Iasule, mandra cetate (35)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns carmenp spune:

gabi, felicitari! ufff, la anu intru si io in focuri, atunci sa ma videti
campariada?! iessss!

Carmen,Ilinca&Ionut
tzucurei de tzucurei 1, 2, 3

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Mai fetelor, sunt ingrijorata, ma doare capul de cateva zile. Cred ca trebuie sa ma dreg cu Campari...desi nu pot spune ca mi-a placut asa mult. Acum cu beutura ne-am inteles, dar unde mergem, in ce locatie? Ca acolo la Pub e cu intrare ...stiti cave mai nou, cochet si de d-ne bine asa noi?
Pupici si o zi frumoasa,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Carmen, felicitari pentru hotarare...sa dea Domnul sa nu aveti probleme pe viitor..e frumos la casa, curte, of, ce mult imi doresc si eu. Otto chiar mi-a spus ca ar vrea si el sa stea la casa. Dar lasa ca o sa mearga afacerea si o sa ne luam si noi in urmatorii ani. Trebuie musai.
Sa inteleg ca gradinita Bethay apartin de cei cu colegiul Richard Wrumbrand?
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

bey, voi ce mai faceti de mincare? ca-s in pana de idei...

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

carmen, cite camere aveti si in ce zona exact?

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Chiar, Carmen, cate camere si cu cat il dati? Intreb pt ca am o fetita aici la mine, draguta si bagata in priza, care ar vrea sa isi cumpere apt...e castorita si ea si sotul muncesc si sunt si studenti. Ii admir sincer.
Pupici,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

cind fixati un pret spune-mi si mie, te rog

quote:
Originally posted by l_carmen2003

4 camere, 1/4, Bd. N. Iorga, mai bine zis in spatele salii de sport a Liceului Cantemir, la X-uri. Nu stiu cat face vine luni un expertizor.

"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire

Carmen,Ilinca&Ionut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adi69 spune:

Am auzit de colegiul Wrumbrand ca ar fi deosebit ,de la o cunostinta care are fetita acolo,dar nu mi-am miscat fundul inca sa ma duc sa-l vizitez...

Nora,si Catalina sta in casa de patru zile,tot din cauza de amigdalita purulenta..ii dau antibiotic 7 zile apoi o asteapta o serie de 7 injectii cu moldamin..saraca de ea.
luni la pranz,dupa serbare ,a inceput sa faca febra mare,39,6,si cum nu-i trecea deloc,marti am dus-o la medic,care mi-a dat imediat sumamed..si restul.Temperatura i-a trecut imediat ce i-am dat antibiotic,dar aseara a inceput sa faca din nou..si chiar ma ingrijoreaza, are niste amigdale umflate..si cu puncte mari albe..,nu mananca mai nimic.Abia reusisem sa mai pun un kilogram pe ea ca intepenise la 17 kg .
Deseara am sa incerc sa-i fac un bandijonaj cu albastru de metil,dr mi-a spus sa-i fac de cateva ori pe zi,dar cum ea varsa numai cand deschide gura mai mare sa ma uit in gatul ei,am tot amanat..va dati seama cam ce chin am ma asteapta cu ea deseara.

Carmenp,eu am facut ieri musaca cu cartofi,carne de vita si dovlecei,azi tocmai am terminat o supa-crema de pui cu multe legume.Am mai avut mazare cu carne de vita ,dovlecei pane,hamburgheri(facuti de sot),paste fainoase tuburi cu sos de rosii si cascaval,pulpe de pui la cuptor cu legume..salate de rosii-castraveti-ardei-branza si as face niste sarmalute,ca n-am facut de mult tare.Cu mamaliguta si smantana.Am vazut si pastai in piata,si am programat pe saptamana viitoare niste pastai cu smantana sau usturoi.
Ti-am dat vre-o idee?

Carmen felicitari,in ce zona va mutati?

Adriana
papa-bun

Mergi la inceput

Uau, ce de bunatati Adi..chiar mi-aid at idei. Ma duc acum la piata sa iau dovleci si legume sa fac o supa crema si cred ca si niste carnita de vita cu o musaca...ar fi super.
Catalina stie sa faca gargara? Ai putea incerca asa cu albastrul de metil sau altceva, ca sa nu badijonezi, ca e incomod pt ei mititeii.
Pupici si sanatate,
Gabriela si baietii
Fug caci vad ca se pregateste de ploaie si n-am umbrela.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

'Neata!
TREZIREA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Astazi va servesc cu tot ce doriti voi, pentru ca a sosit ziua cea mare! Va multumesc tuturor ca mi-ati fost alaturi, m-ati sfatuit, m-ati incurajat, m-ati ajutat!Si sa stiti ca dupa ce termin cu nunta, nu scapati de mine!...
Mami nu vine azi la nunta, este imposibil... Dar o voi avea alaturi pe scumpa de Oana. Recunosc aici ca in ultimele zile, numai sufletul nu si l-a dat pentru mine, in rest, absolut de toate a facut. MULTUMESC, OANA! Macar atat pot face pt tine...
Cartierul meu general de bataie s-a mutat la ea......
Acum fug, ca am de pus la punct detalii de ultim moment...
Va pupic si ne auzim in curand!

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput