Pe mine ma cheama Ana! Pe tine? Tot ANA!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 6
anabordea spune:
Draga Ana....oricare ,
io am descoperit DC in urma cu 3 ani si ceva cand am ramas gravi cu cea mare, afland de la sora mea...Mi se pare extraordinar felul in care toti membrii acestei comunitati se sprijina, se sfatuiesc si se ajuta.
Eu nu am stat in CIC deloc la nici unul dintre copii..acum sunt inapoi la serviciu de aproape o luna ...
Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album
ana_maria222 spune:
unde lucrezi???
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
ana_maria222 spune:
fetelor..m-am tampit de tot..tocmai l-am incurcat pe ilie nastase cu adrian nastase intr-un subiect la generale!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Ana-Maria21 spune:
M-am uitat la pozele cu copilasii vostri Anelor.....ce frumosi si gragalasi sunt.....
Eu am intrat pe DC anul trecut prin toamna cand am venit in Canada mi-a fost de mare ajutor deoarece nu cunosteam pe nimeni aici si eram cam singurica si de atunci intru in fiecare zi.Cred ca sunt dependenta.
light spune:
Raspuns: Pe mine nu.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
ana_maria222 spune:
quote:
Originally posted by Ana-Maria21
M-am uitat la pozele cu copilasii vostri Anelor.....ce frumosi si gragalasi sunt.....
Eu am intrat pe DC anul trecut prin toamna cand am venit in Canada mi-a fost de mare ajutor deoarece nu cunosteam pe nimeni aici si eram cam singurica si de atunci intru in fiecare zi.Cred ca sunt dependenta.
http://community.webshots.com/user/AnaMaria360
"Forgive...sounds good,forget..I'm not sure I could,
They say time heals everything...but I'm still waiting....."
hmmm hmmm ano! dependenta? stiu niste zile cand ai tras chiulu!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
ana_a spune:
quote:
Originally posted by LUCIA MIRELA
Raspuns: Pe mine nu.
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasterii
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!!
Liviu - desene si picturi noi
io...am stat vreo 3 minute si m-am uitat la postarea ta...poate si din cauza orei tarzii nu vedeam dom'le care-i faza
Da nu-i nici un bai ca nu te-o chemat nici o Ana, ca daca tot vrei sa vi la o barfa pe acilea noi te primim ca doar ce-om face...
Fetelor Anelor io-s pe fuga acu...ca imi pica ochii in tastatura de somn...da ne mai auzim si maine!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
ana_maria222 spune:
ana_a, noapte buna!!
Eu maine am examen oral..nu stiu cand vin...sa nu lasati sa bata vantu pe la subiect!!! contez pe voi, da???
P.S. si sa-mi tineti pumnii ca am nevoie!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
light spune:
Ana, sarumana, da am postat doar pentru ca am citit titlul subiectului si evident ca mi-a venit imediat in minte raspunsul respectiv, si anume ca nu ma cheama Ana. Ana Maria vad ca nu te-ai suparat, asa imi place. Bafta la examen!Va pup pe toate Anele!
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
ana_maria222 spune:
cum sa ne suparam mai Lucia?? asa stii tu Anele???
te pupam cu toatele!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!