Iasule, mandra cetate (35)
Raspunsuri - Pagina 12
copiloi spune:
quote:
Originally posted by l_carmen2003
Apropos, imi recomandati un psiholog?
"La plus belle russe de diable est celle de nous persouade qu'il n'existe pas" - Baudelaire
Cel mai bun psiholog ar putea fi duhovnicul tau!
Alina
GabrielaG spune:
Neata, Neata...cine da cafeaua azi? Ca eu n-am nici o picatura de ness la serviciu.
O zi frumoasa, abia astept serbarile,
Gabriela si baietii
mariussimiuc spune:
Buna dimineata!!
Carmen,asa cum spunea si Alina,cel mai bun psiholog poate fi duhovnicul tau.De multe ori cea mai buna prietena sau mama pot fi cei mai buni psihologi.Pentru ca ele te cunosc mai bine decat oricine(nu e o regula universal valabila ).Psihologul,la urma urmei este si el un omulet cu niste idei,bune sau mai putin bune,pe care le poti sau nu adopta.El iti da niste sfaturi,dupa tiparele profesiei sale.Daca nu le poti urma ce te faci? Parerea mea!
Va pup
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
mariussimiuc spune:
Pai vezi mai Carmen? de asta n-ai mai visat urat,ca te-ai descarcat aici la prietenele virtuale.
Unde este Gradinita Bretany?Ce conditii au acolo?Cat costa?Hai,da-ne mai multe detalii.
Miha si Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
aime spune:
fetele!
Carmen, e f frumos ce spui tu....unde e gradi asta? Cea de la CUG? Noi mai avem, ca suntem mici, dar e bine de bagat la cap. Cat priveste cealalata gradi, parerea mea este sa anunti, doar atat, fara alte explicatii.
Fetele, vb mai demult pe tema bazinurilor safe ptr pitici...si chiar cineva din voi (Darria, daca nu ma insel?) zicea ceva de un bazin pe Lascar Catargi? Am auzit si de piscina Moldova, dar eu vreau undeva unde sa fie doar cu copii mici, sa nu fie periculos, copii mai maricei is mai sturlubateci si nu stiu cum ar fi. Mai stiti ceva nou? Sau vechi ?
aime si Vladimir
adi69 spune:
Carmen felicitari!Eu spun sa suni dincolo si sa anunti ca renunti la loc.
Unde e gradinita Bethany ? Stii cumva daca au si scoala?
Despre piscina de la Moldova...m-am intalnit ieri cu un domn care lucreaza acolo,si mi-a spus ca nu se mai renoveaza anul acesta.Au schimbat doar clorul cu sarea,ceea ce-i mai bine pt piele si ochi..dar..nu o renoveaza.
Adriana
papa-bun
Nora__ spune:
Saliu fetele!
Iaca si eu ca fulgerul pe aici.Luata cu nunti,alergatura prin oras si mai nou,boala lui Rares,numai v-am citit.De 2 zile Rares varsa si am crezut ca e indigestie.Ieri,la doctor avea doar fff usor rosu in gat,dar m-a zis doctorita ca circula o viroza urata de tot,cu puroi in gat,afte pe amigdale,complicatii pulmonare,herpes...Si aseara mi-a facut 40 grade.Azi,iar la doctor:puroi in gat.De 2 nopti stau cu el in brate,deci sunt flenduri.Aveti,deci,grija cu colectivitatile si cu cine intra copiii in contact.
Fetele...pe cand o coconada?(se vede ca nu mai gandesc...copilul bolnav si io cu gandul la petreceri...dar citind la alt topic de intalniri,mi s-a facut dor sa ne vedem)
Faza dragutza:la Teo,azi,apare Daniela Gyorfi,desigur cu sanii pe jumate scosi din bluza.Rares,vazand-o,intinde manutza si incepe sa strige:biiiiii biiiiii ....vroia sa apese pe 'butonase'....(inca nu i-am explicat cum e cu silicoanele)
Concluzia:doar pe cei mititei ii mai poate pacali ca sunt naturali
Deci...sanatate la toata lumea si numai bine!Fug la puradel!
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!
GabrielaG spune:
Buna fetelor,
Sunt o mamica fericita cu doi absolventi. Chiar am avut emotii azi la Octavian, la inmanarea premiilor, a luat diploma de onoare, pt ca a aveut medii numai de FB. Sunt fericita asa pentru sufletul meu, a fost anul greut, Otto mai greu cu adaptarea...dar bine ca a trecut.
Carmen iti inteleg reactia de mamica cu va merge la prima sedinta cu parintii.
In rest alergatura si iar alergatura, asta e pe ultima suta de metri...mai nasol e ca de vreo 3 zzile ma doare capul dimineata si seara pe la 5.
Mai povesti maine, fug caci sunt rupta.
Norraaa, chiar ma gandeam la tine. Vreau un Camparie..si pasarica si raluca parca ar vrea si ele...ehei, ce ziceti?
Dar sapt viitoare sa-mi revin...
Si sanatate la pitici.
Pupici,
Gabriela si baietii
Nora__ spune:
Gabriela....felicitari! si la cat mai multe diplome!
Pai sa organizam o campariada ,dar tot pe saptamana viitoare,sa ies si eu din boli si probleme.Desigur,actiunea se va petrece seara si fara copilasi...e strict pentru delectarea si relaxarea cucoanelor.
Danna...deci ori e placa video,ori monitorul.Si ca sa nu umbli la placa video si sa pui alta,ca e mai complicat,schimba monitorul si vezi daca se vede la fel.Daca da,atunci e placa si...cam trebuie schimbata.
Iar daca ai schimbat rezolutia,trebuie sa umbli si la Color quality,trebuie schimbat si acolo.Poate de aia ti se vede rau.Nu stiu ce variante ai in lista la Color quality...incearca-le.Si dupa ce modifici,trebuie sa restartezi.
Nora
Comorile Norei Noi doi Costume carnaval Noutati
-------------------------
Viata nu se masoara in momentele de respiro pe care le avem,ci in momentele care iti taie rasuflarea!