Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 5
marcelac spune:
salut fetele, va scriu repede sa stiti ca sunt bine, am fost plecata cu jobu meu ce ma poarta pe munti dar totul e ok
va pupacesc si revin maine cu lectiile facute (2 capitole citite din urma) si rezultate de pe la teste
dor de voi
marcela
12+
m_monique spune:
quote:
Originally posted by asiza
M_Monique, bafta la dentist...cum de ti s-a rupt coronita asa de repede? Ce lucrari fac astia acolo?
Oana11+
S-a mirat si doctorita ca s-a rupt. oricum era in garantie si nu ma costa refacerea.
dar parca am fi in filmele cu prosti. se rup dintii falsi, iar cei adevarati sunt ok.
12+Nunta noastra
m_monique spune:
quote:
Originally posted by ramsan
Fetelor ajutati-ma si pe mine cu ceva...
Greturile mele au revenit de vreo cateva zile. Nu vor sa ma lase in pace si basta. OFFF! Cred ca iar trec pe bors crud si nani la greu!
Ramona
Ramona
nici pe mine inca nu m-au lasat greturile in totalitate.
azi dupa o zi proasta, ca doar e marti 06.06.06, iar m-a apucat greata.
eu ma dreg cu iaurt, in special de oaie ca e mai acru, ciorba acra, si mai nou cirese si visine.
o prietena de-a mea a avut maxim de greturi in luna a 3-a. dupa ce a miscat bebe i-au trecut.
12+Nunta noastra
almo spune:
Da chiar ca aveti spor la scris fetelor! bravo voua!
Eu am fost la control si se pare ca totul e ok pana acum. Doar ca am luat aproape 4kg in ultima luna si 5kg pana acum
My god! Nici macar nu am realizat! Fetelor cu experienta de ce nu ne-ati avertizat. Oare de ce ca doar am mancat la fel ca inainte. Am fost foarte relaxata vazand ca in primele 3 luni am pus 1kg am zis ca sunt super in grafic. Cu toate ca in acea perioada imi era rau mancam normal. Mi s-a parut ca am mancat la fel si dupa. Acum am intrat la dieta, am scos slanina si painea alba pe care o inlocuiesc cu paine neagra
si mai vad eu ce mai scot cred ca masa de seara daca nu complet cel putin o injumatatesc.
Saptamana viitoare o sa merg la eco si atunci sper sa ne spuna si sexul. Eu imi doaresc fetita doar pe motivul ca ma gandesc ca o fi mai iubareta cum sunt si eu de altfel, si pot sa o imbrac mult mai variat si mai colorat, ca pana acum am imbracat copii altora sa-mi fac aceasta placere, dar acum as vrea sa o fac pt copilul meu. Dar daca o sa fie baiat o sa-l iubeasca mama la fel de mult.
Acum vreau sa va zic ca eu m-am vopsit normal. Am studiat aceasta problema si se pare ca nu e dovedit nimic. Pana la trei luni se pare ca e indicat sa nu te vopsesti ceea ce am si facut. Initial mi-am luat o vopsea fara amoniac dar din nefericire mi-a iesit o culoare f f urata si la radacina nu a prins absolut deloc. Asa ca am fugit la salon ca tocmai aveam si o petrecere si am facut-o. Sunt sigura ca nu l-a afectat pe bebe. Si prietenle mele s-au vopsit si a fost ok.
Dar am auzit alta chestie pe care nu am mai auzit-o pana acum cu toate ca har domnului am citit o gramada. Voi stiati ca exista o substanta in oja de unghii care ar fi f periculoasa in sarcina. Se numste 'toluene' Eu sunt cu oja pe unghii aporoape tot timpul
.
Azi am 17 s fix.
Moni
16+
almo spune:
ramona, mmonique si toate celelalte fete care mai aveti greuturi, se pare ca pe sfarsit greutile devin mai rare dar mai intense. Mie mi-a fost rau de pe la 6-7 sapt dar nu am vomat pana spre sfarsit dupa 12 sapt insa ultima data am vomat cand am facut 15 sapt fix. Asa ca sunteti pe ultima suta. Hai inca putina rabdare!
