Pe mine ma cheama Ana! Pe tine? Tot ANA!!!!!!
Raspunsuri - Pagina 12
annita72 spune:
Vacanta placuta ana_maria222! Sa ne spui cum a fost!Si sa faci poze!
Ana68, si noi avem serbare pe 15 iunie, dar la scoala. E prima serbare a Ioanei la scoala, terminam clasa I. Ioana e litera I de la invatatoare. Daca s-ar mai da premii ca pe vremea mea ar fi premianta cu coronita, dar asa cred ca va avea doar o multime de diplome.
Succese la serbare!
mami de tudor si ioana
ana_maria222 spune:
fetelor..sa va zic ce patzii....ma duc eu azi fericita la obor la maria callas sa imi pui unghii! si cand ajung acolo....."aaaa...nu mai avem unghii false...vin pe la 15"! Si euma dusesem din Militari pana acolo ...era ora 10.....si mi se pare bataie de joc ca puteau sa dea un tel sa ma anunte.....si m-am dus la Plaza si mi-am facut programare la Perfect Nails...pentru joi la 15.......
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Asta e viata mea..este si buna si rea dar e mai buna fara tine in ea!!!!
Ana68 spune:
Saluti la Ane,
Draga mea ana_maria222,se pare ca noi sutam,noi dam cu capul p-aici...
Nah bun,cu serbarea:il intreb pe al meu copil ca bradul unde tre' sa ne prezentam joi la ora 10 dimineata?La scoala sau la locul unde ii duce in plimbare?Raspuns:pai de unde vrei sa stiu eu?Sa mor si nu alta.Intreb iar copilu':pai doamna nu v-a anuntat in clasa?Raspuns: ba da....da' eu nu stiu.Intrebare:pai tu unde erai?Raspuns:pai p-acolo prin clasa....Acum va intreb eu pe voi:copilu meu e normal?!Sau eu sunt plecata cu pluta?Ca sa nu mai pun la socoteala ca il intreb pe copilu meu cum trebuie sa mearga imbracat?Raspuns:aaaaa,pai sa imi dai pantalonii aia buni si camasa alba,ca asa a zis doamna.Noroc ca l-am intrebat si nu am aflat la ora 9.30,joi de treaba asta....ca si pantalonii si camasa trebuie calcate din nou,ca in dulap au stat inghesuite.
Anita,sa sti ca si la Alex la scoala nu a fost cu coronita si alte chestii de genul asta..Anul trecut,la insistenta unor parinti,doamna a fost de acord ca cei care primesc premiul I sa aibe si coronita.Dar a comentat la greu pe tema asta...Important este ca fata ta va fi mentionata in fata clasei si se va spune despre ea ca e o eleva eminenta ...conteaza admiratia din partea colegilor(sau invidia) si admiratia doamnei invatatoare...Succes!
Ana_maria 222,magaruse tantiile alea de te-au pus pe drumuri...Banuiesc ca iti facusei programare din timp si ca lasasei si numarul ca sa fi anuntata daca se iveste ceva neprevazut...Ma rog,alta data vei sti la ce sa te astepti,eventual poti spune acolo ca te pierd de musteriu daca se mai intampla...
Na hai ca va doresc numai de bine si mai scrieti si voi,restul Anelor!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
Luna75 spune:
Ana Maria,iti doresc si eu o vacanta de vis.
Cu rabdare si perseverenta nimic nu e imposibil.
annita72 spune:
Multumesc, Ana68.
Dar sunt atat de mandra de puiutul meu cel mare. As vrea sa stie toata lumea ce copil bun am. Acum o inteleg si pe mama mea careia ii reprosam cand am intrat la liceu sau la facultate ca dupa fiecare "Buna ziua" fara nicio alta introducere se lauda cu ce am reusit eu si ma punea intr-o postura "jenanta", mi se parea mie.
Acum ca am spus-o, mi-am dat seama ca ar trebui sa discut si cu Ioana lucru asta, ca poate si pe ea o deranjeaza sa o tot laud in lume.
mami de tudor si ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos
ana_maria222 spune:
pozeeeeeeeee de acum cateva minute!!
http://community.webshots.com/photo/287635289/2574125320066557818noguiq
http://community.webshots.com/photo/287635289/2141008750066557818FeVZcn
multe poze
HAI DINAMO!!!!
Ana68 spune:
Saluti dragelor,
Anita,asa si trebuie sa fi:mandra de copilasul tau!Vezi?Cand ajungem si noi in situatia in care ai nostri parinti au fost...abia atunci realizam de "zbuciumul" lor,de trairile prin care au trecut si de ce lacrimau cand nu era momentul oportun pentru noi...Ma gandesc la ai mei,Dumnezeu sa-i odihneasca!,si imi dau seama ca aveau dreptate,dragii de ei....caci si eu am ajuns la vremea cand baiatul meu cel mare imi spune "hai,ma mama,termina-te,ca ma faci de ras!".
Ce vreau sa spun:sunt atat de fericita si mandra,Alex a terminat iarasi primul din clasa,cu toate mediile 10.Ieri a primit diplome si a fost felicitat si aplaudat pe scena...
Ana_maria 222,tare tinerica esti....ti-am vazut pozele...In una din ele vroiai sa arati oja?
No,Anelor,sa aveti un weekend minunat si sa fiti iubite!
Ana-Maria,mami deAlex&Luana
ana_maria222 spune:
da ana68...vroiam sa arat noile mele unghii!!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!
annita72 spune:
Ana68, felicitari lui Alex si felicitari si tie!
Si Ioana si-a primit ieri diploma "pentru rezultate foarte bune la invatatura". Tot ieri, a primit si o diploma de la concursul de limba romana la care a participat si unde echipajul scolii lor a primit mentiune la faza judeteana.
Sunt tare mandra de fetita mea!
mami de tudor si ioana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ileanastama/my_photos
ana_maria222 spune:
de ana(adik yo) a mancat azi in oras de-a spart! cu luiza si dragos bineinteles( 2 prieteni).....deja ne-am infiintat clubul !!!
azi am fost in carrefour ca sa imi fac cumparaturile pt duminica.....apoi la terasa cu luiza si prietenul ei....apoi la terasa cu luiza si dragos!! am ras pana nu am mai putut si am pus ochii pe chelnerul gabitza!!!!
ce sa va mai zic? nu prea mai am ce...doar ca abia astept sa plec!!!! mai am o zi!!! hihihihihi! scapati de mine!!!
Annita..felicitari pt fetitza!!!!
multe poze
HAI DINAMO!!!!