE NOI;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danita spune:

salut fetelor
am un samburel de 14 sapt inburtik si am intrat aici sa cer un sfat: cand e recomandat sa se faca eco morfologica ? ce dr imi recomandati ? ce preturi se practica ?
multumesc si pupici la toate

BeBelusca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by microbu
Despre rautatile schimbate vis-a-vis de scaunelul de masina, eu una care sunt la prima sarcina cred cu naivitate daca un comerciant scrie ca e valabil pana la 4ani, de la 0-18kg...asta e, eu sunt mai fraiera acum dar cand voi fi la bb2 o sa iau si eu peste picior pe mamicile incepatoare.....uite ca si eu am gasit aceeasi info despre scaunel, cfm standardelor europeene din care din te tragi si tu parca...http://www2.reclamamascata.ro/product/details/1132

Mai sa fie, ce greseala imensa am facut cand am confundat ca scaunelul cu pricina era al tau si nu al Osnei. E musai sa fiu pedepsita drastic. E chiar indamisibil sa faci o astfel de confuzie: cum e oare posibil sa confunzi scaunelele de care vorbeau doua fete?
Mesajul meu legat de scaunel n-a avut nici un fel de ton rautacios (e foarte importanta intonatia cu care citesti o fraza), dar tu probabil cand ai inceput sa-l citesti ai plecat cu preconceptia cum ca sunt aici sa dau in cap cuiva.

.......in 22+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

bun gasit dragi burtici! sunt o viitoare mamica de nov-dec si am intrat putin aici la voi sa va intreb ceva, k de, sunteti mai mari si stiti mai multe:la cate saptamani se intra in trim al II-lea?la noi se tot vehiculeaza k ba la 12, ba la 13-14 , ba la 15 si eu nu mai inteleg nimic.calculatorul sarcinii de aici de pe forum spune k la 12, dar fetele spun k nu e adevarat. voi ce stiti?....vreau sa stiu si eu can intru in 4 luni.....va pup pe toate si va doresc sarcini usooare si bb sanatosi!

Madalina 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Susa spune:

Buna seara gravidute,
am intrat sa va dau buna seara si sa va spunem ca noi suntem bine...tot crestem si in cm si in greutate.....
eli si al meu BB la 24sapt era de 1kg asa ca nu esti singura...
Mexxa multa sanatate si stai cumintica acolo in patut.
In rest nu ma bag la discutiile care se desfasoara pentru ca se pare e o atmosfera incarcata....
va pup

Silvia25+
Lukas-Daniel
http://photos.yahoo.com/silviabilcu

Mergi la inceput