Pe mine ma cheama Ana! Pe tine? Tot ANA!!!!!!

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana_maria222 spune:

quote:
Originally posted by Ana_m

Mersi , si tu esti o draguta, m-am uita pe pozele tale .

Ana si bb Clara Francesca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_m2005/my_photos

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!

Mergi la inceput

noapte buna fetelor!! va astept si maine!!!! eu ma trezesc pe la 13-14..asa ca sa nu ma dati disparuta!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns giul spune:

ana giulia dumitrescu 44 ani copii-3 radu ,dan andrei ,laura sabina
sot
si cea mai placuta etapa din viata ,fara serviciu dar cu ajutor de somaj si fara griji materiale si muuuult timp liber.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_a spune:

Salut cu buna dimineatza la toata lumea!

Ana_m pai la cat de vesela si grasunica este Carla nu pare un copil sclifosit la mancarica desi daca stau bine sa ma gandesc nici eu nu am fost multumita de cum manca al meu cand era mic, abia acum pot zice ca mananca si mai nou doar la gradi acasa o tine tot intr-un "NUUU" exceptand cazurile in care il pacalesc ca tocmai ia adus Craciu(doamna de la gradi) un iaurtel pe care il infuleca fara comentari....

In listuta treceti si la mine Ana Gabriela Adam (ana_a) 29 de ani din Bistrita

Sunt contabil de meserie...in momentul de fata in CIC, in cautare de nou loc de munca, nu mai vreau sa ma intorc la vechiul loc de munca...motiv pentru care sincer sunt cam disperataaaaa ca de cand stau acasa cu Stefan simt ca mi-am pierdut de tot neuronii...o mai fi unul bietul care toata ziua gangureste alaturi de pitic asa ca sincer am mare nevoie de sustinere morala, de incurajari...de povesti si experiente de la mamicile care dupa 2 ani sau intors la munca, cum au reusit....aoleooo ce m-am intins la vorba

DC-ul l-am descoperit pe vremea cand asteptam in viata noastra un BB care sa cam lasat asteptat, timp de fix un an, timp care mi l-am petrecut alaturi de aspirantele optimiste, apoi binenteles ca alaturi de mamicile de aug-sept-oct 2004 si in final am ajuns la copilasii de aug-sept-oct 2005
DC-ul il indragesc foarte tare, rare zilele in care nu apuc macar sa var un ochi pe la vre-un topic.

Pasiunile mele ar fi florile, posed o gradina dragutza de trandafiri care isi asteapta zilnic randul la dadacit, dupa junior ofcourse apoi ar mai fi radioamatorismul, in momentul de fata astept cu sufletul la gura autorizatia de radioamator clasa III .

Cam astea ar fi...
la toata lumea si sa auzim de bine!

Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

I'm back!

Eu am descoperit DC-ul cand am ramas gravi. Tot le-am urmarit din umbra pe fetele de la ian-feb 2006 pana in decembrie 2005, cand mi-am facut curaj sa intru in secta. De atunci sunt dependenta de forum si de ele. Nu am avut niciodata asa de multe prietene. E grozav! Fara ele, cred ca mi-as fi luat de mult campii.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)
poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_miti spune:

Buna,
Va saluta Ana Maria Bogdan,31ani, Giurgiu, mamica de Alex si sotie de Catalin. De meserie, jurnalist, editor coordonatorla un post tv local, departament stiri, momentan in CIC.
Am descoperit Dc inca de pe vremea cand faceam drumuri de 2 ori pe saptaman la Bucuresti, ma medic sa il pot avea pe Alex.
Pana la urma a venit, asta se intampla acum vreo 4 ani.....

Si iata ca si in ziua de azi este cel mai bun prieten al meu .
cat despre numele meu, sunt foarte manda de el.....da bine, nu?

eh, glumeam, este al meu si imi place.
Oricum multumesc de invitatie, insa eu nu pot intra zilnic pe aici, multe dintre voi, stiti care este povestea noastra, Alex are diabet si nu prea am timp asa de mult....eventual seara daca apuc sa mai citesc ceva ....
Oricum contati si pe mine,va pup si multumesc de invitatiea de a veni la acest topic

http://www.cat.pscomp.ro/yap/
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ana_miti/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Salutare ....inca o ANA la apel. Ana Maria de fapt, Suceava, mamica de Bianca Andreea (1 anisor si jumatate) si sotie de Marius. Economista, momentan in CIC. Cum spunea o alta Ana, nici eu nu ,m-as prea intoarce la vechiul servici (salarii de functionar, posibilitate de marire sau avansare ioc, hartogarie cat incape....si asta si in domeniul sanitar unde-s problemele cat casa...).
Va multumesc de invitatie, sper sa nu va duca in deruta "nick-ul" meu, am sa va povestesc eu altadata cum m-am pricopsit cu el....
Acum va las, merg la a mea pitica s-o pregatesc de somnul de amiaza (desertul, olitza, alintul....mamicile stiu...)
Va pup!

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

hello hello! vad ca sunteti harnicutze..asa si trebuie!!

bine ati venit anelor noi..o sa va trec pe listutza undeva dupa ora 16..ca acum sunt un pic pe fuga!!!

va pup!!!!

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annita72 spune:

Buna, din nou
Am descoperit DC cand m-am intors la serviciu, am avut mai mult timp pentru net, ca acasa cu doi copii...Mi-a parut rau ca nu l-am gasit mai demult, cand era Ioana mica, probabil sfaturile altor mamici m-ar fi scutit de o multime de probleme, cu mancarea, in special. Desi nici la serviciu nu am prea mult timp (lucrez la un ziar, relatii cu clientii, desi sunt inginer)o jumatate de ora de vreo doua ori pe zi si inca una acasa tot mai gasesc.

annita

Mergi la inceput

Am revenit! Va urez inca o data bine ati venit ana_miti, eveline si giul!! Evelin, sa imi trimiti si restul de date pentru listutza te rog..si giul..sa imi spui si mie orasul!

ana_miti ma apuca emotia cand vad cate un ziarist...asta imi demonstreaza si mai tare ca asta e ceea ce vreau sa fac!!
sa imi povestesti si mie din peripetiile tale prin presa!!! sa imi vinzi si mie niste ponturi....orice!!

Eveline, chiar vrem sa auzim povestea nick-ului..eu una sunt f curioasa...de la ana=maria la eveline e drum lung!!

Fetelor....sa nu uitati subiectul..va mai asteptam....

multe poze
HAI DINAMO!!!!

Mergi la inceput