Iasule, mandra cetate (35)
Raspunsuri - Pagina 6
prettysunshine spune:
Va rog,fetele,imi poate spune cineva adresa site-ului cu costume al Gabrielei?
-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
GabrielaG spune:
Rosa, ti-am trimis pm.
Adi e superba ciupercuta si sunt chiar pe masura Catalinei. Eu am facut aseara poze, dar fetita are doar 3 ani si jumatate si ii era un pic mare costumesul. E la 65 RON daca te intereseaza.
Pupici,
Gabriela
Elena, in ce zona sta fata?
Ramonika spune:
fetelor, ce mai stiti de adusca? i-am scris PM mai demult si nu mi-a raspuns. mi-e dor de ea.
Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor
mariussimiuc spune:
Fetelor,am niste ciuperci proaspete si nush ce sa fac cu ele.Imi dati niste idei de retete?
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
tinatache spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Fetelor,am niste ciuperci proaspete si nush ce sa fac cu ele.Imi dati niste idei de retete?
eu mai fac cu smanatan si cu piept de pui taiat fasii. Mai iau si un plic de la Magi parca, pt ciuperci su canre de pui si fac un fel de amestecatura, la care adaug paste ca sa nu fie numai carne si ciuperci. E o bunatate, ai mei mananca si cate 2 portii.
de fapt am intrat sa va urez weekend placut si sa va zic ca la noi e o neunie!! Diseara e meciul de deschidere la WM si e plin orasul de Costaricani, autobuze, turisti, fani si ne-fani sport. Eu nu am avut curaj sa merg sa ma plimb in pauza ca de obicei, ca o colega de-a mea a venit surda de-o ureche, unul i-a tiuit o trompeta in ureche pe scara rulanta, unde sa mergi in sus sau jos ca era full??
Weekend placut!
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
mariussimiuc spune:
Cristina,ciupercile se fierb mai intai sau se pun asa?
adi69 spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Cristina,ciupercile se fierb mai intai sau se pun asa?
Calesti o ceapa sau doua cu ciupercile,apoi adaugi smantana,sare ,piper.
Sau ;fierbi doi-trei cartofi,tai o ceapa mai mare inele subtiri,o calesti putin pana devine putin sticloasa,adaugi ciupercile taiate felii(daca-s mari )tii 5 minute pe foc.Cartofii fierti ii tai cubulete.Intr-un vas yena(sau nu) uns cu unt si dat cu pesmet(sau nu),pui cartofii,ceapa cu ciupercile,torni smantana batuta cu un ou,sare si piper,deasupra razi putin cascaval si dai la cuptor pana se rumeneste.Poti adauga piept de pui taiat fasiute,calit impreuna cu ceapa si ciupercile.
Scuzati-ma ,n-am rezistat...:)
Modific.
Asa e Cristina,prajeala nu e buna,nu m-am exprimat corect,eu nu prajesc doar inabus in f putin ulei cu apa.
Se poate si fara ceapa...
Adriana
papa-bun
tinatache spune:
miha, eu le ... topesc putin, adica le fierb si apoi le las sa se usuce dar f putin. Poti pune la un loc ciupercile si fasiile de carne si tot pui apa pana e fiarta carnea ca pieptul de pui se fierbe repede. eu nu pun ceapa ca dau la copii. In alte mancaruri mai pun dar tot la fel, mai mult o topesc , nu o prajesc ca le dau si lor si nu e buna la stomac. Poti cerne cu sita un pic de faina in smantana daca nu pui la "prajeala" cu ceapa. Maica-mea zice ca-s prea grijulie si ca nu se imbolnavesc ei doar dintr-un pic de faina prajita...dar uite ca ea asa a facut intot. iar eu am ceva prog. cu stomacul, nu mari dar de cand ma stiu...
gata, ma duc sa vad steagul american din biroul sefei:)) e americanca, of course!! Am vazut unii vopsiti tricolor pe fatza aici la mine:))
Cristina
-----------------------------------------------
Explica-mi, si am sa uit
Arata-mi, si am sa-mi aduc aminte
Lasa-ma sa fac singur, si am sa inteleg.
Confucius
GabrielaG spune:
Cristina, chiar ma gandeam la tine azi, cand am auzit de campionat. Trebuie sa fie o aglomeratie in oras...
Pupici si WK-end placut la toata lumea.
Gabriela si baietii
cici spune:
Fetelor din Iasi ,bine v-am gasit!
As avea o rugaminte la voi,poate stiti sau aveti prietene care lucreaza ca operator call center la Iasi la Contactline,cam la ce salariu se ajunge cu un asemenea job.
va multumesc!
cici