Iasule, mandra cetate (35)
Raspunsuri - Pagina 5
mariussimiuc spune:
Mirinda,mare dreptate ai tu in ceea ce spui,dar cum mama ei de treaba sa nu dai importanta banului cand peste tot pe unde te invarti iti trebe bani si toate-s pazite...
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
ralnied1 spune:
Adriana, de ce ne chinui??????? Da' eu sunt sadica si tot ma uit Ca arata super!!!
Mama a fost operata... (stiu ca risc sa deranjez pe unele persoane ca revin la acest subiect, dar nu ma pot lasa)... I-au taiat toata laba piciorului stang... ... E ingrozitor, dar speram ca macar de acum inainte va fi bine... Va multumesc tuturor care imi sunteti alaturi zi de zi...
Sa aveti o noapte linistita!
PS--Maine ma duc iar sa probez rochita...!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Elena I. spune:
Salut, Iasule, mindra cetate!
am o rugaminte la voi! am o eleva care trece in clasa a 12-a si si-ar dori un job peste vara. si vara trecuta a stat cu un copilas. daca aveti nevoie de cineva care sa aiba grija de copil cit timp mrgeti voi in oras sau sa va faceti treburile, ginditi-va la solutia asta. fata e in regula, buna eleva, responsabila, cuminte.
toate cele bune,
Elena.
adi69 spune:
quote:
Originally posted by nushulica
adriana m-ai omorat cu spuma de capsunisi doar mi-am facut si eu duminica
azi am vomitat toata ziua si la serviciu si acasa
Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)
Nusha,da ce-ai patit?Parca pana acum nu ti-a fost rau,nu?
Adriana
papa-bun
adi69 spune:
quote:
Originally posted by GabrielaG
Adi, ce bine arata, yami, yami...
Maine o sa vedeti pe site niste costume noi: lup, ciuperca, furnica, licurici, veverita...etc
Noapte buna,
Gabriela si baietii
Vreau si eu sa vad costumul ciuperca..si ce pret are,catalina la serbare are o poezie despre o ciupercuta..si parca mai era si o fetita furnicuta..
Adriana
papa-bun
adi69 spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
Adriana, de ce ne chinui??????? Da' eu sunt sadica si tot ma uit Ca arata super!!!
Mama a fost operata... (stiu ca risc sa deranjez pe unele persoane ca revin la acest subiect, dar nu ma pot lasa)... I-au taiat toata laba piciorului stang... ... E ingrozitor, dar speram ca macar de acum inainte va fi bine... Va multumesc tuturor care imi sunteti alaturi zi de zi...
Sa aveti o noapte linistita!
PS--Maine ma duc iar sa probez rochita...!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Multa sanatate mamei tale,tinem pumnii sa fie bine de acum incolo!
Sa ne spui cum iti vine rochita...
Adriana
papa-bun
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
Raluca,sanatate multa mamei tale.Sa dea Dumnezeu sa fie bine de acum inainte!
Adi,multumesc inca o data!
Va pup pe toate!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
prettysunshine spune:
Imi cer scuze,eu apuc sa scriu aici doar cand am o problema,desi va citesc de cate ori pot (acum din pacate sunt cu 3 pagini in urma,dar recuperez eu).Am o rugaminte la GabrielaG,parca tu aveai costume pentru copilasi.Abia azi am aflat ca baietelul meu trebuie sa poarte la serbarea de pe 15 iunie un costum de mugure.Ma indoiesc ca ai asa ceva,dar poate imi dai o idee,e o sceneta cu primavara si el trebuie sa fie mugurele de floare sau frunza.El are 9 ani,nici nu stiu daca ai costume pentru copii atat de mari,dar am zis sa incerc totusi.Nici nu stiu daca se poate realiza un astfel de costum si oricum,cine mi-l face intr-o saptamana?
-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.