Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (17)
Raspunsuri - Pagina 3
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Lavinia_P/Lavinia_P.jpg)
Lavinia_P spune:
http://www.layyous.com/ultasound/ultrasound_video.htm
Aveti aici filmulete 3D cu bebei.Enjoy!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
anateo2004 spune:
ce repede va miscati fetelor!deja un nou capitol.
eu am vesti proaste,mi-am luat rezultatul de la cantacuzino si am infectie cu ureaplasma.alte antibiotice,nu-mi ajungea abcesul dentar acum asta.m-a apucat depresia,data trecuta n-am avut nici o problema acum parca nimic nu vrea sa mearga.incep sa ma ingrijorez.maine ma duc la dr.sa vad ce spune.
dolores spune:
foarte interesant site-ul
quote:
Originally posted by Lavinia_P
http://www.layyous.com/ultasound/ultrasound_video.htm
Aveti aici filmulete 3D cu bebei.Enjoy!
dolores
![](gravida.gif)
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
ingeras26a spune:
Fetelor, da' mult mai scrieti! Bravo voua!
Miro,statuia este aproape gata! mai au putin la ea si o termina.
Elena, Doamne ajuta, ce ma bucur ca totul este ok! Stai cumintzica si nu mai face efort deloc.
Pupici, Ingeras11+
mio75 spune:
Buna sa va fie inima fetele mele!
Daca tot se sfatuieste toata lumea cu toata lumea, ziceti-mi si mie o vorba.
Ma cam doare o maseluta din aia de minte:) Medicul meu stoma la care am fost de vreo doua sapt la un consult asa, general, m-a avertizat si mi-a spus ca va incepe sa ma doara. Acum dilema mea e: daca trebuie sa-mi faca anestezie sa-l las sau nu, ce sa fac? El zice ca nu e nici o problema ca si alte gravidute au mai facut si , logic, daca va incepe durerea tot acolo vom ajunge. Sunt in al doilea trimestru, asa ca...stiu si eu...
Voi ce ziceti?????
Mioara 18+
anateo2004 spune:
mio75,anestezia cu xilina este permisa in sarcina indiferent de varsta ei.nu trebuie sa contina adrenalina,eu stiu de la ginecolog.rezolva problema acum cat nu se agraveaza.
desiree spune:
mio eu am facut anestezie chiar vinerea trecuta, intreaba pe doctorul ginecolog si o sa iti spuna niste substante permise...
daca e urgenta, decat sa te doara, mai bine rezolva problema...
lavinia, mi-au palcut tare filmuletele..sunt haiosi rau in burtica...
ramsan, eu sunt in saptamana 13 si greturile mi-au revenit mai abitir ca niciodata..eu asteptam cu nerabdare sa trec de 12 saptamani sa ma simt si eu mai bine..dar parca in deradere ma ia seara cu frisoane, greturi sau somn din ala de ma doboara din picioare inca de la servici..si am un servici super stresant...chiar ieri am avut show cu niste afurisite de colege si m-am suparat rau pe ele si m-a durut burtica..si apoi m-am decis sa ma inarmez cu o doza de nesimtire sa nu ma mai enervez pentru toate prostiile...dar am lipsit o zi de la servici si mi s-au urcat toate in cap..in fine, probabil ca o sa imi iau din ce in ce mai des zile libere..bb e mai important si nu imi ridica nimeni statuie si nici nu imi mareste salariul cu toate ca as merita...asa ca...ura si la gara cine s-o mai intoarce la ei aici daca nu stiu sa aprecieze...in fine nu va mai plictisesc
ruxandra, sa stai linistita sa nu faci efort si sa te gandesti numai la lucruri frumoase
va pup
va pupez
asiza spune:
Salutare gagicute....
Mio, vin si eu cu un raspuns, ca patitul...anestezia cu xilina e ok...chiar acuma duminica am facut una, dar inainte bineinteles ca am vorbit si cu medicul ginecolog, care mi-a dat unda verde...asa ca da-i inainte...
Anateo, imi pare rau sa aud numai vesti proaste de la tine, insa nu te lasa doborata...vorbesti cu medicul si vedeti ce se poate face...sunt convinsa ca exista solutii...asa ca, capul sus si astept vesti, ok?
Ruxandra, pumnii stransi pentru tine...
Miro, tare bine ar mai fi sa avem 20 de pagini la un capitol....si eu am vazut la gravidutele de sept-oct parca, ca deja au capitol de 20 pagini.
Va tzuc...
Oana 11+
asiza spune:
Desiree, cum e cu rezultatul de la Centrul de Transfuzii???? Ma refer la dozarea de anticorpi (la noi la Centrul de Transfuzii se face, nu stiu la voi)
Oana 11+