Moni
16+
m_monique spune:
almo, masa de seara e importanta. asa ca n-o sari. mananca iaurt sau fructe.
daca cumva mananci dulciuri, renunta la ele.
12+
Nunta noastra
ramsan spune:
Desiree felicitari pentru vestile bune pe care ni le dai... iti doresc sa fie super bine si in sapt. 28
radu.anca chiar nu stiu cum este acolo in Spania, poate te ajuta mai mult dbunny dar din ce am gasit pe net screeningul asta este de fapt triplul test - sigur ne-ai auzit vorbind despre el pentru ca o parte dintre noi am ajuns in saptamanile cand acesta se face de obicei (16-18). Am citit nu stiu pe unde ca daca este facut prea devreme sapt. 13 cum esti tu, rezultatele nu prea sunt concludente.
raluca_u vacanta frumoasa si insorita la mare. Sa stai departe de soare daca va fi prea puternic, plaja stii tu doar dimineata si seara la orele cu ultraviolete, multa lotiune sa iti protejezi pielea si ochelari se soare... vezi sa nu uiti... (sa ne aduci si noua o mostra de mare) 
Ruxandra_sb petele astea sigur vor trece, important este ca ele sa nu devina din maronii rosii de-a binelea. Placenta urca cu timpul si daca esti cumintica vei vedea ca totul va fi bine. Rabdarica. ![]()
Marcelina bine ai revenit. Ne-ai lipsit sa stii.
M_monique eu am ajuns acum la aproape 18 sapt.(maine) si deja nu ma mai gandeam la greturi. Bebita misca de numa si dupa auzite ar fi trebuit ca toate greturile sa se fi oprit acum. Oricum la mine au fost asa doar ca sa simt ca sunt insarcinata putin, fara sa 
O seara placuta in continuare...

Ramona
17+
Ramona
dandusa spune:
Va imbratisez pe toateeeeee cu drag.M-am intors cu bine acasa si sint extenuata.Acum doresc sa-mi fac un dus si sa facem nani ca miine avem o zi plina si trebuie sa ne incarcam bateriile.
Vreau sa va salut pe toate care mi-ati raspuns la mesaje si sa nu va suparati pe mine....,dar am sa va scriu mai multe miine.Sa nu uit sa-i spun MIRONEI,ca tare dreptate a mai avut cu perna dar cui ii trecea prin cap?!?Mie nu mi-a trecut si am mers destul cu masina ,n-am avut prea mult spatiu ca ne-am dus dupa marfa si masina era incarcata ,saracuta...dar m-am descurcat.Data viitoare stiu si am sa fac intocmai.
Sanatate multa, fetelor cu probleme
Bun venit ,fetelor noi ,noute
Si celorlalte,mi-a fost dor de voi
Somn usor
dandusa 18+
http://uk.pg.photos.yahoo.com/ph/dandusa2002/album?.dir=/976bscd
almo spune:
m-monique o sa mananc ceva usor seara, ca nu o sa rezist, stiu asta dar nu mai mananc asa mult ca inainte. Iar praji sunt saptamanale daca nu mai des. Eu sunt f f stresata de kg in plus si metoda mea de dat jos kg era sa nu mananc seara. F greu ma abtineam si inainte, iar acum ca am un bebic care trebui sa pape, ceea ce e cel mai important, o sa mananc ceva ce o sa ii faca lui bine numai.
Eu am vrut sa trag totusi un semn de alarma pt fetele care vor sa aiba grija cat de cat pe timpul sarcinii la greutate ca e uimitor cum poti sa depui daca te lasi la voia intamplarii si mai ales daca nu ai un cantar in casa(cazul meu) ca sa te trezesti mai devreme.
Eu am inteles de la doctorul meu ca mai mult de 15 kg nu ajuta bebicul ci iti face tie ca mama rau atat in timpul sarcinii cat si dupa cand tre' sa le dai jos.
Asa ca 'atentie la kg'!!!!!!
Moni
16+
Raluca_u spune:
buna dimineata fetelor
eu aseara am adormit la 9 si la ora 1 azi noapte eram cu ochii in tavan. oricum de la sase si jumatate sunt la calculator.
o zi frumoasa si fericita pentru toate.
Raluca
17+ si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.