Iasule, mandra cetate (35)
Raspunsuri - Pagina 7
Danna_36 spune:
Adi, alea sunt pahare imitatie de cornet sau sunt chiar cornete de napolitana?
Elena, as vrea sa stau si eu de vorba cu domnisoara care cauta job pt vara...
Astazi am avut o petrecere la centru si am avut ca ivitata si o actrita de la "Luceafarul" care ne-a spus ca a citit despre noi in ziar si ca a inteles ca suntem gradinita...Eu habar nu am, nu am vorbit cu nimeni de la ziar, voi stici ceva, ati citit cumva? nu stiu despre ce ziar e vorba si nici de cand...dar tare as vrea sa aflu...
Primavara 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!
ralnied1 spune:
quote:
Originally posted by Danna_36
Elena, as vrea sa stau si eu de vorba cu domnisoara care cauta job pt vara...
Danna, ai ceva disponibil acolo la tine? Ca pentru dimininetile pana in orele 12... m-as inscrie si eu pt un banut in plus...:(
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
mariussimiuc spune:
Adi,Cristina,multumesc de idei.Am facut pana la urma o amestecatura din retetele voastre ,dar am folosit pulpe,ca n-am avut piept de pui,iar la sfarsit am pus si un pic de usturoi.Am mancat de-am spart,in afara de Robert.Cand a auzit cuvantul ciupercuta,a spus un NU hotarat.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
GabrielaG spune:
Si eu am facut o amestecatura cu dovlecei, ceapa, ciuperci, smanatana si un pic de cascaval. A fost ok, zice eu.
Octavian are febra...cred ca de ieri din excursie s-a insolat, Matei este iar ragusit, iar maine baietii merg la petrecere la Mc'Donalds sa se distreze.
Noapte buna si WK-ens placut,
Gabriela si baietii
adi69 spune:
Miha,nici Catalina nu manca ciuperci...sau capsuni,dar de cand a invatat la gradi poezii despre capsunica suparata si ciupercuta cu papuci...mananca... de amandoua..in timp ce zice poeziile..
Dana,sant pahare de inghetata,imitatie de napolitana.
La multi ani Andrea!(amironeanu)
La multi ani Ingrid!Pentru ziua de maine ,caci nu stiu daca mai intru maine aici...
Petreceri frumoase si sa fiti iubite!
Gabriela,multa sanatate la strengarei !
Adriana
papa-bun
prettysunshine spune:
Adi69,multumesc mult pentru urare,e chiar prima pe care o primesc si imi face tare bine.
-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
prettysunshine spune:
La multi ani Andreea(amironeanu) si multe !
-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
adi69 spune:
quote:
Originally posted by rosa sinensis
Adi69,multumesc mult pentru urare,e chiar prima pe care o primesc si imi face tare bine.
Ma bucur c-am fost primaaa!
Adriana
papa-bun