Pe mine ma cheama Ana! Pe tine? Tot ANA!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 7
ana_maria222 spune:
Ana21
fetelor..pe unde sunteti????? dormiti???????
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
anasebe spune:
Nu dorm soro, incerc sa recuperez ce-ti mai postat voi si mamicile!
Breee, dar la examen cand te duci?
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze intalnire 7 iunie
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
craciunitza spune:
Servus,
Nu ma cheama Ana, am intrat doar sa va salut pentru ca mi-a placut mult titlul subiectului
Nu certati copiii cand viseaza!
Copiii
Noi doi
Mitele iubitele
eveline spune:
Buna ziua si azi!
Pentru listuta: 31 ani.
Eveline era nick-ul meu pe mirc acu multi multi ani...intrasem ca toata lumea sa ma distrez un pic si cautasem un nick cat mai diferit de al meu nume caci nu vroiam sa ma complic.....si asa de bine nu m-am complicat ca am ajuns sa ma marit cu cel cu care ma conversam ....si mi-a ramas nick-ul drag, si atunci cand am descoperit DC-ul (acum vreo doi ani si ceva cand incercam sa fac bb-ul) m-am inregistrat tot cu el.
Bafta Anelor ce au examene (implicit si mie ca sunt in plina sesiune) si spor la invatat!
Ana si Bianca-iubita
dianaiulie2009 spune:
Salutare !!!
Numele meu este adriana , iar acest nume de utilizator vine de la prenumele fetityelor mele , dupa multe alte incercari . prima fetitza se numeste Ana-Andreea , iar cea de-a doua Paula-Cezara !!!
Sa traiti toate Anele multi ani fericiti !!!
albumele noastre
anasebe spune:
Eveline Super misto povestea. Romantic!
ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze intalnire 7 iunie
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez
tiberica fara frica
Ana68 spune:
ana_maria222,am gasit mesajul tau si multumesc de invitatie.
Intru repejor in postul tau,ca sa onorez invitatia ta,caci sunt tare ocupata la servici si timpul ma preseaza.
Va doresc mult bine si cum ma degrevez de treburi vin la o barfa.Va pup!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
light spune:
Fetelor, ca tot ziceam io ca nu ma cheama Ana si m-am bagat in discutia voastra, ieri.Vad ca nu gasesc nici o mamica de 2002, sau casnicuta care sa ma ajute asa ca va cer si voua ajutorul.Stie cineva germana?Vreau sa ii fac o surpriza unchiului meu, sa ii scriu o felicitare in germana. El nu stie romaneste, si pana acum tot romanaeste i-am scris, si ii traducea matusa, insa ma gandeam sa ii scriu in propria limba de data asta. Ma ajutati cu o traducere scurta pentru o felicitare de aniversare?
mama Lucia si Liviu minunea (24.05.2002) www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=41618" target="_blank">Povestea-nasteriiwww.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=66122" target="_blank">Haideti sa militam PENTRU APLICAREA LEGII IMPOTRIVA FUMATULUI IN SPATIILE PUBLICE, sa facem ceva pentru copiii nostri!!! Liviu - desene si picturi noi
ana_maria222 spune:
anasebe te poate ajuta...e traducatoare de germana..da-i un PM...ca e ana dragutza..
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!