Iasule, mandra cetate (35)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

La multi ani Andreea! Multa sanatate si fericire,si un bebe sanatos!

Carmen,felicitari pentru Alex si la mai multe carti"citite" pe WC,si Catalina mai "rasfoieste" ziare si reviste cand sta pe tron..si la fel de mult m-am distrat si eu cand am vazut-o prima data...bineinteles ca i-am facut si poze.
Bine ca n-a fost viroza ca e urata rau viroza asta..eu una m-am saturat de stat in casa.Maine mergem la doctor sa incepem injectiile,azi terminam cu pastilutele,nu mai are infectie pe amigdale,am bandijonat cu albastru in fiecare dimineata,dar tot mai face putina temperatura..Poate de maine ne da liber macar la plimbari..
Cum merge cu mutatul?

Miha,nu conteaza cum e kk,trebuie sa-i duci proba sa vezi ce are..cat despre dr,ar trebui macar sa raspunda la telefon,nu mai zic de faptul ca ar trebui sa faca vizite la domiciliu,de cate ori e nevoie...

Uitandu-ma pe listuta ,am vazut ca am sarit-o pe Lacri...sorry
La multi ani Lacramioara! Ce mai face Fabian?

Si bineinteles...La multi ani Rares Stefan! sa cresti mare si frumos ,sanatos si destept..sa-ti traiasca flacaii Cristina!Sa ne spui si noua ce a luat de pe tavita..

Nicoleta,ieri abia a prins gustul...de acum o sa tot vrea la fuga dupa minge,eu zic sa te pregatesti serios.. sa fii in forma ..

Ingrid,noua nu ne arati mugurasul?

Loredana,nu stiu sa se gaseasca de cumparat bratari de alea..dar n-ar strica sa intrebi o farmacista.

Gabriela(acvi)din pacate n-am mai condus de duminica,nu stiu daca v-am spus,sotul a pocnit oglinda cand a scos masina din garaj(nu m-a lasat pe mine sa nu o lovesc..he he )si a trebuit sa umble cu ea..pe la asigurari,politie,a fost si plecat la Bucuresti (si la drum lung se duce cu ea)asa ca..astept cuminte sa-mi spuna ca e disponibil sa se mai enerveze putin cu mine la volan.

Va pup!

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Raluca,te asteptam sa ne povestesti cum a fost si sa ne pui poze..

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

213.000 maternitatea cuza voda, interior 139 asistenta sef Dragan ea iti poate spune furnizorul

quote:
Originally posted by kisstherain999

Imi trebuie bratari pentru intrare la un "eveniment". Cred ca as putea gasi la un distribuitor de produse medicale pt spitale, dar nu stiu nici unul in Iasi. Stiti voi cumva?

kiss

Anumita muzica se asculta cu vantul in fata! si degeaba lasi in jos geamul de la masina ...

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

GabrielaG, si noi am fost ieri in Parcul Expozitiei. De pe la 19-20.30.
Am facut si cateva poze

Carmen(26+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Mai, pare minunat tare Parcul Expozitiei asta. Numai eu nu reusesc sa-l duc pe Matei. Poate m-oi invrednici intr-o dimineata ca tare-s curioasa.
palmyrah, La multi ani lui Rares! Iaca a trecut si un anisor. La mai multi frumosi, voiosi si sanatosi.
V-am pupat.

Nicoleta si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns prettysunshine spune:

quote:
Originally posted by adi69
Ingrid,noua nu ne arati mugurasul?

Va pup!

Adriana
papa-bun

Bineinteles ca vi-l arat si voua,numai sa-mi spuneti cum fac legatura, sa dati click pe cuvant si sa vedeti pozele,ca eu nu stiu.

-------------------------------------------------------------------------------------One Stone is Enough to Break a Glass. One Sentence is Enough to Break a Heart.One Second is Enough to Fall in Love and One Misunderstanding is Sufficient to Break Friendship.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Carmen, mamica de Iustin, sa stii ca am remarcat aseara furumusetea de copil cu ochi albastri. Si noi tot mai tarziu am fost.
La multi ani Andreea!!!

Pentru Carmen sau herra, Mateiul meu e nascut pe 4 iulie de ziua Americii, poate rectificati. Multumesc,
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amironeanu spune:

Salut!

Nu am apucat sa citesc decat ultima pagina, am vazut sa mai multe mamici si mai multi pitici au sarbatorit in acest week-end, le urez si eu LA MULTI ANI! si, bineinteles, CASA DE PIATRA Ralucai!

Si noi am fost aseara in Parcul Expozitiei, tot de la 7:30 la 8:30, ne-am dat pe topogan, pe toate trei - cel din noul parc si cele 2 din parcul vechi. Domnisoara mea este fan topogan si se distreaza de minune acolo. Este foarte fain parcul, pacat ca este atat de aglomerat.

Pupici,
Andrea si Stefania (13.08.2004)
Stefi mica-mica si Stefi - mica
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=44241" target="_blank"> O poveste despre o raza de soare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mia. spune:

Caut o fosta colega , care se numeste LOREDANA TODERICA[size=4]!

www.lucavasile.go.ro" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mephala30 spune:

Amironeanu, pai eu te stiu din vedere. Acu ma uitam pe poze si am realizat acest lucru...
Cred ca si tu ne stii...
Nu stati prin Tatarasi, ca v-am vazut si in parculetul din zona.

GabrielaG, baga niste poze sa va cunosc si eu.

Carmen(26+) siIustin (5.06.2004)
Album Iustin

Mergi la inceput