Iasule, mandra cetate (35)
Raspunsuri - Pagina 4
mirinda2000 spune:
SPUNETI-MI VA ROG OARE NU CADEM PREA DES IN PACATUL DE a da banilor o importanta cu mult mai mare decat au ????
hai sa ne amintim ca putem face multe lucruri si fara bani:
putem sa ne plimbam
sa revedem priprieteni dragi
sa discutam sa ne deschidem sufletul
sa ne intalnim cu persoanele care inca mai sunt
sa ne bucuram de vremea superba
ca ii avem pe cei dragi langa noi
ca suntem sanatosi (cat se poate)
ca putem admira ce ne place
cum era in studentie cand cu bani f putini ne simteam si ne distram bine ?
au va trimit un buchet mare de trandafiri si bujori ( ca asta am vazut in piata ) si sa fiti sanatoase si mai vesele
Danna_36 spune:
Vreau si eu la targ, dar nu stiu cand as putea ajunge...Ruxi face febra de ieri, nu vad nici un semn de raceala, doar o maseluta care sparge gingia de sus...dar mi-am amintit ca una dintre fetitele prezente la ziua Magdei a facut intre timp varicela (varsat de vant)...e posibil sa fi luat si Ruxi...astept 3 zile sa vad daca apar basicutele...
Andreea, eu nu am mai auzit de boala de care povestesti tu...se face si febra de la ea?
Raluca, multa sanatate mamei!
Oana, te-am asteptat si ieri si azi...pe mess nu pot intra, nu merge de ieri, dac vrei sa imi spui ceva incearca pe PM...
Primavara 2006
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!
GabrielaG spune:
Eu am fost la Targ azi la Polivalenta. E si la Palat, ca nu stiu. Cam aglomerat..parerea mea, dar multa marfa si preturi bune.
Mirinda ai mare dreptate...eu azi dupa ce am iesit cred ca de la targ am traversat parcul din zona si am savurat parfumul de la niste floricele de prin zona.
Pupici la toata lumea,
Gabriela si baietii
Intreba cineva daca e vreo florarie care livreaza acasa...da cea din Mall, daca vrei te ajut, stiu ca eu am mai apelat la ei.
adi69 spune:
Am scris o gramada ..si cand am dat 'trimite" mi-a cazut si netu...asa ca-s suparata si spun numai:
Aalina,floraria din Complexul Comercial Galata,face livrari la domiciliu.Nr de tel 0723 718039-d-na Simona.
Adriana
papa-bun
adda spune:
Raluca, Doamne ajuta!
Adriana, ce sunt chestiile alea mici si verzi presarate deasupra spumei de capsuni? Patrunjel?
Glumesc, nu m-am putut abtine .. pentru ca esti rautacioasa si ne faci pofta
Ma duc sa-mi fac un milkshake. De capsuni!
adda spune:
Adriana, am glumit. Mi-am dat seama ca era menta (ce altceva putea fi?!)
Imi cer scuze daca te-am suparat. Nu mai fac glume de astea, promit!
nushulica spune:
adriana m-ai omorat cu spuma de capsunisi doar mi-am facut si eu duminica
azi am vomitat toata ziua si la serviciu si acasa
Nushulica 5+ si finutza Ingrid(11.12.2005)
GabrielaG spune:
Adi, ce bine arata, yami, yami...
Maine o sa vedeti pe site niste costume noi: lup, ciuperca, furnica, licurici, veverita...etc
Noapte buna,
Gabriela si baietii
mariussimiuc spune:
Adi,super arata spuma de capsuni.Asa e si la gust?Da reteta nu ne-o dai?
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!