Iasule, mandra cetate (35)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns belnicol spune:

Raluca, iti dorim tot binele din lume. Sa ai o nunta ca-n povesti si o viata fericita si implinita alaturi de cel drag. Multa sanatate maicutei tale si insanatosire grabnica. Cu siguranta ca o vei simti cu sufletul alaturi de tine in ziua aceasta frumoasa.

Nu stiu Carmen dar eu sigur m-am inspirat din lista de bucate a Adrianei. Il iau pe Matei de minecuta si trag o fuga in piata poate gasesc pastai. Si capsuni ... yami. Nu am mai facut niciodata supa crema dar parca m-ar tenta si pe mine. Am gasit pe internet reteta cu ciuperci. Tre sa fie tare bune. Dupa cum v-ati dat seama azi am program de bucatarie. Of of ...
V-am pupat. Un we placut, cel putin asa se anunta dimineata asta.

Nicoleta si Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Raluca, sa ai o zi frumoasa, o casnicie implinita si sa fiti sanatosi. Sanatate multa mamei si fii sigura ca va fi langa tine, chiar daca numai cu gandul.

si

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Raluca ,casa de piatra si fericire multa alaturi de cel iubit!
Planuisem sa te vizitez la biserica,dar nu o pot scoate pe Catalina din casa...inca.
Petrecere frumoasa!

Gabriela si Belnicol ,ma bucur ca am putut fi de folos..

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Raluca, casa de piatra si sa fii fericita si iubita! Se vede ca cineva acolo sus te iubeste pentru ca ai o vreme superba la nunta. Multa sanatate mamei tale si nu uita ca suntem alaturi de tine
Ingrid,felicitari pentru coronita! Te rog trimite-mi si mie o poza cu "mugurasul" sa-l pun pe site...daca nu te deranjeaza, bineinteles. Am inteles ca a fost frumos la serbare, doar ca ai ramas fara ce ai inregistrat acolo.
Eu ma pregatesc cu papa bun, ca vine sotul dupa amiaza. O pizza, o supa crema si o placinta insiropata deocmadata. Nu am gasit carne de vita ieri...
Adi, sanatate Catalinei.
Pupici la toata lumea si un WK-end placut,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!

Am revenit si eu dupa o lupta crancena cu diareea si varsaturile lui Robert.Am avut 2 zile de cosmar.A facut o indigestie,sau dumnezeu stie ce-o fi fost,de la o piersica,cred.In prima zi a varsat incontinuu,chiar si ceaiul pe care l-a baut,n-a mancat nimic,iar scaunele au fost multe si fffff urat mirositoare.Cand il schimbam de scutec,efectiv mi se facea rau,atat de urat mirosea.Si nu sunt sensibiloasa de fel!
Acum si-a revenit.Azi n-a facut deloc kk.Am trecut in extrema cealalta.

Raluca,iti doresc casa de piatra si multe,multe bucurii si realizari!

Va pup

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna_36 spune:

raluca si din partea noastra "casa de piatra", nunta ca in povesti si o viata asa cum iti doresti, alaturi de toti ai tai cei dragi...

Nora, multumim de sfaturi, inca nu i-am dat de cap, acum scriu de pe un alt PC...

carmen, abia acum am ajuns si eu la un calculator si am vazut ca ti-ai propus sa treci pe la mine vinerea trecuta...imi cer scuze daca cumva ai fost si nu m-ai gasit. Eu vineri am fost la firma doar vreo 2-3 ore dimineata, dupa care am plecat din Iasi. Daca vrei sa vii luni dimineata la sediu, o anunt pe asociata mea, sa fie acolo, daca vii mai spre seara cred ca ajung si eu(incerc sa te prind la tel, am sunat si mai devreme, dar las pe mai tarziu, ca e ora de nani acum)...

Noi suntem in Gura Humorului, la finutul meu, care implineste 8 anisori si avem de sarbatorit Avem noroc de vreme buna, copiii (2 ai mei si 2 "bastinasi") se simt minunat, desi de la Iasi am plecat cu gat rosu si garnitura de ospen(Magda) si cu o julitura urata pe fata(tampla + obraz - Ruxi)...

