Pe mine ma cheama Ana! Pe tine? Tot ANA!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 13
madymar spune:
Buna ziua la toate Anele si bine v-am gasit!
Si eu sunt Ana, nume ce imi place f mult cu toate ca mi se spune asa foarte rar.Cel mai mult am fost strigata Ana cand eram mai mica de profesori si de colegi.In ceea ce a scris LUNA75, despre cea care poarta numele Ana, ma regasesc fff bine.
Ana_Maria222 vin si eu cu datele mele sa ma treci la listutza,sper sa mai ai un pic de timp ca acum cred ca esti pe ultima suta de metri cu pregatelile.Eu iti doresc distractie placuta si o vacanta de vis!
Acum ceva despre mine:ma numesc Chirita Ana-Madalina,25ani, moldoveanca de cand ma stiu,casatorita,nu am copii dar imi doresc f mult un bebe.
O sa incerc sa intru mai des la acest subiect. Nu prea am timp ca am net doar la servici si il bat pe sotul meu la cap sa ne punem acasa dar nu prea am sanse ptr ca prin octombrie(sper) ne mutam si a zis ca o sa ne punem in noua casa.
Cam asta in mare despre mine.Pupici la toate Anele
ana_maria222 spune:
Bine ai venit madymar! Te-am adaugat in listutza!!!
Fetelor...daca am uitat sa trec pe cineva...lasati-mi un msg azi..ca sa rezolv pana plec!
P.S. Madymar..imi place orasul tau de mor!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
madymar spune:
Nu ma asteptam sa fiu trecuta asa repede,sarumana,ma gandeam ca esti la ultimele cumparaturi.Ma bucur ca iti place P.NT.Este un oras frumos inconjurat de munti, cu toate ca stand aici dintotdeauna nu prea apreciezi toate frumusetile lui. Poate ne faci vreo vizita mai pe toamna sau cand ai timp, oricum mai vorbim.Vacanta placuta inca o data si mi-am terminat si eu serviciul pe azi.
ana_maria222 spune:
kalispera!!!! asa o sa va salut de acum incolo!!! eu ma pregatesc de plecare.....sunt cu prietenu(sa-i zicem asa) la mine...bem un mate (miam-miam) si imi aranjez fardurile. mi-am pus parul pe moatze si zici ca am capul in coltzuri....dar mai conteaza????
o sa imi lipsiti de mor...poate gasesc in internet cafe pe acolo macar sa va salut!!! va pup pe toate si poate mai intru maine inainte de plecare!!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
pistachio spune:
salutare!
si pe mine ma cheama ana-maria dar din totdeuna mi se zice ANITA
daca cineva m-ar striga pe strada ana-maria nici nu m-as intoarce pt ca pur si simplu nu sunt obisnuita cu el...
povestea numelui meu e cam asa: cand m-am nascut( in '81) nu era voie sa li se puna copiilor nume straine, asa ca parintii mei au trebuit sa se hotarasca repede ce nume-mi pun ca daca nu mi se dadea unul din spital si..nu era prea bine..
problema era ca ai mei vroiau sa ma numeasca Annisabel...dar, cum nu s-a putut m-au numit ana-maria ca apoi de la ana sa imi poata spune anita..
asta e povestea numelui meu...sper ca nu v-am plictisit prea tare..
aa, sa nu uit, deci: eu sunt anita rüdisühli, am un baietel de 2 ani si 4 luni alex si sunt din craiova dar acum locuiesc in elvetia...
va pup
poze
Ana-Maria21 spune:
Bine a-ti venit Anelor........Eu nu mai pot de cald si plictisealaaaaaaaa.Mor.............
Ana68 spune:
Saliu Anele,
Anita,felicitari pentru fetita ta!Sa fie sanatoasa si sa va aduca mereu numai bucurii!
Mah,ce de Ane noi....Bun venit Anei Madalina si Anitei din Elevtia!
Mey fete,io vineri m-am intalnit cu cateva din pretenutele de pe DC din Timisoara si am stat la o terasa si ne-am hlizit la greu....A fost super fain,ca am fost doar noi fetele,fara barbati si copilasi si am vorbit cate in luna si in stele....
Sambata si duminica am bantuit pe la cumparaturi,care de hainute de vara,care pentru haleala....Asa ca am petrecut in mod placut si util weekendul asta.
Ana_maria 222,vacanta frumoasa!Sa ai parte de distractie la maxim si sa pui poze sa vedem si noi.
No,Ane dragi,va doresc sa aveti parte numai de bine si o saptamana minunata!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
madymar spune:
Buna ziua Anelor si sa aveti o saptamana cat mai placuta!
Fetelor mai deschideti vreun subiect sa vada Ana_Maria222 cat de harnicute am fost.Pupici
Luna75 spune:
Anelor,Nu o dezamagiti pe Ana-Maria 222- e simpatica foc.
Va aduc eu acum,pe prima pagina,ca v-am gasit cam in spate,poate mai intra vreo Ana,Anisoara,Anita,Anetta.
Noi,la Adriane,am dezbatut nu de mult daca suntem mancacioase-pofticioase,daca ne place sa facem cumparaturi,daca suntem bune gospodine
iar concluzia trasa de mine a fost urmatoarea
in general Adrianele pofticioase-mancacioase cu usor surplus de greutate
cochete, aranjate,stilate
mame de nota 10,iar cu gospodaria pe la mijloc.
comunicative,prietenoase,deschise.
Voi,Anelor,cum stati?!
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
madymar spune:
Salutare la toate ANELE!
Haideti fetelor sa ne mentinem pe prima pagina ca ne-am dus rau de tot,stiu ca nu mai are acelasi farmec daca nu este ANA_MARIA222 dar haideti sa mentinem subiectul ca daca prinde vreun net prin fata ne cearta rau de tot. Ce mai faceti va pregatiti de concediu?Acum in Piatra-Neamt este un timp foarte frumos,cam toata lumea merge pe la umbra,dar eu imi doresc un pic de soare, aici unde lucrez nu bate deloc soarele si peretii sunt reci,dar nu vine el concediu si am sa stau pana ma satur de soare dar mai este pana atunci sper sa ma bucur de soare in weekend-ul asta mai ales ca sunt zilele orasului, acum sa fie timp frumos.
Anelor nu ma lasati sa vorbesc singurica, haideti sa vedem si noi cat de bune gospodine suntem.pupici la toata lumea