Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 4
Raluca_u spune:
Buna fetelor
nu am scris de o saptamana si am avut de citit 2 capitole. azi dimineata o parte si restul acum. felicitari, sunteti tare harnicute. prma parte a saptamanii trecute sincera sa fiu imi pare bine acum ca am scapat-o ca din cate am citit nu a fost prea dragut. ce va apucat?
eu sunt bine, am luat rezultatul la triplu test si e ok.
lucrand intr-o fundatie in jurul zilei de 1 iunie e cam aglomerat. acesta a fost motivul pentru care am lipsit. dar imi era asa de dor de voi.
Miro ca o draguta ce esti
m-ai impresionat cu mail-ul tau. si-a facut griji pentru mine ca nu mai scriam.
de acum sper sa revin in forta oricum pentru azi si maine ca de joi plec la mare. si azi s-a schimbat prognoza si cica o sa ploua tot timpul. sper sa nu fie asa ca ieri ziceau vreme frumoasa. acum ce o fi o fi de mers mergem oricum ca avem deja cazarea platita.
filmuletele sunt super toate, ca daca ati pus mai multe eu m-am uitat la toate.
ruxandra_sb ai grija de tine si mai da-ne vesti.
ca sa te simti mai bine.
uitasem sa le urez bun venit fetelor noi.
nostru creste tot mai mult. va asteptam cat mai des pe aici cu vesti despre voi.
am vazut ca si albumele s-au mai populat. o sa mai pun si eu cateva poze cu burtica.
hai ca am scris un mesaj sa va saturati de mine.
va pupic pe toate si aveti grija de voi si de bebei vostri.
Raluca
16+ si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
Raluca_u spune:
ce uituca sunt am uitat sa schimb varsta bebeului, ca intre timp am mai crescut. acum suntem aproape de 18 saptamani si asteptam cu nerabdare sa si simtim ceva miscari de la domnisoara noastra.
Raluca
17+ si bebelina in burtica
Un om obisnuit, fericit in caminul sau, este mult mai binecuvantat decat un geniu traind singur.
desiree spune:
asiza, multzam de intrebare
asear doctoru nu mi-a raspuns la telefon, o sa insist astazi si maine va zic
la tine cum a iesit titrul?
desiree 13+
desiree spune:
fetele, mi-a iesit testul de anticorpi anti-rh negativ..tocmai am vorbit cu doctorul
adica nu o sa am probleme cu rh la aceasta sarcina
YUPIIIIIIIIIIIII
DOCTORUL mi-a zis sa repet analiza pe la 28 saptamani dar el crede ca nu voi dezvolta anticorpi
aveam o mare piatra pe suflet
asiza, astept vesti si de la tine
va doresc o seara buna la toate fetele
desiree 13+
ruxandra_sb spune:
Dragelor, multumesc frumos pt incurajari si gandurile frumoase.
Nu se stie exact de unde vin sangerarile. Tocmai intrerupsesem Utrogestanul de 2 zile, dar m-am apucat iar de el.
S-ar putea sa fie de la placenta care acopera canalul cervical.... la eco de saptamana viitoare sper sa aflu mai multe.
Deocamdata incerc sa fiu tare cuminte.
14+
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
radu.anca spune:
buna, fetelor!
Ramsan, multumesc mult pentru promptitudine, cred ca ala e, da ma sperie ca naiba.
Adica de ce mi l-au recomandat? a vazut doctorul ceva anormal la eco? Desi este trecut in carnetul de graviduta, dbunny zice ca ei nu i s-a recomandat, nici la stat, nici la particular. Dar ma rog, maine aflu eu care e treaba, bine ca nu mai am mult!
Intru dupa aia sa va zic cum a fost.
fetele cu probleme, stati linistite, sa nu spalati nici macar o farfurie. Eu am sangerat pana acum 5 zile, stau de o luna jumae acasa
, dar acum s-a oprit, si sper sa fie bine in continuare. Deci, numai repaosul absolout poate rezolva problemele, si o gandire pozitiva.
Va pupuic pe toate.
ANCA
Raluca_u spune:
bravo desiree, ce vesti frumoase ne dai. speram sa fie totul bine pentru tine pana la sfarsit.
ruxandra-sb stai cumintica si totul va fi bine. noi suntem langa tine si ne rugam
. iti trimit si cativa
de incurajare.
fii optimista
Raluca
Raluca_u spune:
apropo
va mai fi cineva la mare la sfarsitul saptamanii asteia?
poate ne vedem. noi vom fi de joi in neptun. ar fi tare frumos sa ne intalnim daca mai sunt fete care vor fi in zona.
Raluca
asiza spune:
Desiree, yupiiiiiiii...ma bucur ca ti-a iesit negativ...Si eu am facut titrul in sapt. a 9-a de sarcina si a iesit negativ...Mie insa mi s-a recomandat, avand in vedere ca sunt la prima sarcina si fara antecedente de avort, pierderi de sarcina si transfuzii de sange, sa repet analiza la fiecare doua luni. In cazul in care voi dezvolta anticorpi, in sapt. 28 mi se va administra prima doza de imunoglobulina anti-D. Sa faci neaparat titrul in sapt. 28 ca tot atunci ti se va da si injectia, in cazul in care este pozitiv! Oricum, te-am simtit un piculet cam stresata pentru Rh-ul asta...nu trebuie sa fii asa pentru ca, daca esti supravegheata corespunzator, nu se va intampla absolut nimic! Te puuuup tare tare 

Oana
11+
cristina1974 spune:
Fetelor, la capitolul 14, ultimul mesaj este de la Pet72 parca. Probabil nu a vazut ca suntem deja la capitolul 17, si a lasat si ea datele ei. Va rog, daca se pricepe cineva sa o treaca si pe ea pe listuta......
In rest, vad ca faceti in general, bine. Problema asta cu maselele e tare aiurea,multumesc lui Dzeu ca nu am nimic,ca tare nu imi plac durerile astea de masele.
Raluca, concediu placut la mare! Sa ai grija cu soarele, sa te ptotejezi intotdeauna, si sa nu stai la soare la orele de maxima intensitate.
Fetele, va pupic pe toatepe burtici si va las ca am o gramada de acte de verificat.
Intru eu mai indata, mai pe seara.
15+
cristina