Mamici de sept-oct 2006 (40)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Pai, DANIDANI, ce s-a intamplat?

25+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns try spune:

quote:
Originally posted by eli26
Pai try daca ce scriem noi tu consideri ca sint banalitati atunci nu mai citi s-au tu te crezi mai superioara ca noi.... nu mai cauta subiecte de cearta (dupa ce te documentezi o saptamina intreaga de pe discovery ca sa postezi subiectul) as mai avea multe de comentat dar nu a-mi permit ca nu ami sta in caracter.
Iar despre scaunul de masina(ca despre asta era vb cu Osna) sa te informez totusi "am felicitato pe Osna ca a cumparat scaunul ieftin,si ia mi-a raspuns de ce la gasit ieftin si eu de ce lam cump mai scump"dar hai sa nu mai lungesc vb ca nu are nici un rost,(cred ca pe tine te-a deranjat faptul ca a-mi insel si eu sotzul cu epilatul iar despre standardele japoneze habar nu ai nimic ca sa poti da tu cu parerea (mai documenteazate putin) si nu mai cauta cearta ca nu are rost, fii matura

Am spus eu undeva ca TOATE subiectele mi se par banale? Altfel ar fi un non-sens sa scriu undeva unde nu ma intereseaza nimic si totul mi se pare banal.
Am spus doar ca nu pot participa la acele discutii care mi se par banale (si am dat niste exemple de ce subiecte mi se par banale).
Vrei sa-mi spui ca tie toate subiectele discutate aici ti se par interesante? Bine-nteles ca nu. Deci ai si tu lista de prioritati in ce priveste interventiile tale pe forum si in speta aici pe acest grup.
Deci nu e absolut firesc sa avem prioritati, interese si atractii diferite fatza de anumite subiecte care se discuta aici?
Daca e firesc, atunci ce ti se pare asa anormal sau sfidator ca pe mine nu ma intereseaza discutiile legate de ce-am cumparat azi de la piatza?
De ce trebuie sa fiu categorisita ca persoana cu aere de superioritate doar pt. ca nu ma intereseaza toate discutiile de aici? Concluzii de-astea ieftine si la nervi poate trage oricine. Eu ma rezum la a-mi argumenta cat mai solid fiecare afirmatie. Sau cel putin fac efortul asta, incerc sa fiu cat mai pertienta.

N-am cautat nici un moment discutii/subiecte de cearta. Sunt alte capitole ale acestui forum care ofera mult mai multe posibilitati de a gasi subiecte de cearta si discutii aprinse. Asa ca, daca urmaream galceava, as fi mers acolo, ca era "mancare" mai buna si mai multa. Pe tine te-a deranjat atat de tare ca eu continui sa imi sustin idele si aduc de fiecare data argumente, incat acum ai ajuns sa te iei de toate rahaturile posibile. Cum ar fi subiectul cu scaunelul.
Ce-ai putut gasi nelalocul lui in raspunsul meu referitor la scaunel? Citeste te rog inca o data raspunsul meu si ai sa vezi ca era o simpla nedumerire legata de nr. de kg pe care il are un copil la varsta de 4 ani (facand analogia cu faptul ca fi-miu, la 1,5 ani are deja 15 kg). Deci mi se parea ca un copil la 4 ani ar trebui sa aiba mai mult de 18 kg, atata tot. Iar apoi am realizat ca bebelusii in Japonia sunt media inaltimii si greutatii bebelusilor/copiilor/adultilor e mai mica decat in Europa sau America. Deci scaunelul probabi lca-i facut pt. standardele japoneze.

Va rog frumos sa cititi cu atentie raspunsurile date aici, mai ales cand e vorba de discutii contradictorii. Daca cititi din 3 in 4 si deja aveti cearsaful rosu in fatza ochilor, nu-i de mirare ca interpretati aiurea raspunsurile oamenilor.

In alta ordine de idei: ce naiba legatura are cate ore ma uit eu pe Discovery cu toate aceste nemultumiri ale tale?
Ai ajuns pana si spiritele de gluma sa mi le rastalmacesti si sa le dai sensuri negative. Stai linistita ca n-am nimic cu tine sau cu altcineva de aici.
Daca vrei sa nu te mai bag in seama e de-ajuns sa-mi spui si nu va fi nici o problema pt. mine sa nu-ti raspund la mesaje.

.......in 22+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Zina

Revin cu o intrebare, sper sa nu va supar.
Voi ati facut toate triplul test? Trebuie neaparat facut? Am inteles ca se face pana in saptamana 21 de sarcina, eu fiind aproape de saptamana 19. Nu stiu ce sa fac, mi-e frica.
Va pup si astept parerile voastre

Din informatiile mele, deja nu mai e relevant sa faci triplu-test acum. El se face in sapt. 16 de sarcina. Se coreleaza niste indicatori care trebuie masurati in acea perioada de sarcina. Mai tarziu sau mai devreme probabil ca testul da erori si mai mari decat triplul-test efectuat la timp.
Poti sa faci testul, nu te opreste nimeni, insa parerea unui medic te poate lamuri mai bine daca mai e indicat sa faci testul acum. Asigura-te doar ca nu-ti propune sa faci testul doar pt a mai scoate niste bani din buzunarul tau.

.......in 22+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

inni multumesc mult am facut ecografia la 12 sapt.si totul a fost ok,dar cum majoritatea fetelor au luat acid folic si eu nu,ma cam ingrijorasem putin multumesc

marta 78 sa ati traiasca baietelul si sa fie sanatos, dupa ce am citit cate grame are bebita al tau mi-am facut si eu putine griji tu ai 27 de sapt si bebita 1100-1200 grame, eu am 24 +sapt,si bebele meu are 1000 de grame, oare e ceva in neregula? e prea mare? mor de frica acum.... cine se pricepe va rog

Tina24+ POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danidani74 spune:

Draga Gripo, s-ar parea ca in f-ctie de rezultatul de maine
marti vin in concediu in Rom. pt. 2 sapt sau...for good.N-are rost sa te incarc cu amanunte. Ideea e ca acu` ca insarcinata fiind, pb ca nu mai fac fata "cerintelor". Dar ei au fol. alte motive.asta e doar sentimentul meu si de obicei nu ma insel.Bineinteles ca m-am pregatit pt. interviul de maine cu argumente scrise dar au un talent desavarsit sa te zapaceasca nemaipomenit.Noroc ca am un sot minunat care ma sustine moral.
Dana19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Tasia, felicitari pt examen si bafta la cel de marti!
Hai ca usor, usor treci peste toate
Eli, nu te ingrijora, stii ca ecografele astea mai au si o marja de eroare si se stabileste greutatea in functie de anumite masuratori, nu cred ca e o problema daca are ceva mai mult

27

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by inni
Insa am obs ceva care ma uluieste. Cand stau in pat, daca nu vreau sa dorm, ea se misca in continuu. In momentul cand ma culc...se potoleste.Si doarme pana ma trezesc si eu.

Mie asta mi se pare ceva fantastic. Cum sa-si dea seama ca vreau sa dorm si ea tr sa nu ma "deranjeze" !!! Nu pot sa-mi explic. Si mereu se repeta chestia asta.

Bebelusii in burtica au program independent de programul mamei. Ei pot dormi cand tu esti rteaza si faci treaba si te misti prin casa sau pot sta treji cand tu dormi.
Ori este o coincidenta faptul ca are un program ca al tau, ori poate fi si alta explciatie: in timpul somnului tau, toate functiile vitale se incetinesc. Inclusiv inima iti bate mai rar si deci sangele e pompat mai rar catre bebe. E posibil ca acest ritm incetinit al corpului tau sa-i induca si bebelusului o stare calmitate, somnolenta. Probabil ca bebelusul tau e mai dependent de ritmul corpului tau decat alti bebelusi care manifesta multa independenta fata de programul mamei.

.......in 22+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

floricika imi spui si mie prin PM firma care picteaza? pentru camera bebe? Dupa examene vin si eu la Active Center, ne vedem acolo
gripo stiu ce vr4ei sa spui cand zici "sensibilitatea sanilor" te inteleg, si eu sunt la fel. Nu suportam nici inainte sa se atinga ceva sau cineva de sani, acuma e si mai rau.
Mexxa ai grija de tine si bebe
martha78

23 + cu

pozele noastre

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

quote:
Originally posted by inni

[b]Flory

Itzy-Bitzy am auzit ca nu e bine sa ne scarpinam pe burtica daca ne mananca. Nu mai stiu de la cine, nu mai stiu de ce dar sigur din cauza vergeturilor. Nici sa ma bati nu-mi mai aduc aminte motivul. Si pe mine ma mananca (pt. ca se intinde pielea)...si ma mai scarpin uneori.
Ma oftic ca nu pot sa argumentez de ce nu e bine ....Ooooooof.
Nu-mi mai amintesc.
Cred ca incep sa ma sclerozez.

Poate pt. ca ii dai "apa la moara" vergeturii sa se formeze mai repede..habar n-am.

Serios? Asta nu o mai stiam, dar nu pot sa stau asa...am sa incerc sa ma abtin. Acum de vreo 2 zile parca burtik a luat si mai mult volum si cred ca de aia ...creste ca o cocutza...

cauza acestor mancarimi este faptul ca pielea se intinde, deci are nevoie de elasticitate ca sa faca fatza acestui tip de efort. Asta duce si la o nevoie suplimentara de hidratare (in general ati vazut ca iarna, cand pielea e mai uscata, produce mancarini).
deci pelcand de la cauza acestor mancarimi, as zice ca unul din remedii este hidratarea din abundenta a pielii astfel incat sa imbunatateasca elasticitatea ei (o piele uscata e mai putin elastica).
Eu nu prea vad sensul unei interdictii in a te scarpina. Ca orice om se scarpina in limite normale, nimeni nu se sracpina pana da sangele.
Nu uitat ica pielea are indici de elasticitate diferit de la o persoana la alta. Asta e si motivul pt. care anumite persoane fac vergeturi, altele nu (uneori indiferent de cat de multa crema s-a folsot pe parcursul sarcinii). Pielea cu elasticitate buna nu ajunge sa faca vergeturi chair si fara cremuire. Cremele ajuta la o imbunatatire a elasticitatii pielii doar pana la un punct. Dincolo de acest punct e doar genetica (cu mti-a fost norocu lsa mostenesti: o piele elastica sau mai puti nelastica).

.......in 22+ sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gripo spune:

Atunci, DANIDANI, iti tinem pumnii maine, si ne rugam pentru tine sa fie totul bine si sa iasa cum iti doresti si cum e mai bine pentru familia ta. sa ne tii si pe noi la curent.

25+RADU ANDREI

http://pg.photos.yahoo.com/ph/dori_ch/album?.dir=62d5re2

Mergi la inceput