Iasule, mandra cetate (35)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

La multi ani Andreea (Amironeanu)!

La multi ani Ingrid!

Ralnied, imi pare rau pentru mama ta. Sanatate multa!

L_Carmen, sanatate maxima!

Am pus cateva poze cu burtica si cu Ius.

Carmen(25+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Buna dimineata!

Ralu si eu stiu ca am zis s-o aduci la Iasi pe mama, dar asta fara nici o rautate, plizzzz crede-ma...eram doar ingrijorata...
-ici

Fetele eu sunt fff trista ptr ca de ieri sufletelu meu de catel pe care-l aveam de 13 ani a plecat in raiul cateilor....si o iubeam mult de tot si ...nu mai e sufletelu meu drag....offffffffffff, e tare greu, si nu cred ca-mi mai va trebui vreun animalut vreodata....

aime

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by aime

Buna dimineata!

Ralu si eu stiu ca am zis s-o aduci la Iasi pe mama, dar asta fara nici o rautate, plizzzz crede-ma...eram doar ingrijorata...
-ici

Fetele eu sunt fff trista ptr ca de ieri sufletelu meu de catel pe care-l aveam de 13 ani a plecat in raiul cateilor....si o iubeam mult de tot si ...nu mai e sufletelu meu drag....offffffffffff, e tare greu, si nu cred ca-mi mai va trebui vreun animalut vreodata....

aime

Stai linistita, stiu ca nu ai spus cu nici o rautate. Nici pe tine nu sunt supy!!! Vladut ce mai face????????
Intai socrul tau, acum catelul... vad ca si tu esti intr-o perioada tare nasoala...:(

La multi ani pentru: lacri (15 iunie, mexxa (18 iunie) si Rares--Stefan (20 iunie) al Cristinei! Este posibil ca eu sa nu prea mai reusesc sa intru asa des zilele astea pe aici, sau sa uit (la cate am pe cap!!!), asa ca imi fac acum datoria fata de viitorii sarbatoriti... Sper sa nu fi sarit, in viteza mea, pe cineva!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

cu intirziere vreau sa urez si io, la multi ani, andrea si ingrid!
carmen vazut pozele, si iustin si tu v-ati facut mai maricei, sarcina usoara si bebe sanatos. apropos, ce este, fata sau baiet? iustin cum mai e cu problema aceea? poate ai scris da` io citesc pe sarite dupa cum am timp...
raluca, nu m-am mai intersectat cu adusca de multisor, ultima data era pe ciat da` vezi pe la subiectul cu scandinavii ca pe-acolo mai posteaza cind intra. ma gindesc ca-i ocupata cu buticu`. cind vii in ro? sau esti?
edit, ca-s uituca
adi, am facut crema de zahar ars duminica, o bunatate! vineri fac tortu`, deh, tot imi fac curaj ca mi se pare o reteta pentru avansati nu incepatori ca mine ai iesit cu masina? cum e? ca io-st tot in faza aia in care-mi creste adrenalina la volan da` ce-i mai important, ador sa conduc singura in masina fara barbat care ma toaca sistematic la volan

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Salutare mai fetelor. Da' ce cautati pe pagina 3 ?!
Ca de obicei, eu marea intirziata:
LA MULTI MULTI SI FRUMOSI ANI ANDREEA SI INGRID.

Pe capul meu a fost stres mare ca Matei abia azi si-a mai revenit cu burtica, nu a mai facut kk de ieri, si voiam sa ma duc sa-i fac o coprocultura, ca we asta si-a facut de cap, si uite ca n-am cu ce. A slabit saracutul, numai cu mincare de regim, apa si prafuri. Da' lasa ca trece ...

In alta ordine de idei, cit dureaza dom'le campionatul asta e fotbal ca eu nu mai suport! Sotul meu nu e mare microbist da' tot uita sa schimbe programul cind da de vreun meci. Nu ca ar fi ceva interesant la tv de vazut, dar totusi ... mai bine un Animal Planet pentru Matei

Nicoleta si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Pana pe 9 iulie!!!!!!!!!!!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Carmenp, si ce maricei ne-am facut!
Bebe2 e tot baietel. N-am gasit un nume potrivit pentru el. Inca...
Iustin e bine, trebuie sa facem o biopsie sa vedem daca a fost cu adevarat celiachie. In rest, toate bune si frumoase.
Pupici copilasilor tai!

Carmen(25+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

quote:
Originally posted by GabrielaG

Adi, cum se fac fursecurile tabla de sah? Ca arata suuper!
Multumesc de idei, o sa incerc maine dimineata la Mall.
Pupici,
Gabriela si baietii

Gabriela,ce-ai luat cadou?
La fursecuri ai reteta la bucatarie,la dulciurile Nataliei.Am mai pus o poza cu toate fursecurile pe un platou.

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by l_carmen2003

Am sot racit, copil racit, eu am o banita pe umeri, ce mai!!? Este super. Am intrat pe net sa verific un prospect medical si am naufragiat si aici... Aiurea e ca mama pleaca acusi cu ceva treburi si parca vad ca trebie sa apelez iar la 'cineva' sa stea cu puiul meu... Si saptamana trecuta i-a dat chips-uri si salam de Sibiu - citez"daca asa a vrut, i-am dat!!!"- de imi venea sa o bat...
Cred ca iti facem o vizita cat de curand Dana, cum se face bine pustiul... Pa.

Carmen,eu am avut o bona care i-a dat copilului "sa guste putin sa nu-i fie pofta" ness asa ca tu cu salamul de sibiu stai bine...
Pupici la copilul cu nas de "fondant"!

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by aime

Buna dimineata!

-ici

aime

Imi pare rau,Aime.Asta este unul din motivele pentru care nu-mi iau eu catel...

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput