Iasule, mandra cetate (35)
Raspunsuri - Pagina 15
kriss79 spune:
LA MULTI ANI!!!!!!!!ANDREEA(MEXXA)
SA FII FERICITA SI SANATOASA SI TU SI BEBELE !! ITI DORESC TOT BINELE DIN LUME! TE PUP!
POZE
Cristina S.
mariussimiuc spune:
LA MULTI ANI,Andreea!
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
mariussimiuc spune:
Fetelor,eu ma bucuram nitel ca Robert si-a mai revenit cu burtica,dar se pare ca m-am inselat. Am sunat pediatra sa o intreb ce sa-i mai dau si nu mi-a raspuns la telefon. sambata si duminica ea nu are pacienti.Pediatrii vostri sunt la fel? Mie una,nu mi se pare normal.Pai daca mi se intampla ceva cu copilul,care nu necesita Spitalul de Urgente sau nu vreau sa ajung acolo?Maine dimineata ma prezint la ea la cabinet si....am sa gasesc eu alt pediatru,poate.
Maine vreau sa-i fac si niste analize.Oare imi primeste kk la laborator daca e moale sau tre sa astept sa-si revina?Stiti un laborator bun?Pana acum,ce analize am facut,le-am facut in Podu Ros,la Medical Test,parca ii spune.
Ce ma ingrijoreaza e ca face verde.O fi oare de la ceaiul de menta?
Doamne,ce multe intrebari am mai pus...Of,of...
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
kisstherain999 spune:
Buna dimineata fetelor!!!!
Am o rugaminte la voi, stie cineva de unde pot cumpara bratari de identificare, din alea care se pun la mame si bebelusi in maternitate?
Andreea
Raluca Casa de piatra !!!
Va doresc o saptamana usoara si fara ploaie.
kiss
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
carmenp spune:
noua ne-au pus in spital si nu tin minte sa mi le fi imputat
quote:
Originally posted by kisstherain999
Buna dimineata fetelor!!!!
Am o rugaminte la voi, stie cineva de unde pot cumpara bratari de identificare, din alea care se pun la mame si bebelusi in maternitate?
Andreea
Raluca Casa de piatra !!!
Va doresc o saptamana usoara si fara ploaie.
kiss
Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
carmenp spune:
la multi ani, andreea!
casa de piatra si felicitari proaspetilor insuratei!
Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3
prettysunshine spune:
Buna dimineata!A fost asa o nebunie in ultimele zile ca n-am mai reusit deloc sa intru pe net.
Raluca, casa de piatra si asteptam poze de la nunta,sunt convinsa ca a fost foarte frumos.
Mexxa,iti urez la multi ani, desi cu intarziere.
Gabriela,multumesc pentru felicitari,dupa-amiaza iti trimit o poza cu mugurasul din cele facute acasa,cele de la serbare sunt pierdute,din pacate.Iti trimit folosind optiunea de mail de la profilul tau sau imi dai alta adresa?
-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.
belnicol spune:
LA MUTI ANI, ANDREEA!
Mai fetelor, ce va fac puiutii ? Sper ca sint mai bine. Mi se stringe inima cind aud de vomici, kk moale, verde, rosu in git, febra si ... of, of ca tare-s mititei puii mici.
Miha, dupa parerea mea poti sa duci kk oricum, exact asa cum e, mai ales cind e moale poate sa depisteze chiar ce nu e in regula. Eu i-am facut analize lui Matei la Lumisan, un laborator de linga vechiul cuptor din Podu Ros. Au fost gratuite, cea mai mare parte din ele. Poate or sa-ti mai dea fetele si alte sugestii de laboratoare.
carmen2003, eu sint stresata de pe acum, la 1,7 ani ai lui Matei ca nu face la olita. Daca il pun, se abtine si face la 2 minute dupa ce i-am pus pampersul la loc. Si doar stie foarte bine pentru ce e olita aia!
Noi am fost ieri la iarba verde, of, ca tare bine a mai fost. Matei nu a mincat mai nimic toata ziua, nu a dormit deloc, a alergat toata ziua si eu dupa el (cind nu alergam dupa minge! )cu bucatica de ficatel in mina. Dar macar a luat o gura de aer proaspat. Mofturile oricum le-ar fi facut si acasa, asa ca am incercat sa nu-l stresez, si nici eu sa nu ma oftic prea tare. Apoi mi-a adormit in masina la intoarcere, pe la 19.30, si nici nu s-a mai trezit, nici nu am putut sa-i fac baita. A ras prin somn 2 bibe de laptic si naaani pina dimineata. Iar eu acum ma tin cu miinile de diverse grupe de muschi, ca deh, nu am mai fugarit de mult o minge.
So, noi am avut ieri o zi minunata, sper ca si voi. Si mai sper ca saptamina care incepe azi sa fie pentru noi toti una buna si frumoasa.
Spor la treburi. V-am pupat.
Nicoleta si Matei
GabrielaG spune:
Buna dimineata si de la mine! Si sanatae multa puiutilor bolnaviori...
Kiss, am intrebat la farmacie si nu au bratara de identificare...a spus dl de acolo ca n-a vazut niciodata asa ceva pe oferta.
Rosa, ti-am trimis adresa pe PM.
Si noi ieri am fost in Parcul Expozitiei, era plin de puisori si parinti, a fost frumos pentru copii, doar ca ne-au piscat tantarii cam rau.
O saptamana frumoasa,
Gabriela si baietii
kisstherain999 spune:
Imi trebuie bratari pentru intrare la un "eveniment". Cred ca as putea gasi la un distribuitor de produse medicale pt spitale, dar nu stiu nici unul in Iasi. Stiti voi cumva?
kiss