Iasule, mandra cetate (35)
Raspunsuri - Pagina 8
adi69 spune:
Ha ha ha ,Carmen...si musafiri nepoftiti si microbisti care vorbesc numai de fotbal/si voi nu...!Cool!
Eu am cam terminat de trebaluit prin bucatarie..mai am un strop.Am facut cateva fursecuri pt serbarea Catalinei..sotul si copilul la pescuit..cred ca ma duc sa fac putin nani pana vin ei.
Va pun poze mai tarziu ..ca acum n-am aparat..nu de alta
Adriana
papa-bun
prettysunshine spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
Si pentru maine, La multi ani Ingrid!
Multumesc
-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
GabrielaG spune:
La Multi Ani, Andreea si La multi Ani Ingrid si multe multe floricelem sa fiti iubite si fericite!!!
Ce cadou as putea lua unui barbat, prieten de familie, care are cam de toate? Nu cosmetice...as cauta ceva haios, dar nu stiu ce...Aveti idei, maine dimineata trebuie sa achizitionez...
Gabriela si baietii
iolanda77 spune:
Salut!
Aalina, o florarie care sa livreze buchete la domicilu este "Ikebana", floraria de linga Piata din Independentei
adi69 spune:
quote:
Originally posted by GabrielaG
La Multi Ani, Andreea si La multi Ani Ingrid si multe multe floricelem sa fiti iubite si fericite!!!
Ce cadou as putea lua unui barbat, prieten de familie, care are cam de toate? Nu cosmetice...as cauta ceva haios, dar nu stiu ce...Aveti idei, maine dimineata trebuie sa achizitionez...
Gabriela si baietii
Gabriela,o carte,un briceag de ala elvetian cu multe chestii,un tricou cu un imprimeu/urare haioase(sant la Moldova la parter),un set de minigolf de birou...Te duci si te plimbi prin magazine si trebuie sa gasesti ceva...Spor!
Am uitat,am pus pozele fursecurilor(fursecuri tabla de sah,trufe,numplus,cocos) la semnatura.N-au iesit bine pozele...poate fac maine altele..
Adriana
papa-bun
GabrielaG spune:
Adi, cum se fac fursecurile tabla de sah? Ca arata suuper!
Multumesc de idei, o sa incerc maine dimineata la Mall.
Pupici,
Gabriela si baietii
acvi spune:
LA MULTI ANI, ANDREEA !!!
LA MULTI ANI, INGRID!!!SA AVETI O VIATA FERICITA ALATURI DE CEI DRAGI!!!
w-e placut in continuare tuturor!!!!
Gabi 31+ si Alex.
ralnied1 spune:
quote:
Raluca, sanatate mamei tale!
Asa ca daca te refereai la mine, te-ai lamurit, da? Adu-o aici si mai avem ceva relatii te descurci alltfel si in plus e langa tine. Eu cred cu tarie ca parintii sunt mai bine ingrijiti langa copiii lor - fiica e importanta si mai buna decat nora! - si copiii se fac bine daca isi au parintii alaturi. Capul sus si incepe sa te gandesti la lucruri frumoase!
Carmen, nu stiu de unde si pana unde ai ajuns tu la concluzia ca as fi facut referire la tine in acea fraza...:( Nu e adevarat deloc... Crede-ma pe cuvant! Doar sa stii ca intr-adevar sunt si astfel de persoane... Nu multe, dar mai sunt, din pacate... Si, chiar daca poate se doreste indepartarea mea, abia acum am inceput sa deschid ochii mai bine. Nu inteleg motivele, dar cred ca nici nu imi voi mai bate mintea cu prostii copilaresti. Eu la voi oricum voi reveni intotdeauna cu cea mai mare placere, pt ca voi mi-ati fost cele mai apropiate persoane (desi fiecare la casa sa!) in aceste clipe grele...:( Si inca o data va multumesc din inima si va daruiesc multe , cel putin momentan, doar virtuale...
La multi ani ANDREEA si INGRID! Sa fiti sanatoase, iubite, fericite, vesele, bogate si sa va laudati numai cu impliniri!
Probabil saptamana asta nu voi mai avea asa mult timp sa intru pe aici, dar sper sa citesc macar in fuga ce mai scrieti... Si apoi voi disparea pana pe 29 iunie (plecam la ai mei parinti... si daca va fi un pic mai bine macar cu mama si va fi externata si daca vom avea cativa banuti, vom incerca sa tragem o fuga si dupa o gura de aer proaspat de munte, vreo 2 zile). Deocamdata nu mai avem bani si pt luna de miere, nici dispozitia necesara. Am ajuns la concluzia ca este mult mai important sa fim alaturi de mama, mai ales daca vine acasa, pt ca de plimbari mai este timp si alta data...
E si maine o zi!
ralnied1 spune:
quote:
Sincera sa fiu Raluca mi s-a parut asta pt ca eu ti-am spus de doua ori sa o aduci pe mama ta aici si tu nu ai raspuns nimic... Am spus-o doar amintindu-mi de ce au patit niste rude ale mele la Barlad si Pascani in trecutul apropiat. Si raman la parerea asta. Ma bucur sa aud ca nu mi-ai luat-o in nume de rau.
Carmen, deci ma repet: nu are nici o legatura cu tine!!!!! Si de raspuns, scuza-ma, dar la cat de zapacita sunt in ultima vreme, zau ca nu stiu de ce nu am facut-o. Desi eu imi amintesc ca am mai spus aici ca mami era pe maini bune acolo. Doar ca dr a incercat sa nu faca ceea ce pana la urma a fost nevoit sa faca... El a vrut sa fie bine de la inceput, dar organismul mamei s-a opus... Nu sunt suparata pe tine!!!! Clar????????
Apropos de Busteni, si noi voiam o sapt e Valea Prahovei, sa ne stabilim "resedinta" intr-un loc si de acolo sa "defilam" in toate directiile posibile din apropiere...
Ca nu vor iesi bani, hmmm.. pai avem deja unele mici datorii... Sunt persoane pe care ne bazam si care nu vin, totusi... In plus, daca raman ceva banuti, ori platim avans sa inchiriem o garsoniera sau ceva, ori incercam sa vedem de un credit imobiliar, desi...:( Slabe sanse la salariile noastre minuscule... Si oricum, mami nu va mai lucra de acum, tata are salariul si mai mic decat al nostru, deci vor avea nevoie de bani sa traiasca. Si macar din putinul nostru sa ii ajutam...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
prettysunshine spune:
Multumesc,fetelor, pentru urari,abia acum le-am vazut,ieri a fost o nebunie,n-am apucat sa stau pe calculator deloc,va dati seama.Va pup pe toate si va multumesc.
-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.