polip endocervical - histeroscopie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioana_io spune:

mirunatiz, depinde! recuperarea dureaza cateva minute, daca de asta itzi era teama! nu se face nici un tratament, nu e o operatzie nemaipomenita! e doar o bucatzica de piele care se vindeca rapid shi de la sine!
pe mine nu m-a durut absolut deloc, am simtzit doar acul cu anestezic, dar pot sa spun ca nu doare mai tare decat o intzepatura de tzantzar :) ( in prealabil mi-au facut shi testul la xilina, adeca la anestezic, in coltzul ochiului, ca nu shtiam daca o suport sau nu ).
in timpul operatziei nu am simtzit nimic, dar spre sfarshit am facut un atac de panica, nu shtiam ce tot face medicul ala acolo, de ce se uita atat de preocupat, ce tot mischuleaza shi de ce nu se termina odata ( totul a durat cateva minutzele, maxim 10, dar nu mai aveam io rabdare, shi am avut vreo 3 polipi ), deci l-am anuntzat ca el face ce vrea, dar eu mi-am pus in gand sa cam leshin.
asta a zis sa nu leshin, ca mai are treaba ( un tip de gashca rau ) shi a ridicat masa de operatzie dinspre picioare, a lasat partea cu capul mai jos, mi-a spus ca mai are un pic de uitat pe acolo, sa nu fi uitat vreo foarfeca, vreun tampon sau bisturiu, ceva, shi gata, scap de el.
nu mi-a dat voie sa ma ridic vreo alte cateva minute, a avut in vedere ca io voisem sa lesin putzin, apoi mi-a dat voie sa ma ridic in popou, dar a zis sa raman asha, incremenita shi sa ii povestesc ceva din viatza mea, ce vreau eu, ca el e atent ( ca sa ma faca sa stau cuminte inca 2 minutzele ), apoi mi-a dat voie sa ma ridic in picioare, dar incetinel shi cu ochi pe mine, m-a servit cu un pahar de apa in care bagase o fiola de algocalmin shi mi-a mai dat nishte algocalmine acasa.
pe care, dupa catziva ani, le-am aruncat, ca expirasera.
nu am avut nevoie de nici unul.
asta a fost absolut tot, cu lux de amanunte, deci nu intra in panica, nu doare! shi nu trebuie sa te tratezi dupa cu nimic, decat daca te doare ceva dupa revenirea din anestezie, ceea ce este putzin probabil, io dupa operatzie am fost la grill ( in aceeashi zi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LuisaTL spune:

Histeroscopia nu e o procedura dureroasa, as spune un pic neplacuta. In 10-15 min insa se termina si problema se rezolva..cel putin asa a fost la mine.
Mult mai dureros as zice e un chiuretaj obisnuit.
Asa ca..curaj!!!!

Luisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirunatiz spune:

Ioana, Liza, va multumesc din suflet pt detalii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alissaa spune:

ioana_io, cine e doctorul asta minunat care s-a purtat asa cu tine? mi se pare extraordinar. Unde lucreaza? Cati bani i-ai dat (sau cati bani te-a costat, in caz de clinica particulara)?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca2207 spune:

quote:
Originally posted by Alissaa

ioana_io, cine e doctorul asta minunat care s-a purtat asa cu tine? mi se pare extraordinar. Unde lucreaza? Cati bani i-ai dat (sau cati bani te-a costat, in caz de clinica particulara)?

Alissa

Alissa,
Asta a fost si primul meu impuls, sa intreb acelasi lucru, insa dupa am vazut ca ioana sta in GErmania, deci banuiesc ca si interventia a avut loc tot acolo.
Nu ca medicul meu n-ar fi super OK, dar deja un medic cum a povestit ea, pentru spitalele din Romania e clar....SF...

Mergi la inceput