Suntem si noi premianti, tot diploma de onoare (felicitari Otto), echivalentul premiului I. Joi am avut serbarea, care ar fi fost frumoasa daca nu ar fi fost atat de lunga si obositoare, atat pt noi cat mai ales pt copii, care abia se mai tineau pe picioare din cauza caldurii ce se acumulase in clasa...o fetita a vomat si mai-mai sa isi piarda cunostinta...in final s-au servit prajituri si suc, intentia a fost de a se da o mica petrecere, dar ne-am rasfirat rapid cu totii, ca erau prea sleiti copiii...

Aseara ne-au scos finii la aer...si inca ce aer...pe cuvantul meu, o nebunie, as fi luat la pachet daca as fi putut, atat era de proaspat si de aromat...Am fost undeva in imprejurimi, la un restaurant de 4 stele, langa Frasin...se ajunge pe un drum ce iese din oras si din sosea...natura e intacta si perfecta...pensiunea e pe malul raului, sub munte, langa o mica cascada...e demential...pe cat de salbatec e exteriorul, pe atat de luxos e interiorul, ambele superbe...

Luni ne intoarcem acasa, pana atunci mai avem "treaba"...plimbarele, gratarele, paharele...da' meritam ca am fost cuminti...

Primavara 2006

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=71116#1518073" target="_blank">Catia si Sabina au nevoie de noi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

Dana, pai sarbatorire frumoasa si odihna placuta...ti-am lasat un mesaj pe mess (cu privire la sotul tau), nu stiam de ce nu apari, cand eram si eu disponibila

Carmen si Miha, sanatate multa la puiuti...of, imi aduc aminte de enterocolita de anul trecut exact pe vremea asta, ii termina saracii copiluti.
Si felicitari la toti premiantii !!!!!

Vladut a fost azi cu tati in Copou la topogane...venit ca un purcelus...mami stat acasa si facut baie cu spuma si alte chestii de dama ....wow...de cand n-am mai avut o jumate de dupa masa ptr mine

Va pupam

aime si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nora__ spune:

Carmen....daca nu face diaree,inseamna ca e posibil sa faca angina pultacee,deci puroi in gat.Exact asa a debutat la Rares si tot indigestie am zis ca are.A vomat 2 zile.Dimineata avea usor rosu in gat si seara a facut 40 grade si avea puroi pe amigdale.Cica circula o viroza cumplit de urata,cu infectie ,febra,afte pe amigdale si in guritza uneori si complicatii pulmonare.Deci urmariti gatul.Debuteaza cu voma si se crede ca e ingigestie,dar e angina.

Raluca...Casa de piatra!...sa fii fericita,implinita,linistita si mereu inconjurata de cei dragi!Sanatate multa mamei tale.
Eu chiar vroiam sa vin la biserica,luasem si florile de dimineata...dar Rares mi-a stricat planurile...si n-am putut ajunge.Tare as fi vrut sa te vad mireasa,live.

Danna...distractie placuta!

aime,darling,ce mai faci ?Ce-ti face frumusetea?

Fetele...va pup si sa aveti un we fain!

Nora

Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati

-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns acvi spune:

Neata !!!!Cafeaua acum am facut-o asa ca poftiti cu cescutele!!Azi am facut portie dubla sa puteti servi si jumatatile voastre.
Raluca,Casa de Piatra!!Sa fii fericita, iubita si implinita!!!!Asteptam povestea nuntii pe cel putin 2 pagini!!!
Carmen,multa sanatate lui Alex si sper ca macar sfirsitul de w-e sa fie mai linistit!!!
Adi,cum mai merge cu sofatul??Am citit ca esti deja curajoasa ,ai citiva km la activ!!Eu acusica ar tb sa renunt la lamiite ..dar de condus ..cam putin..desi de multe ori cind stau in statia de maxi in soare ma uit cu nervi la masina care se prafuieste in parcare..dar imi trece..si astept in continuare maxi.
SI eu am o pb cu mincarea nu stiu ce sa mai fac sa mai schimb meniul..ieri mi s-a pus pata si am facut sarmalute in foi de vita ,iar pt zilele urmatoare am in plan pastai cu smintinica(mnea,mnea!!).
Carmenp,un Campari nu refuz niciodata!!Deci daca va grabiti cu cuconiada,hop si eu...daca nu, fug din maternitate juma de ora!!!Ce nu face omu' pt un pahar de Campari.
Un w-e placut tuturor!!
Gabi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

O puneti de-o cuconiada?

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput